29 december 2009 - snart äre över!

igår var helt knas! först träffa vi kenie på stan o typ fika o snacka sen så for vi hem till becca o käka for sen till lucas o var där ett tag sen for vi vidare kvällen börja bra men slutade kanske inte lika bra o den här morgonen har jag bara en sak o säga om katastrof! men som tur har man underbara vänner som gör de bättre! o justde idag kommer efterlängtade janna hem de gillar vi ! så imorgon får vi lov o fara o handla inför nyårs middagen för annars är vi ju ganska så körda hah!  nämen nu ska jag läsa veckorevyn o slappa skriver mer sen byebye!




27 december 2009 - söndag

nu ligger jag i sängen o ser på tv o bara tare lugnt precis som man ska göra på söndagar. vi somnade vid tio igår kväll och vaknade tolv idag hah de var jätte skönt att få sova ut!  men håller på att bli galen har så ont i min hals men de ska inte få förstöra min nyår! men ska gå nu hare gött

blir galen

26 december - god jul!

så nu har jag äntligen lite tid över för att skriva här, julafton var jätte mysig o bra vi stökade i köket o höll på såg kalleanka som vanligt hehe vi hade en jätte fin  jultomte hih! så fick jag skorna o kameran jag ville ha! sen igår så degade jag hela dagen sov till två , såg på tv , åt och sen for jag till becca o idag gick vi upp kvart i nio för att hinna till mellandags rean där köpte jag två tjock tröjor , skoinlägg , strumpbyxor och ett armband från jc som dock inte var på rea men de var snyggt! och becca köpte en av kenzas  designade skor dom var nice! och nu har vi käkat middag o sitter o ser på simpsons marathon o myser! är sjukt trött nu men de äre värt för nu är allt klart för nyår eller nästan allt hehe. men skriver mer sen hare super bra!(just de hehe sen råka jag elda upp lite av mitt hår när jag skulle böja mig o ta en tallrik!


mitt stackars hår!

nya skor!






23 december - wweeeii

weeii nu är allt klart så nu kan julen komma! hah vart inte bara en julklapp jag köpte utan fyra två till mina små kusiner o en till min fosterbror o mami , mamis julklapp vart riktigt dyr i år men de äre värt hon kommer älska den! nu lyssnar jag på jul musik o pratar med min store bror! snart äre mat dopp i grytan mums sen äre dags att pynta granen , så nu börjar de kännas som jul äntligen! sen så ikväll ska jag baka klart tryfflarna de vart lite , lite av vitchoklad tryfflarna hihi. och ikväll kommer mina kusiner o hämtar deras julklappar o lämnar våra de blir myspys. hihi förästen min bror är sämst på att inte avslöja vad jag ska få i julklapp
Pernilla -  hihi du va ska jag få i julklapp?
Bror -  de kan jag ju inte säga men om du tänker efter vad ditt första förslag va.
Pernilla - -.- nu vet jag ju vad de är...
Bror - nä de vet du ju inte.
sen så gick jag bland julklapparna o klämde hehe o då vare ett paket från min bror till mig som är formad exakt som parfymen  jag ville ha hihi jag är lite lurig ibland!  men jag har varit lurig o hett hans presenter i kartonger så noway att han kan lista ut va han ska få men ska gå nu men skriver mer sen hare super bra!

kan inte sova

hah okey skrev nyss att jag skulle sova men nä de går inte. hah så sitter på gratisbio var först lite skäptisk till de men nu tycker jag att de är jätte bra man kan samla poäng helt grattis genom att värva vänner, besöka sidor , va med i gratis tävlingar o blogga om dom! o få fina presenter! så jag tycker det är en värd sida att va medlem på för man förlorar verkligen inte nåt på de och om man gillar att shoppa på internet kan man göra det via dom och få poäng o de kostar inget extra! så alla som vill bli medlem gå in på den här sidan http://gratisbio.se/?RecruiterID=260138

21 december - fullt upp!

På senaste tiden har jag haft fullt upp det är därför jag vart lite frånvarande senaste tiden , menmen nu äre verkligen snart jul känns sjukt men nu har det bakats klart handlats nästan klart en klapp kvar sen är allt färdigt o julen kan komma utan stress o press! ikväll har jag vart med en kompis o bara tagit de lugnt sett film o så. imorgon blire att klä granen o käka dopp i grytan de blir nice! och nu har jag fixat nyårs skor , klänning , smycken så nu äre bara att planera så att kvällen blir perfekt!  och i år hoppas jag på en bra nyårskyss hah någon frivillig? men ska sova nu hare bra!

19 december - gratisbio.se

nu sitter jag här döds trött o håller på att somna vart ganska sent igår men men sitter o kollar runt inne på gratisbio.se en jätte bra hemsida som man kan vinna massa fina priser o så samlar man poäng o får sen växla in till biobiljetter ,presentkort på nelly o olika prenumerationer och det är helt grattis o vara andvänadare av sidan och om man ska handla från någon affär på internet kan man få in poäng genom det oxå de är jätte bra tycker jag så här har ni en länk!

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=260138

17 december - juljul strålande jul

nu sitter jag o ser på tv o bara tar det lugnt ska snart sova. idag var sista dagen på invito de kändes jätte ledsamt men pär ville att jag skulle lämna mitt nr så jag kommer förhoppningsvis kanske jobba lite extra! men nu är jag så slut så de får bli ett sånt kortis inlägg hare super!


hatar min blogg mig?

just nu börjar jag undra om min blogg hatar mig går inte att ladda upp nya bilder, blir galen!
 menmen iaf har nu ätit o ser på  jamie lagar julmat ganska mysigt faktiskt.  men idag på jobbet vet jag inte vad som hände det tog helt stop i huvudet på mig , kändes som jag blev senil eller nåt inget ville gå som jag ville att de skulle gå jag skulle göra carpatico (vet inte hur de stavas) men då var den inte helt fryst så den vart jätte konstig o var ganska svår att skiva och fick inte ut så många skivor som var bra som jag ville sen fick jag jobba över lite mer än en timme o de gjorde inget för mig men min bror ringde o var skit förbannad så det vart riktigt stressigt , ville bara sätta mig ner o gråta ojoj vilken dag! hah men alla har såna dagar vare sig man vill eller inte! sen när jag kom hem hade jag fått ett lite tjockare brev från jobbet och när jag öppnar de ramlar de ut ett jätte fint hmm är inte precis ett smycke men ändå ett smycke som de står with appreciation på  då vart jag på bättre humör!  men kan tyvär inte visa de för min blogg är konstig just nu!  menmen ska se vidare på programet nu hare super bra!

16 december 2009 - godmorgon..

sitter nu och har käkat frukost , klev upp tidigare för att göra gröt! men jag vet inte vad de är med mig jag har alltid varit jätte pigg på morgonen tills typ nu då jag är seg och helt slut men men de är bara att kämpa på och idag är jag redo för att gå ut i kylan har på mig två tjock tröjor o öångkallingar o tjocka mjukisbyxor så nu om jag fryser vet jag inte vad! men ska gå o göra mig iordning nu ha en super dag!

15 december 2009 - pappa vill du bli kvinna?

Nu är jag äntligen hemma igen och har så ont i fötterna! ska nog ta ett fotbad ikväll och håller tummarna att mina fötter blir bra! idag så for jag på stan med janna efter praktiken och hittade en julklapp åt mormor och en till mig själv hihi nämen köpte ett halsband för 10 kr. Och jag försökte hitta en till min pappa men de är svårt va köper man till en 40 årig man vars ända intresse är bilar? har köpt wisky o öl glass alla andra år så han väntar sig väl det iår igen men vill överaska med nåt mer hmm roligt? mamma föreslog en mössa men hmm gud va kul? hah nä inte riktigt , kunde inte pappa varit kvinna istället då skulle de vara lätt att hitta en julklapp åt honom men nu jag blir lite deprimerad hah!  snart är det jullov o allt känns skönt men ändå jobbigt när jag inte jobbar eller är i skolan får jag panik känner mig så himla lat! just nu längtar jag till jul så jag kan få min kamera! den skulle behövas nu kan jag lova! men nu ska jag dra o nörda mig vid farmville o se riverside tycker det är så komiskt när en tjej har en store bror som är bög o han blir kär i hennes pojkvän hah ojoj vilka problem de finns! menmen hare super!

tummen upp för idag!


taggad!

kan inte sova! så nu gör jag ett test ist!
Allmänt test 1

Hur bor du: hus
Brukar du komma i tid: ja om inte är bussen är sen.
Hur lång är du: 1,64
Kan du laga mat: hah ja utbildar mig till kock så hoppas de!
Vad jobbar du med/pluggar du: jag pluggar som sagt till kock och jag älskar det!
Vad har du på dig just nu: vita leggins o svart linne
Har du någon fobi: klaustrofobi
Hade du en bra kväll igår:  jorrå den var finfin!
Vilket är ditt senaste inköp: två par skor!
Din favoritdryck på morgonen:jucie eller vatten!
Var fick du dina senaste pengar ifrån:lön!
Har du sovit i din egen säng inatt:
jajemen min sängis!
Vad hade du sönder senast:ett glas på praktiken pinsamt!
Vem snackade du med senast: systeryster
Varm favoritdricka: steamer med vitchoklad smak från waynes!
Favoritdricka när du är riktigt törstig: då äre vatten!
Alkoholhaltig favoritdricka: cider
När gjorde du senast något riktigt dumt: för en månad sen kanske andledningen till att jag har en pause från drickandet.
Saknar du någon just nu: jajemen
Vad ska man göra för att få dig irriterad: vara för egoistisk o bara skryta o sånt!
Någon jag stör mig på: hemligt
Intressen: teater , sång (kanske inte är bäst men de är skoj!)
senaste person du kramade: mami
Senaste person du ringde: mamma
Senaste person som ringde dig: janna!
Vad drack du senast: vatten med lime klyftor i!
Vill du ha barn: jajemen ingen tvekan om saken!
Längtar du till din nästa födelsedag: ja ofc sweet 18!
Har rakat dina ben någon gång:hah ofc!
Är du sugen på något nu: hihi mammas bröd hon har bakat mums!
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: dricker inte kaffe
Använder du hudkräm: jajemen!
Attraheras du av män med skägg: beror på med lite de kan vara snyggt men mycket nja
Micro-pop eller poppa själv:micro pop!
Brukar du baka: jajemen!
Röstade du i det senaste valet: nä jag var 14 då!
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: jarrå jag ska då inte klaga!
Vilken låt lyssnade du senast på: heartbroken vet inte av vem men de är en disco låt o den är nice!
Har någon annan sovit i din säng inatt:nä är singel o janna är hemma hos sig så näe.
Vad tycker du är äckligt:jag vet inte är inte så lätt äcklad men om man är ovårdado sånt och smaskar mycket!
Har du pengar på mobilen: jajemen.


Allmänt test 2

Vilken svordom använder du mest?: fan
Vilken tid är din väckarklocka inställd på?: 06.20
Var köper du dina matvaror ifrån?: maxi men vi ska byta affär nu
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?hihi va med på bilden faktiskt.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?nåt till min familj faktiskt  älskar att ge!
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?jupp!
När var senast någon stötte på dig? hmm typ idag tror jag iaf hah
Vad åt du till middag senast? mackor hade så ont i huvudet så jag fick bara i mig knäckebröd.
Kan du vissla? hah nej men vill kunna
Tittade du på tecknat när du var liten? ofc lilla sjöjungfrun for life!
Äger du några popband t-shirts? jag gjorde hihi hade skor med blinkande spice girls på till o med
När flög du senast? i sommras
Pratar du några andra språk? engelska o förstår ganska bra islänska
Har du gråtit offentligt? jajemen
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? ja vill tatuera mina handleder (har piercing i naveln)
Vad har du med dig in på bion? dricka o snacks!
Vad har du för väder? just nu vet jag inte de är kol svart ute
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? går ju fortfarande men de är kök.
När sov du senast på golvet? oj minns inte!
Vilken är din favorit drink? hmm den har inge namn men en gammal kompis lärde mig en jätte god drink
Gillar du din boendesituation? jorrå vill bara ha lite större rum o att de ska gå mer bussar.
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? typ åtta vilket jag har brytit nu hehe
Är dina dagar fullbokade och stressiga? ganska eller de beror helt på.
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna?iband
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 18 år
Tror du på liv på andra planeter? vem vet de känns ju konstigt att vi skulle vara dom ända
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?du klarar de här!
Skulle du någonsin hoppa fallskärm?vet inte skulle ju iof va kul men aa vet inte om jag skulle våga.
Tycker du om att krama folk?ja de är ju jätte mysigt!
Äger du en digitalkamera? nope men ska få en nu i julklapp o jag längtar!
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? hah ojoj pamela andersson , blondinbella och helena bergström
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? nja kan ju göra så själv ibland så man kan inte klaga på nåt man gör själv
Får du dåligt samvete efter du ätit kött?nja naturensgång
Är du mörkrädd? ja!
Tre saker du alltid har med dig?vatten , borste plånbok



hmm va är bäst ?

Jag satt o funderade på en sak som en kille på jobbet sa att han tyckte de var mkt snyggare o bättre att röka en att snusa ok.. de kanske är snyggare men nu har jag tänkt ut lite  - och + med båda (fanns väl dock inte så mkt + :P )

RÖKNING =

+ socialt (hmm finns det nåt mer)

- skadar andra  i ens närhet , skadar dig själv  ,man måste stå o frysa häcken av sig ute på vintern  , de luktar illa (för dom som själv inte röker)


SNUS=
+ skadar inte andra , skadar inte dig själv lika mycket som rökning, när alla andra står o fryser ute sitter man inne och hare gött!man kan ha en snus vars man en far på bion , cafét m.m.
- det är dock inte så snyggt. det skadar faktiskt en själv oxå

hah här sitter jag o har värsta föreläsningen  och jag har ju faktiskt gjort båda så nu ska jag vara tyst haha!
 


14 december 2009 - förlåt staffan!

Nu har jag inte skrivit  här på ett tag men har varit borta hos min mormor som inte har nåt internet eller något sådant så har varit istort sett isolerad i ett hus med mina galningar till kusiner! hah dom är söta men dom är galna , dom sprang runt som jag vet inte vad skrek o slet o klättrade på en men så är ju barn i den åldern och mig tycker dom iof inte är så rolig jag är ju den gamla vuxna kusinen som är jätte bra på att trösta o leka mamma medans min lilla syster är rolig kompis hehe kände mig lite utanför jag fick inte va med och leka... sen igår så bakade vi först pepparkakor eller ja dom bakade jag satt o snodde degen o åt den (tycker inte om färdiga pepparkakor men degen skulle jag kunna döda för!)  hihi vem är de som är ett barn kan man ju fråga sig.. sen for vi hem o jag höll på att somna i stekpannan när jag lagade mat jag var så himla trött hah men slutade ändå med att jag var vaken vid halv två tiden inatt.så idag började jag i köket igen jag vet att ni saknade mig grabbar! hah men de är bara en vecka kvar nu inte ens det och det känns inte kul alls! sen så for jag o köpte mig två par nya skor ett par hmm va ska man kalla det högklackade kängor? jag har faktiskt dömt ut dom förut men dom var så snygga så jag kunde inte låta bli! Tänk snart är de jul det känns sjukt men samtidigt kul brorsans tjej ska fira jul hos oss så jag ska tvinga henne laga mat med mig hihi , men känner nu värsta julstressen för jag har inte bakat allt jag ska o köpt alla julklappar hah herregud jag låter som värsta morsan men älskar att baka till jul de bästa som finns! speciellt att äta det!  hehe idag hade jag egentligen omprövning i ett ämne men min älskade lärare staffan hade lagt de på min praktik men jag kan ju inte bara sticka o de måste han förstå! så förlåt staffan men praktiken går först! ojustja igår höll jag på att börja gråta min lilla kusin som är jätte sjuk han har varit de sen han föddes han är snart tre och han kan inte gå eller prata (eller några ord) men jag blir så glad för nu har han verkligen börjat bli bättre känns det som o igår när jag satt o titta på när han åt så tog han min hand o satte på sin kind så satte han sin på min o jag höll på att dö min lilla älskling!  men ska dra nu men skriver mer sen hare super bra!



09 december - vad hände?

Nu är jag hemma o jag är lagomt less  idag vare en tjej som inte brukar  jobba där och hon skulle lägga sig allt jag gjorde o kommenterade allt jag sa jippie men hon jobber förhoppningsvis inte med mig igen! sen idag har jag bara latat mig , for på stan en stund , sen for jag på praktiken. nu ser jag på  NAVY CIS det är så jäkla bra!!  sen pratar jag med tobbe om att han är bög men han vill inte inse det bara så killar satsa vetja! hah nämen man vet ju aldrig ellerhur? men ska fortsätta se på tv nu hare super bra!

8 december - wooho!

Nu sitter ´jag och har äntligen kommit hem! ikväll var jag bara depp för snart är min praktik över o jag kommer sakna alla tokstålar där! men Idag ville jag bara ligga kvar i min underbara säng som var så varm o skön! men inte får jag göra de utan var tvungen att kliva upp o duscha o grejer innan jag for på praktiken! men imorrn ska jag nog sova till ett o bara lata mig innan praktiken. igår hann jag ju dock inte skriva något här i bloggen men det var på grund av att mamma väcker mig o janna kvart över tolv o säger att vi ska fara till stan om 20 minuter o därav blev jag på lite dåligt humör o fick stressa iväg , sen var jag o janna på stan o köpte en julklapp till min bror (som är lite sur på mig)  sen for jag på praktiken o var där till kvart över tolv kanske (på kvällen alltså)  så kom jag hem och bara degade o var allmänt lat!  och känner att det är jag nu oxå! alltså jag har fått så extremt dålig koll på saker typ tider , datum o månader o de har jag alltid haft super koll på innan men inte nu det är som att man inte har tid med det, har inte ens fattat att det är snart jul jag har bärjat handla julklappar men inge mer känns bara som om folk har blivit tokiga som bakar lussebullar o pepparkakor nu hah jag börjar ju bli lite dum i huvudet känns det som!men ska sova nu hare super bra!


6 december -trött!!

igår var vi på fest o jag var nykter ofc men var dock lite sugen men efter ett tag var jag glad att jag inte drack! mktmkt drama dom borde göra en serie om oss "the swedish dramaqueens!" hah nämen vart lite jobbigt där ett tag men sen for jag  o va med en kill kompis o så dumpade jag av janna hos några andra kompisar hah låter som janna är ett djur men lite är hon ju de ett vilddjur grr bahaha! sen så somnade vi vid 06.00  o vakna 10.30 typ skönt? hah nej men jag ska inte klaga! nu ligger jag o janna o håller på att somna och vi ser allmänt knäckta ut! ojustja! igår var jag o janna på stan så mötte vi nicklas o gick o köpte julklappar de var nice!! men jag o janna hittade några fina bilder på oss från förra helgens bravader! här kommer dom hare super bra!



We know you want us!


05 december 2009 - trött!

nu sitter jag o janna hemma hos mig och har kommit hem från robert för jag är så sjukt trött eftersom jag jobbat nästan 12 timmar idag och jag måste säga de att folk underskattar dom i resturang branshen kan jag lova vi sliter ju som djur för att ge bra service till andra sen så har vissa mage att skrika på en och hålla på visst man kan va stressad men när man vet att stället har mkt gäster så kan man ju vara lite mer förstående eller? men jaja ikväll har jag jobbat extra i köket på min praktik som jag berättat tidigare sen så träffade jag Janna och vi drog till robert och vi började av någon andledning komma in på bananer o då säger Janna att bananer är ett bär o de trodde jag inte för fem öre på för jag tänkte att alla vet väl att de är en frukt så då  skulle jag motbevisa o sökte efter info om bananer o de visade sig att båda hade rätt "Banan är en ört, ett bär, och en frukt " så se där de visste ni väl inte?!  sen for vi hem o jag var tvungen att beställa några grejer till jobbet! men nu är jag hur trött som helst så ska tvinga janna att sluta snacka i mobilen så ska vi sova natti natt!


de trodde man väl inte hah!

3 devember 2009 - massage någon?

Just nu vill jag ha fotmassage mer än nåt annan men finns ingen här hemma som vill ge mig en! eller syrran försökte men hon kittlades ju bara... har ett par skor på ´serveringen som är allt för hårda men men dom går väl ut sig får man hoppas på! Idag har jag haft en oturs dag kan jag lova krossat glas ,sagt fel till kunder ,jag råka säga när jag skulle förklara vad de fanns o äta ,( var väldigt stressad men det är dock ingen ursäkt,) menmen  skulle säga att de fanns lasange med aioli sås till men då råkade jag nämna tillbehören till laxen istället så de lät ungefär så här " idag har vi lasange med olivkeso o jasmine ris till" o kunden tittade på mig o sa " men man har väl inte ris till lasange?" hah och jag ville bara bli osynlig men rättade dock mitt misstag men det kändes som att jag var sämst i världen hah men sånt händer! sen har jag tappat flera saker i trappan m.m inte min tur dag alltså men alla har såna dagar (hehe tror jag..). alltså jag ´kan inte beskriva hur mkt jag tycker om dom på min praktik plats jag vill bara krama hela bunten när jag ser dom världens snällaste o omtänksammaste personer , kunde inte fått bättre! men i helgen ska jag ju först jobba imorrn kväll till åtta sen blire väl förhoppningsvis party men ska ju vara nykter men de känns inte som några problem alls! alltså jag har funderat fram o tillbaka vad jag ska önska mig i julklapp är ju inte så mkt för att önska mig saker känns roligare att ge så jag brukar vara lite svår på den punkten jag blir glad för det mesta jag får (fast vart ju dock kanske inte över lycklig när jag fick en datastol förra året i julklapp som jag aldrig använder hah) men nu har jag bestämt mig för att jag ska önska mig en digital kamera för de är en sak jag behöver hatar o alltid sno bilder av mina vänner! och jag tycker att rosa är sötaste färgen på såna saker så självklart har jag sagt att jag vill ha en rosa men det är inget måste! sen så idag har jag varit o försökt fixa mamis julklapp för jag har kommit på perfekta presenten men ska köpa en massa grejer(av en sak hon gillar o göra en om egen design av de) men måste komma på hur den ska se ut först! alla på affären trodde väl att jag var smått dum i huvudet när jag stod o satte ihop massa saker o kollade om det vart snyggt hah men sånt får man ta! men resten av familjen vet jag inte vad jag ska ge (jag tror pappa börjar bli less på wisky o öl glas!) så nån som har något tips kan ju gärna skriva det! men ska nörda mig framför facebook nu hare super bra!


typ sån färg vill jag ha fast annat märke o mer mega pixel!


2 december - wooohoo tummen upp för det!

Ja idag så har jag varit på praktiken o serverat gjorde de igår också men hann aldrig sätta mig vid datorn o skriva tyvärr. men de gick ganska bra är väl inte allt för haj på de där med servering men jag gör mitt bästa iaf! sen så på slutet av dagen så kommer pär (han som är min handledare i köket ) och frågar mig om jag vill jobba efter praktiken på fredag o jag blir över lycklig men försöker att inte se ut som ett litet barn på julafton och så klart sa jag ja!  sen efter praktiken for jag på stan o träffade marie och sen stötte jag på felicia jätte länge sen man träffade henne så de var trevligt!
sen vare teater och de var sista gången för den här terminen så de var jul fika o mys och så klart lite teater! och nu sitter jag o letar efter en bra kamera som är bra nåt tips nån? men ska dra hare super bra!

tummen upp för fredag = jobba!

hah måste bara lägga upp denna bild när janna har sminkat mig till fjortis hah väldigt vackert måste jag ju säga! hah men jag var den som var normalast sminkat kan jag ju lova hah!  får jag va med i coola gänget nu hah?


RSS 2.0