BYEBYEBYE!

Nu så har jag bytt till nattstad och kommer blogga där från och med nu! här är min nya blogg adress!
http://www.nattstad.se/vaganza

Mirror Mirror on the Wall...

Nu sitter jag i soffan med dom bästa Becca o lulle o vi ser mirrors 2 ingen mysig film kan jag lova men det är Nice ändå, sen så ska vi se två andra skräckisar, jag har lite hatkärlek till skräckisar jag äskar att se på dom men hatar det samtidigt, men det är nog så för många. Nu ska jag fortsätta se filmen men skriver mer sen hare! PUSS

My first kiss!

Nu sitter jag med Becca och har just ätit en super god middag och ska strax åka och möta lulleboy på backaplan för att köpa lite gotta och sen ska vi se på film här kommer bli myspys. Nu är det bestämt att jag stannar här i Göteborg på lovet lite synd att inte få träffa familjen menmen ibland är det så helt enkelt, men nu ska jag vara lite social med Rebecca men skriver mer senare! PUSS!

1 november 2010 - comeback to me!

Nu sitter jag och väntar på bussen för att ta mig hem, jag har varit och stor handlat på netto så nu ska jag väl klara mig ett tag iaf. Senare idag kommer min älskade lulle komma oc se film , vi struntade i bion , är lika mysigt att se hemma tycker jag . Men nu ska jag gå på bussen puss!

god girl gone bad!

Nu sitter jag här och kan knappt hålla upp ögonen jag är så trött, men kan samtidigt inte sova, imorgon funderar jag på att fara ut och springa, sen ville lulle gå på bio så det kanske blir det, men isånafall vad går det för filmer på bio jag har verkligen nollkoll på vad som händer i omvärlden. men vi får se hur det blir. men nu ska jag nog försöka sova nattinatt!
PUSS!

RSS 2.0