27 feb 2010 - get the party started!

Nu sitter jag o har gjort mig iordning och snart bär det av till becca där vi sedan far ifrån till victor! och där så ska vi festa och jag har min nya spets top på mig! det kommer bli super kul hoppas jag! och ikväll ska jag nog vara nykter så de blir väl jag som kommer hålla koll men men bättre de än att det spårar! hah mami har köpt bruna linser så ikväll ska jag ha bruna ögon , kommer bli kul att se folks reaktion på det! menmen nu ska jag dricka upp mitt kaffe sen bär det av till beccis! hoppas alla får en kanon kväll hare super!hah o tare lugnt med alkoholen !

26 feb 2010 - godmorgon!

Nu sitter jag på naturkunskapen och pratar om energi (eller läraren pratar o vi lyssnar) vi hade sov morgon i morse så då jag vaknade tio i åtta kanske inte så jätte lång sovmorgon men vi började inte förän tio så jag gick runt i myskläder och lyssnade på musik riktigt skönt faktiskt!  idag så har  jag en ganska lugn dag på skolan , vi har efter det här svenska ,idrott sen slutar vi så det är skönt! men ska koncentrera mig på lektionen men skriver mer sen hare bra!


så ser jag ut när jag inte fattar nåt på naturkunskapen!

här kommer bilder

här kommer bilder på mina nya kläder!


Rut mfl...


båda två monkey
linnet har jag på mig så orkade inte ta kort på det

25 feb 2010

Hejhej nu har jag kommit hem från att ha lunchat med min söta mormor , vi åt lunch på eurasia och sen gick vi och kollade på kläder och det vart två tjock tröjor och ett linne från monkey och en spetstop från rut mfl.   Sen for vi och hälsade på min moster och där fikade vi morotskaka och hade det trevligt, och så nu är jag hemma men ska plugga lite nu och lyssna på musik skriver mer sen hare super!

20 feb 2010- godmorgon!

God morgon / eftermiddag har just vaknat och käkat frukost riktigt härligt att få sovit så länge! igår hade vi idrott och då hade vi först snörugby (vet inte hur det stavas) det var riktigt kul sminket rann ´men det var det värt! sen så gick vi in och spelade fotboll hah och jag och janna vart galna, janna var typ på väg att spöa mig då vart jag lite små rädd! sen så fick vi basta det var sjukt nice! för vi märkte att bänkarna längst upp var som solstolar man kunde halv ligga ner! så fick vi för oss att gå över till killarna och där dog vi typ för då kom waara och hällde på shampo och en hink vatten på agrigatet då sprang alla ut fortare än fort! sen så gick vi på stan satte oss å¨hedvigshörna och åt en chokladboll mums! sen så åkte vi hem till becca och gjorde middag! och efter middagen så gjorde vi chokladbollar eller vi tryckte typ ihop det till en ända kaka! hah men gott vare ändå! sen for vi hem till Janna och där mötte vi Lucas och där satt vi och såg på hockey det var väldigt trevligt! menmen idag ska jag bara ta det lugnt men ikväll blir det fest hos Malin som fyllt år! blir riktigt kul att festa med folk jag inte brukar festa med! menmen nu ska jag hoppa in i duschen hare bra!


mys med dom två!


hiihi gratis bio!

det var inget pluggande  , sitter på gratisbio och samlar poäng på gratisbio.se sjukt bra sida tycker jag  man kan samla poäng helt grattis genom att värva vänner, besöka sidor , va med i gratis tävlingar o blogga om dom! o få fina presenter! så jag tycker det är en värd sida att va medlem på för man förlorar verkligen inte nåt på de och om man gillar att shoppa på internet kan man göra det via dom och få poäng o de kostar inget extra! så alla som vill bli medlem gå in på den här sidan http://gratisbio.se


18 feb 2010- yeah baby

Nu sitter jag o janna hemma hos mig och hon testar mitt vibrobelt hah hon tycker det är läskigt! idag var vi ju på utbildningsmässan och det var faktiskt kul vi fick massa gratis grejer t.ex. kondomer i mängder, tandborste , pennor o block och framför allt godis i massor mums! sen så for jag o janna och hälsade på ,på dragonskolan och vi vart typ deprimerade bara vi gick in dit så grå o dyster skola!  men egentligen inte så konstigt den är ju byggd efter fängelse ritningar! så var vi där med robert ett tag , sen så skjusade han oss till sjukhuset där vi mötte upp mami och sen vart det hemmåt och sen har vi bara sett på tv och tagit det lugnt är så sjukt trött! men nu måste vi skriva på styrsystemet så skriver mer sen hare super!


aldrig fel att ha detta i väskan!

18 feb 2010- utbilningsmässa!

Nu ska jag snart fara på utbildningsmässa med klassen känns faktiskt ganska kul, hah och janna o lucas har bestämt att vi ska titta på thomas dileva när han uppträder det lär ju bli kul antar jag! men nu ska jag gå ner och börja göra mig iordning för att fara men skriver mer när jag kommer hem! hare super!


17 feb 2010- kan sommarn komma?

Nu har jag och janna taggat sommarn i en vecka håller på att bli galen kan sommaren inte komma nu?! vi har redan bestämt att vi ska på festival vilken är dock inte bestämt än men nice kommer det bli iaf! den här veckan har iaf varit nice! vi var lediga idag och så imorrn ska vi på utbildnings mässa och i måndags så var jag och janna hemma hos mig och skulle plugga till provet vi hade på tisdagen men.. det vart ju inte så mycket pluggande istället sprang vi runt o lekte hippies och lyssnade på festival låtar och taggade sönder oss hah men det var iallafall sjukt kul! men det gick iallafall bra på provet så tänk hur bra det skulle gått om jag pluggat?!  och igår såg vi detroit rock city grymt bra film faktiskt!  sen idag så vaknade jag o janna klockan elva grymt skönt att få sovit ut men hehe janna var dock inte lika nöjd eftersom jag tydligen hade hostat sönder inatt hihi förlåt gumman! sen så när vi vaknat låg vi och åt nachochips hihi nyttigt och bra!  sen for vi ner på stan och träffade min kusin och det var väldigt trevligt! menmen nu ska jag sova så jag orkar med morgon dagen hare super bra!


gumman vi är så grymt snygga som hippies!

14 feb 2010 - Glad alla hjärtansdag

Ja så är det helt plötsligt söndag shit vad tiden går fort! menmen nu ska jag berätta lite om min helg, först var jag och Janna på Ch och chillade hela kvällen och vi hade riktigt roligt! sen så vaknade jag upp på lördagen och var bomb säker på att det var sommar men nej självklart hade jag fel -.- känner nu hur jag riktigt längtar till sommaren nu! sen så fyllde ju mami år så då vart det smörgåstårta och fika! sen på kvällen for jag hem till janna och vi var några där som bara tog det lugnt sen så satt vi uppe och såg på film till sent. sen idag har vi verkligen bara slöat!
menmen nu ska jag ta o vila ett tag.
ett litet roligt test!
Lycklighets-testet

[ ] Du har en pojkvän.
[x] Du har ett eget rum.
[x] Du har en mobil.
[ ] Du har en iPod/MP3 spelare.
[x] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[ ] Du har fler än 2 bästa vänner.
[x] Det finns en pool i din gård.(eller badtunna menaja)
[x] Du klär dig som du vill.
[x] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[x] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[/] Du har aldrig blivit nedslagen.
[x] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[/] Ditt rum är stort nog för dig.
[x] Människor använder dig inte för den du är.
[x] Du har varit på konserter.
[ ] Du samlar på något normalt.
[/] Du längtar till skolan.
[x] Du önskar inte att du var någon annan.
[ ] Du spelar någon sport.
[x] Du brukar göra något efter skolan.
[ ] Du äger en bil.
[ ] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[/] Du är nöjd med ditt utseende.
[ ] Du har inget självförtroende alls.
[ ] Du har aldrig fått IG.
[x] Du vet vad som händer i världen.
[x] Du bryr dig om folk.
[/] Du är nöjd med ditt liv.
[x] Du kan mer än ett språk.
[x] Du har ett smeknamn.
[x] Du har ett husdjur.
[ ] Du kan hela orden från 10 låtar.
[/] Du har inga “fiender”.
[x] Du är en ganska snäll person.

Total:
—————22——————
Total :

0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig.
10-20 - Du är inte jättelycklig men det duger. Du kan du känna dig ensam och sviken ibland.
20-35 - Du mår toppen, du är lycklig!


9 feb 2010

Nu sitter jag hos janna och ser på 2½ men och har just käkat. Idag har det varit en sån där halv bra dag inget har gått fel eller så men har varit jätte trött. menmen vi hade gäster för första gången på bricklunch och det kom faktiskt inte så mycket folk som det brukar vara men så kan de var ibland men nu ska jag vara social med janna som just kom ut ur duschen hare super!


8 feb 2010 - måndag!

Ja nu sitter jag äntligen o tar det lugnt och ska se på andra avenyn! idag har det varit fullt upp , jag lyckades komma försent till skolan pga bilkö, sen så hade vi två långa lektioner som var naturkunskap och trafikant , sen så hade vi lunch och ett jätte stort hål så då passade jag o janna på att gå o sola på suntan som ligger just brevid skolan och sen fick vi för oss att gå ner till stan o möta jannas bror men där stannade vi i kanske tio minuter sen gick vi tillbaka till skolan och var sociala med dom andra i klassen, sen så hade vi kök från 14.40 till 18.00 det var väl lite jobbigt att vara i skolan så sent särskilt med tanke på att omklädningsrummen släcks vid 17.00 så att byta om i mörkret är inte det lättaste menmen sånt får man ta! och nu har jag lyssnat på ulrik som vann lilla melodifestivalen 2009 och den låten är så bra jag vill bara börja springa runt och dansa man blir så jäkla glad av den! hah sjutton oxå att han är så pass mycket yngre än mig! men nu ska jag se Andra avenyn men skriver mer sen hare super!
http://www.youtube.com/watch?v=rSTEnJnaE1o&feature=related


ZzZzzz...

Nu sitter jag och halv sover är så trött men klcokan är inte ens åtta en och tänkte iaf vänta tills klockan är det , så nu ska jag se "halv åtta hos mig" ett ganska roligt program faktiskt , kul att se hur folk är så olika. sen så har jag och mamma suttit och tittat på navy cis och bara myst! imorgon så vet jag inte vad jag har i skolan efter som kylarna är trasiga så de lär bli en överaskning! men nu ska jag titta på programet hare super bra!


2 feb 2010 - galet!

Nu har jag städat där nere i vardagsrummet , hallen och köket så nu hoppas jag att söta mami blir nöjd, hah passade på när vi fick sluta tidigare. hah jag ville nog både skratta och gråta när jag kom till skolan imorse , jag var jätte peppad på att börja laga mat  eftersom jag var sjuk hela förra veckans kökslektioner och så kommer jag till skolan och där får vi veta av läraren att under helgen så har alla kylar gått sönder så vi fick ställa oss och ta ut alla varor och en del hade blivit mögliga och dåliga och köket luktade ju inte gott kan jag ju säga så vi fick stå och slänga alla dom dåliga sakerna , kände mig inte så glamorös med plasthandskar och skyddsmask eller vad man ska kalla det (det hade vi för att slippa lukten) och stå och slänga möglig surdeg huvva! hah men sånt händer i alla kök ibland hehe tror jag, de är sånt man får ta. och sen hade treorna glömt att diska en gigantisk gryta sen i fredags så den luktade ju inte heller mumma så den tog jag och janna o diskade upp.  sen så fick vi sluta klockan tolv så sen dess har jag varit hemma! och då hade jag ingenting att göra så jag satte mig och såg på svenska hollywood fruar av någon anledning o då får man ser hur anna anka skriker åt sin lilla son att om han inte ställer sig mot väggen och tar ett foto när fotografen kommer så kommer hon göra det på honom när hon kommer hem , de är galet hur korkad kvinnan är! det är just det att hon har tagit sina barn till en modell agentur för att dom ska bli inskrivna som modeller eller något sådant och hennes son vill inte, varför tvinga honom isånafall är ju frågan? menmen tänkte lägga upp ett recept nu för skojs skull mest för det här är nog en av dom godaste kakor/tårot jag någonsin har smakat så om någon vill testa så kommer det här:

Ingredienser

450 450 g mörk choklad (minst 70 %
kakaohalt, av bästa kvalitet)
225 225 g smör
6 6 ägg
1 1 dl strösocker (valfritt)
1 1 dl hela hasselnötter
1.5 1.5 msk cognac eller eau-de-vi

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200 grader. Rita av botten på en bakform med löstagbar

2. Kant på ett bakplåtspapper. Klipp ut och lägg pappret i botten av formen.

3. Smörj pappret och även kanterna på formen.

4. Smält choklad och smör i en skål över vattenbad. Ställ åt sidan.

5. Vispa ihop ägg och socker i en annan skål över vattenbad. Sjud blandningen

6. Försiktigt under fortsatt vispning. Ta efter några minuter bort skålen från

7. Värmen och fortsätt vispa tills äggsmeten svalnat, blivit fluffig och dubblat

8. Sin volym.

9. Blanda ner hasselnötter och cognac i chokladsmeten. Rör försiktigt i

10. Äggsmeten.

11. Häll smeten i formen. Grädda i vattenbad i ugnen i ca 15 minuter.

12. Låt kallna på ett galler. Kakan kan antingen avnjutas kall och har då en

13. Fudgekonsistens eller rumstempererad och är då krämig. Servera med en

14. Klick grädde.

(kakan ser inte ut just så här)


1 feb 2010 - jag lyckas alltid!

Jag lyckas alltid med någonting imorse mådde jag pyton och fick någon slags magsjuka så ja har legat o sovit hela dagen , menmen fick iaf nytt simkort idag så de gjorde mig på bättre humör. men ska sova nu skriver mer imorrn hare super!


RSS 2.0