1 juni om några minuter woohoo!

WOOHOO snart 1 juni känns taggat då äre inte så långt kvar tills sommarlovet iallafall! menmen jag har iallafall nyss kommit hem från jobbet det var ändå en ganska lugn kväll men jag har haft så ont så jag hade lite svårt att koncentrera mig. det var ju väldigt synd men ska ju jobba imorrn , fredag, lördag och söndag också så då jäklar blire fart!  Jag gillar faktiskt att jobba på helgerna det är så mycket folk och stämningen i restaurangen är festlig och trevlig! heh så skadar det ju inte att man får betalt för att man är där och jobbar fast det är ju ändå ganska självklart att man ska få! men den här skoldagen har iallafall bara varit förvirrande och ganska jobbig för först har vi naturprov som är jätte konstigt så sen har vi trafikprov med en vikarie som verkar minst sagt lite speciell och verkar inte förstå att man vill ha det tyst under ett prov... så slutade vi typ direkt efter vi kommit till skolan weei!

jag idag!

thats the way it is!

Nu har jag städat mina garderober och funderar på om jag ska köpa en skohylla till mitt rum så jag får nån plats för mina älskade skor! så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra hmm kanske plugga?! har fyra prov imorgon ojoj och jag har pluggat hur mycket? typ ingenting blir stressad! men snart är det iallafall sommarlov ska bli väldigt skönt o komma bort från skolan ett tag och jobba och sådär. men nu ska jag berätta lite om min helg, ifredags så hade vi typ inga lektioner jääätte lönt att komma till skolan kändes det som, sen så for vi hem till becca och började fixa oss till yran, sen så käkade vi en god middag mums! sen drog vi till victor på för fest det var grymt kul! men sen började det gå utför för lilla mig antar att en vecka med lite sömn och stress kan vara lite mycket och sen festa hur hårt som helst inte är så nyttigt sen så for vi in till yran konserten och på nåt sätt lyckades jag ta mig in i öltältet och efter det kan jag inte säga mycket om vad som hände, hmm bra va? sen igår bar vi in alla mina grejer i rummet och sen såg jag eurovision, det var ganska bra men lite konstigt men roligt att se nåt jag inte sett på flera år så det var jätte mysigt. men nu ska jag fortsätta hålla på med mitt rum skriver mer sen!

snyggingar!

så här blev det

vilken röra!

jag är tillbaka!

Nu är rummet äntligen klart o jag är tillbaka i matchen nu jävlar blire en förbättring kan jag lova!

snart så

På senaste tiden har det blivit dåligt med uppdatering men det är ju för att vi håller på att göra om mitt rum så då har jag nästan ingen möjlighet att få tag i ett internet uttag men snart så är allt klart o då jäklar blir det att köra på ! men nu ska jag gå så syrran inte dödar mig hare super!

24 maj 2010!

Så nu sitter jag här och har lite långtråkigt men som tur har jag hur bra filmer som helst på datorn, idag har jag bara tagit det lugnt och inte gjort mycket alls faktiskt, känner att det kanske blev lite väl mycket igår nä nu blire lugnt ett tag, jag kände att ha ätit dåligt hela helgen o sovit lite var inte så bra att fara o dricka på det! men shit happends! men nu ska jag se film herrå! hare super!

angry:P

gaah

Hah första o sista gången jag dricker på en söndag!

näfyfan

Igår var super kul! nackdelen var bara att jag var så sjukt trött!

nuså!

Nu så har jag köpt nya knivar det känns awesome!! men nu ska jag käka sen bär det av till jobbet , sen efter jobbet ska jag träffa janna o dom hah får se om jag är den ända som är nykter då!

nya knivarna!

NU är jag på hugget!

Nu ska jag fara och köpa kniver det taggar jag så jävulst det ska bli skönt o slippa skolans jobbiga knivar! sen så ska jag och jobba sen efter jobbet vet jag inte om jag ska cykla hem direkt efteråt eller kolla in vad som händer på stan nu när det är kulturnatta vad tycker ni? jag ska dra nu hare super!

gammal bild men så här ser jag faktiskt ut idag!

21 juni 2010

Hej har nu kommit hem från jobbet o sitter o ser på familjen är värst med mami o papi! är inte på nåt riktigt bloggar humör idag så det är därför jag inte skrivit något sen har jag suttit i möte hela dagen! men ikväll på jobbet gick det bra man fick riktig sommar känsla när man tittade ut ur köket och såg hur folk satt på uteserveringarna åååh va härligt! men nu ska jag se filmen hare super!

bara för att jag är gangster!

SLUT!

Hej nu är jag helt slut har dammtrokat och målat o slitit i timmar huvva! känner mig som en sombie! (eller hur det stavas) men nu ska jag berätta lite om min dag, vi hade servering och det gick först jätte bra men sen inser jag att jag har fått ett bord som är en bunt stroppiga surpuppor! menmen va ska man göra? men vi fick sluta ganska tidigt o så! sen for jag och janna ner på stan åt mjukglass o solade på kajen jag älskar sommaren! sen har jag slitit i timmar! men ska dra nu hare bra!

party all night long!

NU är yran biljett köpt i love it ! nu ska jag fixa mitt rum! skriver mer senare om min dag!

old picture

godnatt cocosnötter!

Nu har jag duschat och gjort mig klar för sängen så nu blir bums i sängen nattinatt! förästen vad tyckte ni om min nya header?

den här godingen hade jag med mig i duschen! nämen tänk om man skulle hitta en sån här goding i duschen jag skulle inte klaga!

hehe angry...

Hehe förlåt för mitt lilla vredes utbrott tidigare men kände att jag var tvungen att få ut det på nåt sett och då var bloggen det bästa sätter att förmedla det till folk. nu sitter jag i lillsyrrans rum och pratar med henne! och nu undrar jag vars man kan köpa billiga slipsar här i umeå?  men nu ska jag gå o duscha hare bra!

Varför klaga låt mig va?!

Okey nu vill jag veta en sak varför tror alla att om man varit singel en längre tid är man desperat eller deprimerad?! Jag menar come on! visst jag tycker det verkar jätte mysigt med ett förhållande, men ska jag bli tillsammans med någon bara för att vara det?! jag menar jag får höra från väldigt många i släkten , bekanta m.m "pernilla när ska du skaffa pojkvän?"  "jag tror pernilla är lite deprimerad för hon inte har en pojkvän" "pernilla känner sig nog ensam" men nej nej och nej! jag är inte deprimerad , jag känner mig inte ensam bara för jag inte har en pojkvän?! visst jag vill ju självklart som alla andra också vill ha någon att älska o bli älskad av men jag kan ju inte precis ha en av o på knapp där jag väljer att bli kär i någon eller?! Och jag vet själv också att jag är jätte kräsen när det kommer till killar men det finns ju en anledning till det men säger inte varför. Men när jag väl blir kär så ger jag den personen 100% av mig, men jag har helt enkelt inte hittat den personen än så nej jag är inte deprimerad jag tar det som det kommer! så vad tycker ni blir man bara för att man är singel desperat o deprimerad?

jo så här brukar jag sitta på kvällarna o grina över att jag är singel

hämnden är ljuv!

Hej sitter nu och har kommit hem från skolan för ett tag sen, hade så ont i huvudet så jag låg och vred mig och grät som en bebis (överdriver tyvärr inte!) sen gav mamma mig migrän tabletter vilket jag inte tycker om o ta men det här var ett nödfall så nu känns det bättre iallafall! sen fick jag ett jätte trevligt samtal från pär på jobbet som gjorde mig super glad! fick veta att på söndag ska alla kockar ha som en kockfest kommer bli super roligt! Men tyvärr idag så missar jag min morbrors födelsedags middag pga av lite feber och huvudvärk! menmen imorgon blir det servering för min del, inte mig emot tycker det är ganska trevligt även fast jag föredrar köket! Men idag kände jag verkligen att det var bäst att jag stod i köket o inte visade mig för folk just pga av ont i huvudet och osminkad och jätte seg i huvudet men då var dom för få i servisen och då ville jag vara snäll o ställa upp så då vart det ändå servering för min del och det gick väl sisådär! Men jag gjorde mitt bästa iallafall! men nu ska jag gå o dra täcket över mitt huvud hah hare bra!

så här kände jag för att gå idag!

från lucas i torsdags!

brorsan brukar klaga på hur jag blir när jag är full hmm är han så mycket bättre själv? (i slutet tänker han hoppa ut ur bilen!)

en fråga?!

en fråga ser någon min nya header eller vad det nu heter för jag gör det inte?!

6 saker

Här kommer 6saker som jag stör mig på! (kändes att det behövdes idag)
  1. Att folk är så jäkla falska! eller vad man nu ska säga det är så lätt att säga en sak bakom en persons rygg men när man ska säga det öga mot öga är det en helt annan femma! och jag säger inte att jag inte kan slänga ur mig dumma grejer när en person inte är i rummet men då om den personen frågar mig om jag sagt o jag tycker det, så står jag för det! jag menar varför säga en annan sak om personen frågar en! var ärlig då!
  2. Folk som inte har någon respekt för andras saker! som I torsdags när någon tog min plånbok! men vaf*n? det var ju verkligen bara för att jävlas med mig! inget annat för jag hade en kamera i väskan som var värd sjukt mycket mer en min plånbok som bara hade ett id och bankkort med 200 kr på men kameran hade dom låtit bli hmm?! Undra hur dom skulle känna om dom vart avstulna deras grejer?! och grejen är det att det blir så jobbigt att spärra kort och sånt annars hade jag inte brytt mig! tur som sjutton att jag inte fått min lön bara!
  3. folk som inte kan se under utseendet! dom som är så utseende fixerade så det är sjukt! jag vet tillexempel bekanta till mig som när jag kommer i mjukisar o osminkad o verkligen helt ofixad så säger dom inte ens hej medans om jag kommer fixad o så , så vill dom komma fram och prata och är sjukt trevliga!
  4. Min trafikant lärare nu har hon struntat i att sjukanmäla sig men inte kommit flera gånger jag menar det gäller väl samma för alla?!
  5. Favorisera! folk som favoriserar folk, jag menar varför? och jag vet att det kanske inte är med avsikt men hur tror dom att tillexempel deras elever känner sig då? jag har varit favoriserad och jag tyckte det var jobbigt för då blir dom andra irriterade på en så det handlar mer om att den favoriserade blir utsatt!
  6. otrevliga människor! jag kan ta ett exempel i lördags följde jag o veronica med philip o hans kompisar på någon fest och vi var trevliga mot folk och dom var trevliga mot oss förutom en tjej som hur mycket man en försökte så var hon bara en otrevlig bitch usch!

KOLLA TJUVEN!

hej o hå!

hej nu sitter jag här och ser på bella &tyra show sjukt kul faktiskt men nu ska jag gå o dö hare bra!

är så less!

Nu är jag så sjukt less varför skulle just jag bli sjuk? jag har verkligen inte tid med det! har så sjukt mycket att göra innan skolan slutar så går jag och blir sjuk! alltid lyckas jag med något! igår skrev jag inget i bloggen för jag inte hade tid men idag ja då är jag sjuk och har hur mycket tid som helst taggaaa! men idag ska jag iallafall plugga! men ska gå o dra täcket över huvudet nu hare super!

att vara sjuk!

hejhopp

Hej nu är jag inte helt hundra frisk så därför blir uppdateringen så dålig men kommer bli bättre snart !

villinte!

Nä nu vill jag inge mer , jag orkar inte! nu är det slut! jävla idiot tapet!!!

craazzzyyyy

igår var en konstig dag , först gjorde jag klart det där med att riva ner tapeterna som tar mycket längre tid en man kan tro!! sen så satt vi och hade premiär med att sitta ute på altanen och käka super mysigt!  sen så fick brorsan för sig att vi skulle dra till vännes så där vart det att vi spenderade vår kväll, och jag kan väl säga att det var ju inte en av mina top 10 kvällar iallafall! menmen iinte mkt o göra åt men nu ska jag gå o arbeta skriver mer sen hare super!

here we go again!

Nu så är nästan all tapet borta o klart för att börja spakla o måla jätte intressant jag vet! men så här ser mitt liv ut dom kommande dagarna men lite spänning kan man väl få ändå? till exempel så brände jag mig på ångmaskinen sjukt spännande ju!! action!! imorrn ska jag fara och köpa biljett till yran! woohooo! det kommer bli sjukt nice!!sen lär det ju bli att träffa becca imorrn oxå! men ska gå o se film o ta det lugnt nu ett tag skriver mer imorgon hare super!!

denna film blir det att se ikväll!

be mine!

Igår for vi till lucas o där vare fest kan jag ju lova! lite väl mycket kanske hehe! Barn ta inte efter mig! sen så idag vaknade jag bakis o allt sånt härligt klockan tio o skulle börja tapetsera behöver jag säga att jag inte var så taggad? Men det måste ju bli gjort! nu är jag nästan klar med att få bort all tapet men då har ju såklart ångmaskinen gått sönder just my luck! men nu ska jag fortsätta! (åh just det jag glömde min väska hos lucas där min kamera ligger så no pictures today)

utgång

Nu är det dags för utgång så nu drar jag till becca o där ifrån bär det av till lucas! hoppas alla får en bra kväll ikväll hare!

vars tog du vägen?!

Okey pappa som skulle hjälpa mig idag är spårlöst borta vars är du pappsen lilla?! tror jag skadat axeln rejält i försöket att lyfta ut mitt skrivbord som väger typ sju ton! senare idag ska jag till becca sen ska vi nog dra till lucas! och därefter får vi ser vart vägen ta oss men nu ska jag gå o leta rätt på min pappa som ska hjälpa mig!!!

ont!

slit göra!

AAAaaahhh jag blir galen!!!  nu försöker jag få ut mitt jätte skrivbord men den vill inte ut!!!! mina händer är typ svullna o röda! inte så glaumoröst kanske hahah!

Pernilla D&H!!!

Nu blire lite diss o hiss här!

Kräsen!
Här kommer en diss till mig själv! för att jag är så jäkla kräsen när det kommer till killar! varför lyckas jag alltid peka ut något fel. för någon vecka sen så jämförde mina vänner mig med tjejen i PS. I love you som går fram o frågar om dom är singel, hetro o har jobb o om dom har allt det testar hon att pussa dom sen så om hon inte gillar det så går hon därifrån, och det hemska att jag är inte långt ifrån. Nä nu jäklar får jag vara mindre kräsen!

Sommar älskar att sommaren är påväg blir alltid små kär när den börjar komma så då är det som lättast att få mig på kroken tror jag faktiskt och vem gillar inte att sitta på stranden en solig dag och käka mjukglass?! hah eller juste lucas gillar inte mjukglass den nörden så de är en diss till honom!

sommaren 08!

varifrån kom alla?!

Nu är nästan allt ute ur mitt rum jäkligt skönt! Och nu har jag just käkat hamburgare från max mums! men påvägen dit såg jag en grej som jag vart glatt överaskad av! hela stan var bombat med snyggingar! Vars har ni varit hela mitt liv thihi! nämen vars var dom under vintern?! kände verkligen hur det började komma fjärilar i magen och hur röd jag vart om kinderna! hah märks det att jag är singel?! nämen det hör väl sommaren till att det ska komma lite kärleks känslor utan att man egentligen inte är kär antar jag! men nu ska jag dra o dröma mig bort ett tag byebye

drööögt

åh det är så drygt att städa jag vill inte!!! men jag måste! men nu är iallafall sängen ute och tvätten på väg bort!

hehe oj hur hamna allt där?

sur jag!

Mmm maat

Nu Så har jag solat solarium riktigt nice o nu håller jag på att göra chicken nuggets hah känn på den janna! hur gott som helst! sen så ska jag städa ur mitt rum lite mindre roligt kanske men nu ska jag dra hare super!


varför?!

Varför krånglar mitt internet?! igår kväll skulle jag ju lägga ut ett inlägg men nä då tog jag mig ju inte in på bloggen! Men antar att det inte är så mycket att göra åt, hmm eller kan jag ju testa datorn i väggen? kanske inte är effektivt! men idag ska jag städa ut hela mitt rum så vi kan börja måla taket och sen tapetsera! då kommer jag dock att få sova på bäddsovan i hallen där man hör alla snarkningar från dom andra i huset! Och nu är skolan slut för den här veckan , jag for inte till skolan idag för jag hade så ont i huvudet så! men nu ska jag gå o äta! men skriver mer sen hare super!


min vackra syster!

hål timme och hjärtattack!

Nu höll jag på att få en hjärtattack , jag råka lägga min väska på tangentbordet och helt plötsligt krympte bloggen helt! Men som tur var kunde linnéa fixa det! Men nu har vi håltimme sen så är det svenska hur nice som helst! Fast jag är så dålig på att koncentrera mig på svenskan! Idag känner jag mig inte alls lika pigg som jag brukar göra känns lite små drygt men alla har sina upp o ner dagar! men skriver mer sen!

bild på elliot från i fredags

men attans

men trafikant läraren kom aldrig känns sjukt drygt! men nu har vi samhälls snart och läraren är så oseriös så man vet inte när han är allvarlig eller inte! men sen idag har vi kök känns faktiskt sådär jag brukar alltid vara taggad på kök men idag känns det  som att allt kommer gå fel, men alla har såna dagar men börjar nu skriver mer sen hare bra!

where is everybody?

Sitter nu på skolan , fick stressa hit i full fart men hann ändå med bussen för jag är bäst!!! Men nu är min stora fråga , VARS SJUTTON ÄR ALLA?! sitter här helt själv ingen är här o vi börjar om en kvart så brukar det alltid va folk från klassen här men nä det är menat att jag ska sitta här själv, men oscar är iallafall på väg så jag vet ju iiallafall att jag inte är helt själv idag! Men Janna och Becca dom mupparna svarar inte i deras telefoner = Dom sover nog!. Jag vart lite halv deprimerad när jag tittade ut Imorse och såg det gråa tråkiga vädret! vars tog solen vägen?! Menmen iallafall snart har jag trafikant och det är SÅÅÅÅ kul!!!! eller? Sen så har jag samhälls och där leker ju läraren bort mer av lektionen än vad vi elever gör så det är ju lite halv skumt! Men nu ska jag ringa o försöka få tag på mupparna Becca och Janna hare super bra!

Min smink låda är jätte stökig och borde städas men de är jag för lat för!

skooola!

Nu ska jag iväg ill skolan så skriver senare idag hare super!

klappat o klart!

Nu är jag super nöjd har nu valt tapet och det vart den gråa jag visade här i bloggen det kommer verkligen bli super snyggt med den som fondvägg, den känns verkligen sommin stil, och att jag behöver sova på bäddsoffan ett par dagar gör verkligen ingenting det är helt klart värt det, nu sitter jag o pratar med marie , den muppen har ju som sagt flyttat till Göteborg, saknar henne så sjukt mycket var är min högra hand?! menmen hon kommer upp i sommar så då blire party!!! Imorgon så har jag den där konstiga dagen i veckan som är dryg o känns allt för lång! först har vi två lektioner sen har vi ett jääätte långt hål , sen så har vi kök till typ 18.00 på kvällen! men nu ska jag sova nattinatt!

byebye fula tapet


hej snygging tapet!

gjorde lite egna örhängen av såna som var trasiga o sånt, den vart ett örhänge med umeå symbolen som är jädrigt snyggt att ha till frisyren som jag hade på bilden när jag hade rött läppstift o det andra med hjärtat (som ramlat av en navelpercing) vet jag inte när jag ska ha men kommer säkert på något!

tio snabba!

Nu ska jag ta och göra tio snabba frågor till mig själv vad jag föredrar så ni får veta lite mer om hur jag är!
  • läppstift rött eller rosa? - rött helt klart I love funkar till allt!
  • klack eller platta skor? klackskor är helt klar beroende av dom men på skolan brukar jag försöka att låta bli att ha dom!
  • jeans eller tights? tights så mycket skönare o skaver inte!
  • Hemmakväll eller partykväll? jag gillar faktiskt båda lika mycket det är supermysigt att bara vara hemma o käka godis o se film, men vem gillar inte att hoppa o sjunga till musiken?
  • Singel eller förhållande? varför ställer jag mig ens den här frågan? hah jag har varit singel så länge så jag har glömt hur det är att vara i ett förhållande men det lilla jag minns så trivs jag jätte bra i ett förhållande och är nog egentligen en förhållande typ men har bara inte hittat den rätta än!
  • blogga eller twittra? helt klart blogga twitter känns så sjukt opersonligt!
  • Jobba eller vara ledig? Alltså det där är så sjukt svårt, jag är lite av en arbetsnarkoman så när jag väl är igång att arbeta vill jag inte sluta och kan jobba verkligen hur mycket som helst! medans jag samtidigt kan älska att vara ledig o vara med mina vänner i lagom mängd men när jag har varit ledig för länge kryper det i benen på mig!
  • spela facebook spel eller plugga? Jag är en riktig facebook nörd jag kan spendera en hel kväll på att sitta o spela facebook spel , och så glöms läxorna bort i allt det där!
  • utomlands eller svenska sommaren? visst jag älskar att vara utomlands o bara ha det bra o dricka drinkar hela dagarna lång, men inget slår den svenska sommaren helt klart!
  • Islänsk eller svensk mat? Islänsk mat helt klart älskar den islänska maten men det kanske är för att jag inte äter den lika ofta? men tycker den är så sjukt god , speciellt nåt som jag älskar är torkad fisk låter säkert jätte äckligt men är supergott!
så där nu vare klart! men bra vet jag inte om det vart menmen!

forever!

Åh vad jag är shopping sugen! sitter o dreglar över alla kläder jag ser på forever21 vill bara klicka hem alltihop! Men det kan jag ju inte göra heller! men ikväll har jag bara tagit det lugnt duschat o typ degat i sängen! men nu ska jag gå o dregla!

hah sexigt va?!

hej hopp full galopp!

Hej svejs alla glada läsare! Idag slutade jag tidigt så då for jag och käkade lunch med papi, gott gott! sen så for vi o tittade på tapeter till mitt rum för äntligen ska det tapeseras om, det var på tiden är så less på dom här tapeterna, som jag valde när jag var sju (säger väl en hel del ellerhur?)  så på torsdag börjar vi riva o slita! men nu ska jag se lite på ghost whisperer hare gött!

den funderar jag ha som fondvägg va tycks?

nattinatt på er

Nä nu ska jag ta o sova så jag orkar upp imorgon godnatt på er!

your arms feel like home

Nu så har jag sett på bella o tyra show den är faktiskt väldigt bra! men nu ska jag plugga men tänkte bara tipsa om att Dennis M har en tävling igång satt på sin blogg om en iphone 3GS  här kommer länken
http://admin.nextinfashion.se/dennism/2010/05/07/tavling-vinn-iphone-3gs/#comment-1232

FÖR JAG VILL GÖRA SLUT!

Thihi sitter o små skrattar för mig själv, jag började tänka på bästisar i mellanstadiet, man var ju verkligen konstiga då, till exempel jag och min bästis viola kunde bråka som satan ena dagen och nästa dagen leka som små änglar, hah jag minns när jag gjorde "slut" med henne som bästis på skolan och hon vart jätte ledsen och jag fick dåligt samvete och skrev ett förlåt brev hah va töntiga vi var, men fina minnen det har vi , jag minns en gång när vi vart lämnade ensamma hemma hos mig så trodde vi att det började spöka så då sprang vi över till viola livrädda men då började det knarra i golvet (vi tänkte inte på att deras hund kanske gick där uppe? så det slutade med att vi satt ute vid vägen o var jätte rädda! men vad säger ni kan man göra slut med en bästa kompis?

hipphipphurra!

Så igår hann jag inte uppdatera så mycket pga av att jag var borta! men jag for vid halv fyra till becca för att sminka o göra iordning henne inför hennes första krogen besök som av vad jag har hört vart ganska spännande! sen åt jag där och det var väldigt trevligt, sen cyklade jag till janna på böleäng, där satt vi o snacka med hennes syster jo och hennes kompis mimmi ett tag sen så cyklade vi ner på stan och vi hade faktiskt väldigt kul där vi satt och tittade på alla fulla knasbollar som ramlade runt sen gick vi och åt på mcdonalds Mmm vi är nyttiga! sen så cyklade vi hem till janna igen och låg där o snackade länge o väl, så vi hade en väldigt lugn kväll väldigt skönt faktiskt! sen idag skulle jag cykla hem från janna och det är nästan två mil att cykla och så lyckades ju jag köra vilse så duktig är jag! så det tog typ 1 ½ timme att ta sig hem och då var mina ben spagetti också för det var ju motvind hela vägen, men då när jag kom hem  fick jag tårta för lillsyrran fyller år idag! så då var jag glad igen! och ikväll blire en riktig pluggis kväll för mig för vi har prov och allt imorgon hoppas det går bra! men nu ska jag gå o peta näsan hare super gött!


så såg jag ut igår!

nobody´s home!


Nu dom senaste dagarna har det varit sjukt dålig uppdatering här på bloggen ajabaja på mig alltså! men det var faktiskt för att min dator dog igår o ville inte gå igång! men igår vart jag , Becca o Janna utskickade från staffans lektion heh ojsan! nämende var tredje gången det där hände hmm börjar misstänka att han inte gillar oss?... Sen efter skolan gick jag och Becca och köpte mjukglass på stan vilket var ett måste eftersom det var superbra väder! sen så gick jag o Becca hem till henne och åt tacos och såg så ska det låta hah nu blir lina stolt över oss iallafall! sen så var vi hundvakt åt beccas bror o hans flickväns hund elliot som verkligen är super söt så vi gick runt hela teg med honom, sen så gick vi till kajen o satt vid vattnet helt enkelt var det en lugn myskväll! En sådan var det längesen jag hade så de var super! och nu har jag nyss käkat brunch och ducshat! men nu kommer lite bilder från gårdagen

så såg jag ut igår!

Känner hur oerhört normala vi är

jag är inte korkad , jag har bara lite svårt när jag tänker

Hej nu har jag sjukt ont i huvudet där av den dåliga uppdateringen idag! men nu tänkte jag berätta lite om min dag. nä kom på fyfan va tråkig dag jag haft huvva den vill ingen höra om tro mig! men vädret idag har varit sjukt konstigt däremot det har varit soligt men samtidigt har himlen varit täckt av gråamoln hmm! Ikväll borde jag pluggat men hade verkligen inte orken så låg o pillade mig i naveln ist! nämen helt seriöst det känns som det är skola 24/7 numera man hinner inte ens lämna skolan innan man måste sätta igång med det igen hemma! sjukt less , så skönt med sommarlov snart även fast jag ska jobba men det älskar jag så de klagar jag inte på! men gud vilken klagomaja jag kände mig som idag nu ska jag sluta skriver imorrn o hoppas på bättre humör hare super bra!

bitterfittan här!

godmorgon sweet thing!

Nu har jag nyss vaknat o käkat frukost o ska strax hoppa in i duschen, känns jäkligt skönt att vara ledig idag, men så är det ju skola imorgon men då har jag sovmorgon för vi är bäst! vet inte riktigt vad jag ska skriva så skriver mer sen hare bra

vad är felet?

Nu ligger jag i sängen o ska strax sova är så sjukt trött! men en sak jag vill ta upp innan är , vad är det med ungdomar nu förtiden (oftast dom runt 13-16) som kör på den här stilen fuck aina , fucking jävla snobbjävlar blablabla , men herregud vars ifrån kom attityden?! fattar dom inte att polisen är där för att hjälpa dom och visst jag säger inte att alla som jobbar som polis är bra poliser men dom flesta vill ju bara hjälpa till och jag har snackat med poliser och dom är det verkligen inget fel på, jag menar om man bryter mot en lag är det då konstigt att polisen säger till en att man inte får eller att någon anmäler det? Och det där med att vissa är snobbar som är dum i huvudet , men hallå jag tycker då man är mer korkad o jobbig om man hänger på stan 24/7 och är stöddig mot allt och alla o har en jävla attityd mot vuxna, det var som min syrra sa till mig "Pernilla mina kompisar tycker du är asjobbig o att du är en snobb" och jag höll på att vrida mig av skratt jag är inte speciellt snobbig av mig! och visst dom tycker jag säkert är värsta pain in the ass på grund av att jag säger att jag tycker det är förjävla löjligt att stå o kedjeröka på stan hela dagarna o ha en jävla attityd o leva jävel , och jag säger visst jag är inte guds bästa barn men jag tror jag aldrig varit sådär extrem som dom här är! det var det jag ville säga nattinatt!

visst att vissa röker men det går ju bara ner i åldrarna (pojken på bilden är tio)


built to last!

Nu har jag käkat , plockat undan  i köket och jag sjöng så högt så att grannarna säkert hörde , jag trodde jag var ensam i huset men icket min käre store bror var tydligen hemma och hörde hur jag vrålade hah pinsamt! Sen så började jag ta massa random bilder! hah märks det att jag har tråkigt? just nu håller jag på att kolla på gamla bilder o då hittar jag massa bilder på gamla klassen gud va jag saknar tiderna, och j*kla malin , gretis o tove som är i usa nu! känns som dom varit där sjukt länge känns konstigt att aldrig träffa dom!  men snart kommer dom hem längtar tills jag får krama om dom igen! men skriver mer sen ska gå o gosa med lite med min uppmärksamhets sjuka simba!

hah jag fastnar inte alltid på kort! har jag sagt att jag sover med öronproppar?


what if?

Nu har jag varit hemma från skolan i ca två timmar och hah har typ haft simba i famnen o lalat runt med honom som en bebis! (simba är min lilla kissemiss) Jag såg nog ut som en galen kattkvinna som inte har några barn eller man så skaffar katter o dalta med ist! Idag på skolan gick det faktiskt super bra ingen bråka eller var sur, så fick vi veta att vi får vara lediga imorgon för att vi har jobbat över så mycket på senaste tiden och sådär. allt flöt på väldigt bra! men just nu är jag jätte trött så jag slutar skriva nu innan jag börjar skriva helt och hållet ologiskt , skriver mer sen hare bra

5 maj 2010 - en vanlig dag

Igår gick jag och la mig ganska tidigt så då försov jag mig inte som jag har gjort dom två senaste dagarna känns faktiskt skönt att inte stressa sönder på morgonen! menmen idag har jag kök och vi har sjukt mycket o göra eftersom det inte  blev nå lektion igår så idag lär folk jobba rumpan av sig! men måste dricka upp mitt kaffe nu och göra mig klar för att gå till bussen ha en super dag så skriver jag mer när jag kommer hem!

4 maj 2010 duktig idiot!

Ja imorse var jag ju så duktig klev upp tidigt satt o fika o gjorde mig iordning så när jag står o väntar på bussen halv åtta på morgonen så försöker jag ringa becca o janna för att tiden skulle gå fortare så svarar inte janna , hmm konstigt aja hon har väl försovit sig tänker jag så ringer jag becca o blir förvånad över att det svarar en nyvaken becca , då kommer jag på det! SOVMORGON! Jag min duktiga idiot glömde bort att vi hade sovmorgon idag och att vi började en timme senare en vanligt så jag börjar gå hem igen och ville ge mig själv ett kok stryk! menmen sen när jag kom till skolan så hade vi samhälls och då såg vi en film om krig, inte nice fyf*n vilka monster människor kan vara ibland! menmen iallafall senare på håltimmen så gick jag, Janna och Sofia upp på berghem och köpte glass och jag testade ben&jerrys peanut butter cookie dough den som är på en pinne den är verkligen super god! den kommer jag verkligen köpa igen! den smakar lite liknande snickersglassen vilken är en av mina favoriter så det var inte så stor överaskning att jag gillade den, men det är klart vem gillar inte ben&jerrys? men nu ska jag lägga mig o lata mig vid tvn ett tag skriver mer sen!

Min kamera tyck inte om mig idag blir bara suddiga bilder!

borde sova

Borde sova , vill inte , arg/irriterad på syster som spillt blekningsmedel på mina dyrjeans o mitt svarta linne klant j*vel! min dag va bra kom hem o allt gick i kras för att min familj är retards!

detta är min familj som ni ser har jag inte räcknat in mig själv i bilden på grund av att det är bara jag som blivit någorlunda normal (säger inte att jag är helt 100% i bollen heller men mer ändom) och jag kan föra mig o har respekt för andra människor och deras saker!

3 maj - Awesome

Den här dagen har varit super bra! först så hade vi natur nothing special at all! sen hade vi prov i trafikant det gick ganska bra tror jag, sen så sjöng vi för becca sorry gumman vet att du inte gillar det! sen for vi o luncha på starz lite besviken var jag det var inte lika bra som vanligt menmen what to do? , sen for vi till draggen och lyssnade på luce (lucas) och hans band spela dom var great! sen så såg vi två andra band men efter som jag har så dåligt minne så fick ena heta dum bi bombom enligt mig helt fel skulle jag tro! sen var det industri royal och dom var som vanligt awesome! hah men Janna och Lucas satt o reta mig för jag klappade handen på låret o menade att det bara var tanter som gjorde buuhuu håller jag på att bli till en gammal tant? sen så träffade jag Joseph en gammal paralell klasskompis till mig det var jätte trevligt! men nu ska jag gå o kolla efter rynker börjar bli nojig känner jag!

så här rynkig  hoppas jag att jag aldrig lär bli!

I love sweet things!

Nu så har jag varit hos becca o födelsedags fikat mums! åt så jag höll på att spricka! kände att jag var tvungen att ta mig i kragen o fara , kände mig ju rätt hängig men efter jag duschat o fått fräscha till mig lite så var jag redo att åka! det var jätte trevligt dom som var där var Isa, sara , janna ,becca ofc , jag och wulff, tidigare idag måste jag ju ha sett ut som nån deprimerad medelålderskvinna som sitter i pyjamas hela dagen o äter gotta hah men alla har väl såna dagar eller är det bara jag?! förestän har ni hört Ihate that I love you med rihanna men med en kille som sjunger typ japanska eller va sjutton det är sjukt skumt!

nyduschad o betydligt piggare!

Har ni hört honeyhoney på svenska vad tycker ni om den svenska versionen bättre eller sämre?

gottegrisen pernilla!

Idag har jag ätit godis o gotta i mängder , jag har käkat lakris , glass o mycket mycket mer! men jag brukar köra så på helgerna trycker jag i mig medans på veckorna försöker jag äta mer hälsosamt!
menmen jag börjar känna mig lite små kraslig vilket jag verkligen inte vill för imorgon fyller beccisen min 18 o då ska jag ta med henne på stan så hon får välja sin födelsedags present! men nu ska jag se på ghost whisperer! skriver mer sen!

2 maj 2010 - ont jag har ont!

Gud om jag kände mig bakis igår så känns det som om jag har druckit tre sjuor igår! även fast jag inte drack en droppe! menmen får väl tillbaka dubbelt för i fredags! men skriver mer sen hare

for free?!?!

Nu sitter jag och ser på bella & tyra show riktigt bra faktiskt! men sen sitter jag också på gratisbio.se super sida faktiskt, det är helt gratis att vara medlem o få poäng, man kan besöka hemsidor , blogga o om man nätshoppar mycket så varför inte göra det via gratisbio? Man kan byta in sina poäng mot bio checkar, snack menyer till bion, sen så kan man byta in poäng mot nelly present kort, eller så kan man vinna present kort från nelly. dessutom är det en bra plats att träffa trevliga människor och  va aktiva i tävlingar få rabatter på visa hemsidor! så bli medlem du med!
http://gratisbio.se/?RecruiterID=260132

nu är jag lycklig!

Nu har jag varit o köpt bakis mat hah är fortfarande bakis! jag köpte falukorv av någon anledning Jag vart så sjukt sugen på det men är jag normal? hah köpte lakris oxå! nu tänkte jag hissa o dissa lite!

mina underbara vänner älskar dom så oerhört nog för att vi är ganska duktiga på att börja tjafsa o sådant så löser vi det alltid! så älskar dom för dom finns alltid här för mig o samma gäller dom jag står alltid vid deras sida!

älsklingar!

Just nu alkohol jag vet vilken klyshé (eller hur fan det stavas) men känner att jag har börjat tröttna på att dricka man tänker sig inte för vad man gör! när alkoholen åker in , åker vetet ut! och man kan såra människor som står en oerhört nära!

så ska det låta!

Nu har jag vaknat efter en liten vilostund! sen så har jag sett på så ska det låta min lärare skulle vara så stolt! hah måste skriva mitt o jannas samtal på max idag
Janna: kolla ungen pernilla
Jag: nååh
Janna: bläää!
hahah har jag  sagt att janna är inte så förtjust i barn?

mums!

1 maj - bakismat + Pernilla = sant!

Hej har nyss kommit hem från stan ,har varit o käkat bakis mat på max , finns det något bättre än fet när man är bakis? hah kanske en alvedon eller två! Igår var det väldigt trevligt i början vare inte så jätte mycket folk men trevligt ändå , men helt plötsligt börjar det strömma in folk så det var bra drag! Sen träffa jag gammla klasskompisar som jag inte sett sen sjuan o massa bekanta det var sjukt roligt! Men sen kom min bror o hans vänner och då vart he andra bullar! dom små bråkstakarna! men älskar er killar ändå!♥ Så vid typ tre tiden skulle vi fara hem så vart det hem till becca även fast jag bor på andra sidan vägen av där festen var så åkte vi in till stan sjukt dum vi ä ibland! Menmen o dumpung jag tänkte ju vara såå smart o lämna plånboken hemma för varför skulle jag behöva den? Hmm jo kanske om jag skulle få för mig att sova  borta sen käka dagen efter , som jag nästan alltid gör när jag är ute? nä men jag är smart! sen glömde jag kameran hemma igår också alltså hissen gick inte ända upp för mig igår! hehe does it ever? menmen nu ska jag lägga mig i sängen o tycka allmänt synd om mig själv även fast de är mitt eget j*vla fel att jag mår bajs idag!


vart lite för mycket av det där kanske?

RSS 2.0