smilee!

Nu så sitter jag och ser glee. idag vart det inget bad eller solande efter som det var molningt och sen regn huvva! alltid när jag är ledig alltså! men ikväll har jag ätit jordgubbar och ben and jerrys mums! Sen har jag inte gjort så himla mycket alls, men nu ska jag läsa lite hare super!

30 juni 2010!

Nuså har jag kommit hem från jobbet, allt gick bra stressigt men det blir man van efter ett tag. Så nu har jag snackat ett tag med brorsan, lagt ansiktsmask och ser SATC, nu hoppas jag på fint väder imorgon, hade tänkt jogga och dra och bada med min baby sis! men skriver imorgon, sov gott!

vi svenskar...

Jag satt och tänkte på en grej, vi umeå bor eller svenskar över huvudtaget är jäkligt konstiga i sitt sätt att tänka o bete sig, och de är väl inget nytt , det är som dom tar alla chanser dom bara kan få att festa o dricka och jag är inge bättre själv kan jag lova men man märker verkligen det , det är som varje gång det är nåt jippo så ska ölen fram och det är alltid fullt med folk , ungdomar som ligger och spyr i buskar ändå hemskt. och det är ju så att  sveriges alkoholkonsumtion har ju ökat kraftigt dom senaste åren, är det kanske så att svenska befolkningen är så tråkiga så vi inte kan ha kul utan alkohol? eller jag kan ha kul utan alkohol, men jag vet vissa som om man är på fest och dom inte dricker så är dom sjukt sura så ser man att när dom väl dricker är dom helt plötsligt hur glada o trevliga som helst. nä jag tycker det bara är konstigt.

dumma dumma mig!

Dumma dumma jag , jag har börjat bita på naglarna igen ,det är så fult! men jag brukarbörja göra det när jag är sjuk för man har så sjukt lång tråkigt och allt sånt... blir deppig.

27 juni 2010

Nu har jag inte skrivit på ett tag men har tyvärr blivit väldigt sjuk men hoppas på att bli frisk så jag kan åka och jobba imorrn för jag vill verkligen inte sjukanmäla mig eftersom imorgon hoppar jag in för en som inte kunde jobba så det lär ju bli kris big time! i fredags började det bra hehe slutade inte så bra, jag var redan sjuk och mådde inte bra och ju längre kvällen gick vart allt värre. så nu i helgen har jag legat sjuk och bara velat dö, har verkligen legat vaken dygnet runt pga att jag har så ont i hela kroppen och känner mig yr o svimfärdig. men alla blir sjuk eller hur?
men nu ska jag vila, hoppas alla hade en super midsommar och mår bra!

Sing halleluja!

Nu mår jag lite bättre efter syrran har lagt iskalla handukar över hela mig och jag tog en kalldusch  och öppnat fönstrerna och fått lite kyla till kroppen, nyss var tor här och lämnade av lite grejer och han fick tillbaka sitt linne han glömde här förra gången han var här när alla badade badtunna, hehe var bara tvungen att skriva det så ingen misstolkade det där glömde linnet...
men eftersom jag mår så dåligt idag så får jag bara se fram emot morgondagen och hålla tummarna för att jag ska må bättre så alla där ute håll dom med mig!
vad ska alla göra på midsommar då?

här är två av sakerna jag köpte idag + en kläning men orkar inte ta kort och hittade ingen på bikboks sida, sen sista bilden är vad som händer imorrn!!!

why me?!?!?!

Hej sötnosar! idag var jag ju på stan med lilla syrran och vi åt lunch och shoppade, jag har mått lite sisådär ända sen igår , jag fryser , det snurrar i huvudet och det känns som jag har feber fast jag inte har det, så nu kom jag på vad det kan vara solsting f*n också varför nu?! men nu ska jag vila hoppas alla andra mår bra iallafall!

kanske borde gjort så här när jag solade igår!

24 juni 2010

Godmorgon på er! Jag vaknade tidigt imorse av ett samtal från göteborgs sjögymnasium, efter det så tänkte jag dra ut och jogga men jag har sån träningsvärk från att ha joggat utan att stretcha dom andra dagarna så det går inte,har så fruktansvärt ont! sen så känner jag att min hals är jätte uppsvullen så nu sitter jag och trycker i mig vitaminer och funderar på att köpa kan jang när jag far med syrran på stan jag kan verkligen inte bli sjuk nu ju! men idag ska jag iallafall med min lilla syster på stan och ha det trevligt sen vet jag inte vad jag ska göra riktigt får väl se vad det blir, men imorgon är det midsommar känns väldigt nice bara jag mår bättre så att säga! men nu ska jag göra mig klar för att åka ha en super dag!

23 juni 2010 - sweet nothing!

Den här dagen har varit en bra dag!  Började med att jag for ut och joggade sen så låg jag och solade och bara hade det härligt i det underbara vädret, sen fick jag nåt knäpp och började vattna blommorna på hela gården och huset, sen for jag ,mamma och lilla syster och köpte mjukglass där försvann den joggingen hah! Sen så städade jag badtunnan och nu sitter jag här och ser på satc! det är nice!

Lite om mig!

Nu har jag rengjort ansiktet , målat naglarna och ska nu gå och borsta tänderna , jupp det är bedtime för mig är så sjukt trött! imorgon ska jag fara med mamma och äta mjukglass jag längtar har inte ätit mjukglass på ett bra tag nu! godnatt snyggingar!

bild på mitt öga jag tränat på att göra om bilder , tänkte kanske börja fota lite nu i sommar


för jag är lycklig , för jag är lycklig!

Nu är jag jätte lycklig , jag trodde jag skulle bli ensam på midsommar, men ikket beccis och christoffer stannar i umeå och vi ska parta tills vi stupar! men iallafall nu sitter jag och ser på SATC, jag älskar den serien , när jag var 13 så brukade jag och mamma bråka om att jag ville se det och hon ville inte se det,( hah vilken tråkmåns) Ikväll ska jag bara ta det lugnt och spara mig inför midsommar så  jag blir riktigt pigg! och sen så klev jag upp åtta så är lite trött. På torsdag ska jag och lilla syrran på stan tillsammans det kommer bli jätte trevligt, tror det är bra för min och hennes relation att vi gör saker tillsammans utan att döda varandra. Eftersom hon gör lite revolution mot allt och alla så ryker vi ihop ganska ofta!

tänkte visa en frisyr janna gjorde på mig i vintras minns inte om jag visat den förut, men nu ser jag att mitt hår ser sjukt mörkt ut!

Dagens!


Hatten är ifrån H&M 100:-
Kavajen är oxå från H&M 299:-
T-shirten från ginatricot (kommer dock inte ihåg summan)
Jeans shorts är några gammla jeans jag klippt sönder!
Väska bianco
Skor lilla syrrans!


22 juni 2010 - Oh happy day!

Idag har jag bara tagit det lugnt, eller ja var på möte imorse men sen så for jag , mamma och lillasyrran och köpte nå sallader och käkade, sen så låg jag och solade ett tag sen fick jag för mig att fara ut och jogga , grymt skönt faktiskt men jobbigt såklart, och nu så sitter  jag här med en påse cashew nötter mums!



det här kom min lilla syrra hem med lycklig och visade upp hah!

hehe gubbsjuka på mig!

Tänkte berätta en sak från ihelgen som janna iallafall tyckte va sjukt lustigt! vi var hos mormor och skulle som jag skrivit hjälpa henne att flytta och så säger nån från mormors sovrum (där vi såg victorias bröllop)
Morbror - Nu sjunger björn skifs (jag blir galen springer dit)
Jag - åh han är snygg! (alla i rummet vänder sig om och tittar förvånat på mig)
Mamma- äh pernilla vet du hur gammal han är?
Mormor- ja han är ju runt 70!
jag dog, men ja jag tycker björn skifs är jätte söt , när jag slängde ur mig ordet snygg var väl att ta i men han ser bra ut och jag kollade upp han är bara 63 hehe, men visst har väl alla haft sin lilla gubb crush eller är det bara jag?

små grodorna ,små grodorna!

Nu sitter jag hemma och bara tar det lugnt, och undrar över  vad som händer på midsommar, becca far ju typ iväg och janna med, jag är mobbad... men vi får väl se hoppas på party iallafall nu när jag är ledig! men nu ska jag fortsätta lata mig hare super!

21 juni 2010!

Nuså sitter jag här hos janna och vi har käkat tårta mums, igår vart det att dra till robert och se film med han och nils ,men först for vi till maxi och köpte godis och chips! sen så vart det att jag och janna sov hos robert för det vart så sent, hah vart väl lite knepigt att sova tre pers i en kanske  190 säng typ!  vi gick och la oss vid 06.10 på morgonen och vaknade vid nio men somnade ganska snabbt om man säger så men nu ska jag vara social med janna som nu klev ut ur duschen! hare!

20 juni 2010!

Nu sitter jag och Janna på mitt rum och gör verkligen ingenting , vi vet inte vad vi ska hitta på, finns det något värre? Igår så var jag och hjälpte mormor att flytta sen så åt vi pizza, och såg på det kungliga bröllopet det var faktiskt riktigt fint. Sen drog jag till janna , sen bar det av till robert där vi såg film med han , nils och todd det var sjukt längesen vi bara tog det lugnt tillsammans så det var nice! idag vet jag inte vad det blir kanske bara njuta av ledigheten?

hittade ingen bild från bröllopet

sweet dreams!

Nu ser jag alice i underlandet och ska snart krypa till sängs , är sjukt trött och börjar redan ett imorgon så måste sova mycket så jag orkar med morgondagen, för om vi hade mycket igår lär vi ju ha dubbelt så mycket imorgon. men ska gå o sova nu godnatt sov gott allihopa!

Pernilla tipsar!



Nu tänkte jag ge lite råd på hur man får ett rent och fräscht ansikte!
  1. Först börja med att rengöra med någon bra , rengöringskräm, någon jag kan rekommendera är acos rengöringskräm!
  2. Sen så brukar jag ta en peelande mask som peelar huden av sig själv, det sliter inte lika mycket på huden som andra peelande krämer gör. jag änvänder den jag har från jobbet det är dom två flaskorna på bilden då tar man en ren kopp och fyller tio droppar av första flaskan och tio av andra och plandar och har det i ansiktet i tio minutet.
  3. sen så lägger man en lermask , och där har jag alltid använt den jag har från jobbet , men andra funkar också lika bra , ler masken djuprengör och gör huden verkligen fräsch, låt den sitta i 10-15 minuter.
  4. sen så lägger jag på garniers ögonkräm just under ögat o på övre ögonlocket
  5. sen så sätter jag på resten av ansiktet niveas all day aqua kräm!
så enkelt är det!

trött men vaken ändå!

Är sjukt trött men måste ju va vaken annars kommer jag iinte kunna sova inatt! just nu är jag sjukt sötsugen men vill inte äta massa glass och sådant för jag får så lätt ont i magen av mycket socker någon som har något tips på nåt gott men som har lite socker i ?

pernilla dissar o hissar yeeeah



Sommaren: Nu har den verkligen kommit med sol och blommor, gud vad tiden har gått fort från vinter till vår och nu sommar, jag älskar att jag jobbar kväll för då hinner jag sola hihi!


Ont i fötterna, jag har alltid så ont i fötterna efter jobbet på grund av jobb skorna måste köpa ett annat par som inte sliter så på fötterna! eftersom jag står upp i minst sju timmar i streck!

Inatt är jag din!

Nu har jag kommit hem från jobbet det gick ganska bra, eller aa jag satt rätt ordentligt i skiten ett tag men det gick bra med hjälp av mina fina arbetskompisar! men nu kommer lite bilder på riktiga sommar klassiker!

bla,bla,bla!

Godmorgon sötnosar! Nu har jag fikat frukost och duschat ( i iskallt vatten) jätte "skönt". Inatt har jag bara sovit två timmar och väldigt oroliga sådana , vet inte vad det var men kunde verkligen inte sova. men nu sitter jag här i allafall och kämpar i mig en kopp kaffe och tänker på hur skön min säng ser ut att vara, Menmen what to do? men nu ska jag dricka upp kaffet och klä på mig hare bra!

Butterflies and elvis!

Åh på senaste tiden har jag varit så kärlekshmm full? nämen jag har hela tiden fjärilar i magen och det känns som jag är kär men jag vet inte i vem? så har jag och janna bara lyckats se kärleks filmer hmm? speciellt när man ser eva och adam då blir man verkligen kärlekssjuk! dom är ju så söta! jag vill också ha någon, varför är det att när man verkligen längtar efter någon och saknar att ha någon att luta sig mot och bara mysa med så är det då man inte träffar någon, hah så sjuk i huvudet jag måste låta men ville bara skriva det natti!

The Things We Will Never Say!

Nu har jag kommit från jobbet och det gick jätte bra! förutom att Mange lurade mig som vanligt att jag inte kan sluta gå på det han säger! kommer ju sluta med att jag inte tror på något han säger hah! men nu när jag har kommit hem ser jag adam och eva som vanligt nummera men dom är ju så gulliga! Men först när jag kom hem så skulle jag tvätta ansiktet och då skulle jag låna syrrans ansiktskräm och då såg jag att hon hade någon ny och tänkte "oh en ny den måste jag ju testa"  förstå att det står med markerat face cream , sen går jag ner och då går konversationen så här!
Jag- Patricia Din nya ansiktskräm luktar jätte gott"
Patricia (med lite förskräckt min) - pernilla du vet att det där är brunutan sol för ansiktet... (hon vet att jag inte tycker om brun utan sol)
och jag får panik! duktig idiot på mig! men nu ska jag sova natti natt!

I'm dancing with tears in my eyes!

Nu har jag vaknat och ska käka frukost och se på prinsen och jag och bara lata mig innan jobbet (kanske dra ut och springa en sväng). Igår gick det så pass bra på jobbet så min glöd vaknade och jag kom ihåg varför jag valt det här jobbet , jag älskar ju det själva grejen att laga mat för det första och för det andra att få se och höra när folk är nöjda med det man gjort och skapat! hah oj det här lät typ som det jag skrev i mitt cv haha! men jag jobbar ju bara idag och imorgon sen tror jag , jag får vara ledig resten av veckan faktiskt , så händer det något ring mig! men nu ska jag lata mig lite mer!

här är en hyllning till min älskade mami som är sjuk just nu krya på dig!

min helg i bilder

Är hemma från jobbet nu och har satt på adam och eva en gammal klassiker! tänkte visa min helg i bilder, men från fredagen var det inte så mycket bilder eftersom mina batterier dog men här kommer lite ändå!

Torsdagens middag innan victors fest!

grillningen på fredag innan festen drog igång!

Dagen efter festen  = lördagen , vart senare mys med janna och vi såg prinsessans dagbok och mona lisas leende och åt godis o chips! (tog dock inget kort på det)

söndagen vart solig och jag och janna låg ute på altanen och jobbade på brännan och drack iste!

men när vi skulle äta lunch så försvann solen (fast vi åt lunch 15.00 så ett litet tag han vi sola)

hah jag var glad!

glad janna! apan som vart brunare än mig!

sen vart he myspys med bring it on 2 och prinsen och jag 2

behöver jag säga att påsen blev tom? det går inte att sluta!

för vi ska städa , diska!

Igår vart det en väldigt lugn kväll för mig var ju nykter kändes som en bra idé eftersom jag var så trött så for jag hem där vid tolv någon gång, ikväll så har jag badtunne kväll hemma hos mig det kommer bli super så nu håller jag på att städa och göra iordning och så! vi ska först käka middag några hemma hos mig , sen kommer fler o ska bada , lyssna på bra musik och bara ha det nice! kommer ta mycket bilder som kommer komma upp imorgon! men nu ska jag fortsätta städa! hare super!

fast vi hyr dock inte en badtunna , har en egen hihi!

men va är du seriös?

Idag har min dag bestått av att bli attackerad av mina vänner som tar studenten o höra ett jäkla tjat om att jag har ett år kvar, hah näheee är du seriös har jag?! men de får man ta för jag vet att jag kommer vara minst lika jävlig själv! sen gick vi och käkade på subway det var awesome gott! sen så gick vi och kollade in tivolit i stan och dom har satsat bra iår faktiskt! sen så for jag hem och städade badtunnan efter som jag ska ha grillning och badtunna hos mig imorgon kommer bli super kul! och nu ska jag snart dra iväg på fest men har tagit på mig lite bondigare stil för jag orkar inte så ett par jeans o pappas frisco skjorta (märket heter frisco) men nu ska jag gå och göra mig klar ha det super bra, o just det! tack för blommorna jag fick i dag P, det var jätte gulligt! ha en bra kväll och grattis alla studenter!

matvrak?


Nu sitter jag och kollar ut lite smycken är så sugen på att köpa något snyggt! så såg jag dom här godbitarna på cocoo.se dom har riktigt bra grejer faktiskt! hah är jag ett matvrak eller vad? sitter typ och fantiserar om hur gott det ska bli med middag så typsikt mig! sen ser jag också 27 dresses grymt bra film! sen bär det av till becca men ska gå och kolla till maten!

what to do , what to do?

Hej glömde trycka iväg blogg inlägget igår såg jag typiskt mig! men igår på jobbet satt jag verkligen i skiten ville bara gråta men det löste sig till slut för jag fick hjälp av jobbar kompisarna! idag har jag varit på skolan och städat ur mitt skåp så det är nice inge mer att göra, eller jo lämna in knivarna! skriver mer ikväll hare super!

what if hmm...

Okey nu blire ett kort inlägg sen äre bedtime för mig, min dag började med att jag försov mig (inte konstigt med tanke på att jag fick tre timmars sömn...) sen så stressade jag som en gris för att hinna komma någolunda i tid till brännbollen skolan hade på mariehemsängarna och då har jag sådan tur att pappa kommer hem för att hämta något så då får jag skjus dit, sen satt vi där och grillade och hade det mysigt , men tyvärr var det väldigt kallt ute så jag , jin och mimmi satte hos i ogges bil och snackade, sen for jag en snabbis på stan , sen blev det jobbet tills nu och jag är jätte trött vet inte om jag orkar dra till skolan imorgon (barn följ inte mitt exempel) , men ska iaf fall hinna att duscha före skolan om jag far för jag luktar som ett ruttet ägg kan jag lova , någon som är sugen? hehe! men nu ska jag sova hare super!

om jag hade varit så här söt o luktat som en skunk kanske det hade varit okey?

this is my life my friend!


Tänkte ge lite tips om hur man sköter sitt hår , eftersom jag har väldigt långt hår eller vad man ska kalla det, så måste jag sköta om det väldigt mycket för att det ska se fräscht ut! så jag brukar först o främst inte ha speciellt mycket produkter i håret på vardagarna, jag brukar låta bli att ha i hårspray o sådant! På bilden ovan ser ni det jag brukar ha i mitt hår när jag väl har produkter i.  men den rosa flaskan jag har på bilden har jag haft länge men har dock tagit slut nu, men då blandade jag tresemme  balsam och vatten och sprayar så de blir lite fuktigt i håret och borstar just innan jag går o lägger mig så är det jätte mjukt o lent dagen efter! det är allt som behövs för att få håret att bli bra o fint , och såklart att klippa sig o ha nån inpackning då och då!

för jag vill leva ,jag vill dööö!


Nu sitter jag äntligen hemma och äter olws chilinötter mums! idag har ju varit en väldigt lugn dag på jobbet eftersom vi bara preppade till nya menyen, och så klart vart det inte o vara ledig hela den här veckan, utan jag ska jobba imorrn och övermorgon, sen blire o vara ledig!nu ser jag the ugly truth, den filmen rekomenderar jag , jag har nog sett den 20 gånger den här månaden och då överdriver jag faktiskt inte! nu ska jag bara sitta och lata mig resten av kvällen för det tycker jag att jag förtjänar! och by the way det är ju sveriges nationaldag, och jag börjar fundera , hur många är det som firar den? jag menar min familj gör det inte och många av mina kompisar gör inte heller det! vad hände med det egentligen? jag menar i andra länder firar dom ju med pompa o ståt! men här nä då gör vi inte det , det är nästan som vi skäms för vårt land , och jag tycker det är hemskt! och jag är inte ens hel svensk ! så vad tycker ni borde vi inte fira nationaldag?


6 juni 2010, good morning!

Godmorgon solstrålar! hah inte många som är vakna nu skulle jag tro men ändå! jag vaknade tio i nio och vill bara dra täcket över huvudet och fortsätta sova är så sjukt trött, men så får man inte göra när man har ett jobb att gå till ajabaja på mig att jag tänkte så! men efter en kopp kaffe känns det bättre och ska snart börja klä på mig o sticka till jobbet så får vi väl se hur länge det blir att vara där, men tror killarna jag jobbat med i helgen är också ganska less så det blir väl att göra det som bör göras sen dra, men nästa vecka ska jag säga ifrån mig allt jobb för jag har inte tid helt enkelt det är så mycket att göra, men veckan efter det börjar jag nog jobba igen. kommer dra en liten diskution (eller hur sjutton det stavas jag är för sjutton nyvaken kan ju inte kräva att jag stavar rätt då! men nu måste jag göra mig klar för jobbet see yah all later!

vill också ligga i en mysig skön säng!

detta gjorde ju dock susen!

godnatt allihopa!

Nu har jag kommit hem från jobbet och vi hade det väl förvånads värt lungt ikväll , det var ett tag där som jag höll på att svimma jag vart så snurrig av hur många bongar det va (och jag menar inte den slags  bong som säkert många nu kopplar till), men annars har allt funkat bra ikväll! men imorgon blir det att börja elva på förmiddagen och förhoppningsvis sluta tidigt så man hinner hem till middagen men i det här yrket vet man aldrig men det är ju bara ett prepp pass så! men nu ska jag se sinbad - legend of the seven seas , det var sjukt längesen man såg den filmen ju! så godnatt och sovsött och för dom som är ute o sup , håller jag tummarna för er att ni får sova ut imorrn hah!

hah dagens kläder!


Nu ska jag strax dra till jobbet och på bilden ovan ser ni ungefär hur mina arbets kläder ser ut! hah sexiga va?! igår när jag kom hem från jobbet hade jag så ont i benen så jag ville gråta men så blir det när man jobbar tio timmar utan att sitta! ikväll vet jag inte hur länge jag ska jobba så vi får se hur det blir med folk ikväll men det är ju natt klubb också så det lär bli ganska sent igår kom vi undan väldigt lindrit! men nu ska jag göra mig iordning vi får höras senare sötnosar!

godmorgon sötisar!

Nu har jag precis vaknat och ska göra mig nå frukost tror jag, men nu undrar jag brukar ni få panik för er själva över att ni är inte säker på att ni har valt rätt här i livet, fel utbildning , fel jobb och allt sådant? för ibland kan jag få såna ryck och börja undra är jag säker på att jag vill det här och om jag någon gång i framtiden inte vill det längre vad ska jag göra av mitt liv då? för vi alla vet ju att det kommer bli svårare att plugga till något annat, även fast jag älskar det jag jobbar med så blir jag osäker och det är klart jag är 17 år gammal jag kan ju inte veta hela min framtid nu, men jag är sån här som vill vara säker på att saker går rätt och jag kan grubbla alldeles för mycket om framtiden, så vad tycker ni borde man som moderaterna vill välja exakt vad man ska hålla på med resten av sitt liv när man är en tonåring, eller ska man kunna ha möjligheten att välja om sin väg?

give me more !


Nu har jag just slutat jobbet och har verkligen ont i hela kroppen fy vad hemskt men börjar ju dock inte förän tre imorgon så, så nu sitter jag och klickar runt på nelly och känner hur det börjar klia i fingrarna, vill handla men just nu är jag ganska så pank så det får bli när lönen kommer in på kontot! men nu ska jag lägga mig o sova nattinatt på er! och vill ni så kan ni tipsa mig om bra affärer vetja :D

klara ,färdiga GÅ!

Så nu ska jag snart dra till skolan började ganska sent idag som ni kanske märker! men har bara en redovisning sen måste jag springa till jobbet eftersom dom ville att jag skulle börja tidigare så idag blir det dålig uppdatering för jag lär ju inte sluta iallafall förän elva halv tolv ikväll och inte tidigare eftersom det är fredag och hyfsat väder så brukar det bli bra med folk som kommer för att käka o ta någon drink sådär, idag ska jag stå på kallis (för och efterätt) helt själv för första gången på en fredag så jag är ganska nervös så håll tummarna för mig! sen så orkar jag inte lägga upp någon bild på hur jag ser ut idag för det hade jag tänkt börja göra men idag är inte bästa dagen att göra det känner jag eftersom jag är osminkad och har bara slängt på mig något eftersom jag ska jobba så de får börja efter helgen eftersom jag jobbar hela helgen. men jag har satt ihop några bilder på vilken grundsmink jag brukar använda så här kommer det!

och allt är nästan slut så måste köpa nytt , rougen har jag inte haft på ett tag för det är nästan så jag slutat använda rouge, men annars är det en concealer från make up store, puder från isadora , mascara och rougen är isadora också och mascaran är den bästa jag testat , klumpar inte och man får mycket fina ögonfransar!

3 juni 2010! what a wonderful day!

Idag har jag haft en underbar dag! först fick jag en ordentlig sovmorgon sen så for jag och fikade och hade det super trevligt! sen for jag , becca och janna o fotade beccas kille som skulle på bal alla som gick var super fina! sen for vi och käkade och hade det trevligt och ja nu sitter jag här! hoppas nu bara att kvällen avslutas bra!

2 juni 2010!

Idag har varit en snurrig dag , kom först 1 timme för tidigt till skolan men då satte jag , sofia och killarna i klassen oss nere i källaren o drack kaffe, sen hade vi natur de var ju sådär inte mitt favorit ämne kanske, sen hade vi samhälls betygsnack och jag har ju nämnt den läraren här i bloggen förut att jag tyckte han var störande för han drog så dåliga o konstiga skämt heeela tiden men nu har jag börjat förstå honom han vill ju bara lätta upp stämningen lite o få kursen att bli rolig o intressant och han är mer vettig o snäll när man sitter mellan 4 ögon o man märker att lärarna märker mer en vad man tror så dagens ros går till honom! sen for jag o handla med mami o då köpte jag en ansiktsmask o en kräm mot påsar under ögonen för de har jag börjat få nu när jag jobbar så mycket som jag gör, och sen köpte jag saltvatten spray och en nagelfil sjukt nice! men ska plugga nu hare!

köpte denna igår från h&m för 299 :- ser kanske inte mycket ut för världen men är sjukt snygg på!



min tand!

fint har inte märkt på hela kvällen att en bit av min tand är borta fint! fast det är ju dock en sidtand så de syns inte så bra! sen så känner jag mig sliten som en apa efter skolan och jobbet!

myyycket vacker apa jajja!

RSS 2.0