Ps. I love you

Sitter nu och ser på Ps i love you typ världens bästa film! så nu sitter jag med godis påsen i högsta hugg.  men nu ska jag fortsätta se filmen hare bra!

I got a feeling!

Nu sitter jag och har just betalat mina räkningar och sådant tjafs som måste göras. Igår hade jag en kanon kväll, vi var först hos lulle och fixade oss och för kröka lite sen så drog vi och åt på donken, sen bar det iväg hem mot oss på lillhagen och där vart det att sitta och snacka och dricka senare på kvällen drog partyt igång på riktigt med dans och skratt! nu kommer bilder från gårdagen.

simon stekaren bergman


jag,micha och emma!


Beccis och Lulle

jag och beccis

Somebody to love

Nu sitter jag på busshållsplatsen med per och ska träffa Micha och fara till majorna o ta nån öl. Sen blir det hem och käka kex o kanske dricka ett glas vin , idag klarade jag mitt basic safety test så jag fick mitt certifikat weii! Imrgon har vi Halloween fest/klassfest i huset det ska bli trevligt. Vi ska först till Peter Pan och göra oss iordning och för kröka sen blir det att dra käka någonstans sen hem till oss där partyt är! Nu ska jag dra hare! PUSS

Mine!

Nu sitter jag och försöker koncentrera mig på att plugga men det går inte så bra... Ikväll har verkligen varit en sån här seg kväll som man inte gör någonting men ändå flyger tiden förbi, jag gillar inte sådanaa kvällar för det är såna kvällar man väntar på att något ska hända och sen helt plötsligt är kvällen slut. menmen iallafall så imorgon så ska vi på stan och greja inför halloween, halloween kommer äga! sen igår satt vi i huset och diskuterade, vi borde alvarligt talat ringa kanal5 och säga åt dom att bigbrother, paradise hotel, kungarna av tylösand kan slänga sig i väggen det är inget jämnfört med studenterna på lillhagen och det är ingen överdrift och det kan vara väldigt jobbigt och påfrestande ibland men man tycker ju trots allt om varandra, men ibland ställer man sig frågan om det är värt det? nu ska jag försöka plugga men vi hörs senare hare!
PUSS!

allt detta ska jag läsa igenom!...

teardrops on my guitar!

Idag försov jag mig, Eller jag var ledig men skulle på stan en vis tid och så vaknar så är klockan två! men så kan det gå, men sen for jag till stan köpte en ny vinterjacka så jag slipper springa runt i min skinjacka . sen for jag hem och sen dess har jag sett på tv och ska nu sätta mig och plugga det som är så himla kul...
Puss

VINTERJACKA!

26 Oktober 2010 - It's up to me!

Nu så sitter jag här och lyssnar på musik och väntar på att dom andra i huset ska vakna så ska vi dra till skolan om 40 minuter, älskar när man vaknar tidigt och bara kan ta det lugnt och behöver inte stressa, utan ta den tid man behöver. idag så har jag prov, håller tummarna för att det ska gå bra. Och nu på morgonen har vi svenska och då ska vi som bor i huset ta upp hur den nya killen som är från frankrike beter sig för vår svenska lärare är hans handledare och han beter sig inte OK! vill inte gå in på vad han gör för nåt men som han beter sig så beter man sig bara inte! Jag trodde fransmän var gentlemen men där hade jag tydligen fel...  senare idag så ska jag kanske o simma med micha, beror på hur jag mår efter den långa skoldagen. men ska nu gå o försöka få liv i dom jag bor med men hoppas alla får en super bra dag!
PUSS!

så här ser jag ut idag!

älska mig när jag förtjänar det minst för det är då jag behöver det som mest!

Ibland frågar jag mig har jag gjort rätt val, har jag gått rätt väg och allt jag kan göra är att hoppas, hoppas jag gjort rätt, hoppas att allt kommer lösa sig till det bättre. Livet är inte lätt, det har nog ingen påstått det ända man kan göra är att kämpa och vara stark, och jag kämpar varje dag och jag tänker inte sluta!
PUSS!

Lost in my dreams!

Nu sitter jag och ser film och ska strax börja plugga! idag har jag verkligen inte gjort någonting vettigt men sådana dagar har vi alla ibland! Imorgon har jag prov det känns som det kommer gå åt pip svängen för vår lärare brukar aldrig ge oss någon som helst info om vad vi ska läsa och göra innan men får väl hoppas på det bästa antar jag. men nu ska jag se en film sen blire o plugga hare gött!
PUSS!

har laddat upp med klubbor mums!

25 oktober 2010 - oh dear

Nu sitter jag i min säng och har så sjukt ont i huvudet, vart ingen skola för mig idag har haft feber och migrän inatt så vart att stanna hemma idag. men nu ska jag lägga mig i sängen o dra ttäcket över huvudet! hare!
PUSS!

What comes around comes around

Nu sitter jag , Emma och Rebecca och ser på ringaren i nothredam, idag vaknade jag vid 17.00 jag har nog aldrig sovit så länge i hela mitt liv, men kan vara för att jag inte mådde så bra efter gårdagen hehe... Den kommande veckan kommer jag ha ganska fullt upp har tre prov som jag måste plugga sten Hårt till, fattar inte hur man kan få ha tre stora prov på en o samma vecka. Men nu ska jag se filmen men skriver mer imorgon hare. PUSS!

dancing with smile on my lips!

Strax äre dags för utgång och just nu lutar det åt att vi drar till trägårn, så nu håller vi tummarna för en kanon kväll! skriver mer imorgon hare!
PUSS!

så ser jag ut ikv!

SHAKE THAT ASS!

Nu sitter jag och ser på film och har just käkat frukost Mmm nudlar... Igår hade jag och becca det mysigt med att se my sisters keeper vi bölade så sjukt mycket! sen så gick vi och var sociala med dom andra i huset och lekte lekar och hade jäkligt roligt! sen gick vi ner och såg film. sen vid fyra tiden gick vi o la oss. Men nu ska jag fortsätta och se film skriver mer senare hare!
PUSS!

To the world you maybe just one person but to one person you may be the world!

Nu sitter jag här med Beccis efter en hyfsat bra dag, började med att duktiga jag försov mig så jag fick springa till bussen, sjukt vad jag börjar bli morgon trött jag har aldrig varit det tills typ nu! sen så fick vi sluta vid halv tolv så drog jag,Becca o Lulle till lundby badet och simmade, sen så drog jag och Becca o handlade och nu har vi ätit jätte god mat som Becca lagade och sitter och lyssnar på musik och ska börja se film alldeles strax! Men nu ska jag vara social med becca men skriver mer imorgon hare!
PUSS!

från i sommras. den bju jag på!

Älska mig för den jag är inte för den du vill att jag ska vara!

Jag ser ut som ett skabb för det vart vatten krig i duschrummet mellan mig,viccy,becca,lulle,emma och tove så det slutade med att alla förutom lulle o emma var genomblöta sminket rinner och håret står åt alla håll tur att man är hemma säger jag bara! Men kul vare! Sen hade vi husmöte och det gick bra tycker jag hoppas bara att det kan ske lite förändringar och att allt inte är tomma ord! Imorgon är det ju fredag och då ska jag , becca och lulle iväg och simma efter skolan och sen blir det nog bara en chillkväll hemma tror jag! men nu blire sängen nattinatt!
PUSS

Here you come again!

För jag är lycklig, för jag är lycklig!
Jag har nu köpt min balklänning så den lär ju komma nästnästa vecka hit, åh känns sjukt skönt att ha det överstökat, det är en lila spets, bilder kommer senare men den är sjukt snygg! men sskriver mer sen hare!

jag taggar studenten!

Videoblogg!

Detta gick inte så bra som det borde ha gått menmen

Good morning sunshines!

Godmorgon på er allihopa!
Ja jag lyckades inte sova på hela natten, har varit helt paranoid efter igår! jag har så mycket mer respekt för anden i glaset nu! Så inatt har jag städat hela mitt rum, satt upp foton och sådant som fördriver tiden! Och nu har jag just kommit ut ur duschen och ska snart dra till coop på backaplan och handla lite energydryck ( det lär jag behöva idag). Men annars idag har jag inte så mycket planerat faktiskt, lulle ville dra och träna och sen har vi lektion vid 13.00 tiden, har fortfarande inte förståt vad det är för ämne menmen det blir nog bra!  Nä nu ska jag börja fixa mig men skriver senare idag hare gött!
PUSS!


Så här fin är jag just nu!

Oh My God!

Nu vart det att dygna är fortfarande rädd o hyper från när vi spelade anden i glaset trodde jag skulle dö där ett tag. Allt börjar jätte bra alla var spända och taggade , efter ett tag sitter alla på hel spänn efter att ha frågat frågor som ingen annan som spelade visste o det var rätt, sen när Nicci frågar en fråga kommer en isande vind genom rummet, glaset styrs snabbt mot ja och sen blir det en sådan smäll så det låter som om huset ska rasa o rummet skakade till, vi alla får panik och springer ut, vi tittar in o då har glaset flyttats så det står mellan u o k sen sitter vi utan för rummet ett tag sen kommer vi på att vi aldrig avslutade spelet så då går vi in så har glaset flyttat sig så de är vid ja o nej. Kanske var en förvirring men jag har verkligen aldrig varit så rädd i hela mitt liv! Nu ska jag försöka sova skriver mer imorgon/idag

who knows!

Nu ska vi i huset köra anden i glaset vi får se hur det går, kanske är mitt sista inlägg här på bloggen moahahah nä men nu ska vi börja skriver mer sen... kanske hihi

Hmm att inte eller att köpa... redbull..

Halloj nu har jag käkat middag och ska börja städa för jag råkade sova lite väl länge kanske hehe. Men nu tittar jag på mitt rum och funderar på vars jag ska börja. Jag är verkligen inte speciellt duktig på att städa men nu kör jag ändå orkart inte med att detta rum ska se ut så här längre det går inte! men nu ska jag städa skriver mer sen!

Look in my eyes!

Idag försov jag och becca oss så att vi fick springa till bussen med håret i morgon ruffset och ja allt sådant fint! sen hade vi en lektion, sen hade jag och peter pan elevråds möte som becca fick följa med på och det var inte det mest spännande möte jag varit på. sen så for vi hem och jag ska snart lägga mig och vila för att sedan städa.  Men nu tänkte jag göra en lite för det som är posetivt att bo i en student korridor o det som är negativt.
POSETIVT!
Man behöver aldrig vara ensam.

Det händer alltid någonting.

Man får lära känna folk på ett helt annat sätt.

NEGATIVT!

faktiskt att man alltid är uppe i varandra.

Det är inte lätt att vara ensam om man vill och behöver det.

Man blir ganska lätt irriterad på varandra.

även fast mycket lät negativt så är det så mycket bra grejer med så dom posetiva grejerna väger tyngre. Man blir som en familj man ställer upp på varandra.



whatever, whenever!

NU blire skola! här kommer en bild på min nya klass


Is this the way it feels?

Kan knappt tänka, kan knappt andas är det så här det ska kännas?

I got to go my own way!

Hejhopp jätte snopp thihi! Idag har vi haft kök och det känns verkligen som att man går första igen och inte sista , det är så tråkiga grund grejer vi gör så man vill ju somna! och det blir ju inte bättre av att vår lärare är som han är! sen for jag och micha på vårdcentralen, och nu sitter jag här! men om denna helg då, och som många kanske förståt så finns ordet  lugnt här på lillhagen så det vart party al saturday long! sjukt skoj och så hände mkt mkt mer men det tänker jag dock inte skriva om!  men ska dra nu men vi höres senare!
PUSS

God Morning Sunshines!

God morgon har nu käkat frukost och ska börja göra mig iordning för att åka till öckerö för att bada med kroppsdräkt i det svinkalla vattnet huvva! tar ungefär en timme att ta sig dit, så får försöka sova på bussen får se hur det går! hare gött idag!
PUSS!

det är en sådan dräkt som hon till vänster (evelina) på bilden har vi ska ha på oss så så farligt kallt hoppas jag på att det inte blir!

flyger i min rosa helikopter!

Igår vart det utgång vi drog först till karisma sen till gretas, vi hade super kul på karisma , jag och amy var som två barn i en godis butik! Idag blir de en lugn vilo dag som söndagar ska vara. ska snart upp till matöppet och handla lite gotta och sådant. och snart kommer viccyboy hem och då blire att förhöra kan jag lova mer en så säger jag inte! råkade dock sparka peppe p på axeln (hur jag lyckades med det är ju en bra fråga)  sen fick jag en ros igår de var lite gulligt! men nu ska jag gå o se på tv!
PUSS!

bild från karisma!

you lose!

Igår så tog jag, becca och micha + nikki det bara lugnt tills vi fick nåt flipp och började städa hela unervåningen på huset och då var det stor städ, rensa låder skura från topp till tå, till fyra på morgonen. sen nu ska jag göra mig iordning sen fara på 4-gott med micha o beccis! och ikväll verkar det bli utgång men jag ska inte dricka något faktiskt! känns som det blivit lite för hårt dom senaste helgerna! men nu ska jag fara och möta micha men jag skriver mer sen!
PUSS!

bild från nollningen den bju jag på!

nobody's home

Well I couldn't tell you why she felt that way,
She felt it everyday.
And I couldn't help her,
I just watched her make the same mistakes again.

What's wrong, whats wrong now?

Too many, too many problems.
Don't know where she belongs, where she belongs.
She wants to go home, but nobody's home.
That's where she lies, broken inside.
With no place to go, no place to go, to dry her eyes.
Broken inside.

Open your eyes and look outside, find the reasons why.

You've been rejected, and now you can't find what you've left behind.
Be strong, be strong now.
Too many, too many problems.
Don't know where she belongs, where she belongs.
She wants to go home, but nobody's home.
That's where she lies, broken inside.
With no place to go, no place to go, to dry her eyes.
Broken inside.

Her feelings she hides.

Her dreams she can't find.
She's losing her mind.
She's fallen behind.
She can't find her place.
She's losing her faith.
She's falling from grace.
She's all over the place!
Yeah!! (yeah)


She wants to go home, but nobody's home.

That's where she lies, broken inside.
With no place to go, no place to go, to dry her eyes.
Broken inside.

She's lost inside

RSS 2.0