Don't stop believin!

Hej bloggen!
Nu var det ett bra tag sen jag skrev men har haft sjukt mycket att göra! förra helgen drog jag till umeå och träffade familjen och gamla vänner, på fredagen drog vi till five (ett uteställe i umeå) och där var dom flesta jag kände var sjukt kul att träffa alla igen och där dansade vi och hade allmänt roligt! På lördagen tog jag det lugnt med familjen och hade en myskväll framför tvn, och på söndagen så åkte jag hem igen och jag och becca var ju båda i umeå den helgen och båda skulle flyga hem men jag åkte en timme tidigare än henne men så visade de sig att vi hade gått runt på bromma flyg plats i 40 minuter ensamma medans båda var där så duktiga var vi så vi såg varandra inte förän på flyget! igår så färgade jag mitt hår guldblont efter att ha haft platina blont hela mitt liv så för mig är det en jätte stor förändring även fast andra inte ser så stor skillnad! Och idag så for jag, becca och lulle och skaffade gymkort o gymade en timme, sen drog vi o käkade på kiwi en salladsbar, sen drog vi och kollade klubben vi ska ha vår student fest i, den var super fräsh och stor! vart så taggad på studenten så jag ville skrika! och nu håller jag på att färga beccas hår BLÅTT! Thihi det var jag som fick välja vilken färg hon skulle färga o som den busunge jag är valde jag blått! sen hittade jag för någon dag sen massa bilder från sexan och sjuan , jag ser så sjukt litenut!

dålig bild så de syns kanske inte så mycket som de borde men så här ser mitt hår ut iaf!

så såg jag ut i sjuan!

20 september 2010 - vad häände?!

Nu ligger jag i sängen och tar det lugnt, kan behövas efter den dåliga natten jag hade. Igår så hade vi sjukt tråkigt, så vi lekte kurragömma på coop efter vi hade varit och fikat på sweet coffe bar tror jag det hette, sen spelade vi svensk pop o rock musik och det gick inge vidare för någon av oss, sen såg vi på valvakan och jag är helt snurrig , blir de omval, vilka kommer styra svergie och kommer SD börja ha mycket makt över svergie, jag vart faktiskt rädd när jag såg hur långt dom kom i valet , känns som de här är början på ett krig, mellan svenskar o invandrare? nä jag är så förvirrad just nu så jag vete f*n va jag tycker!

fundersam

som man bäddar får man ligga!

Nu sitter jag i sängen och har så ont i halsen så jag vill grina , har legat med feber inatt antar att jag partade lite för hårt i helgen, men som man bäddar får man ligga antar jag. Men hoppas jag blir frisk till på onsdag för då åker jag och hälsar på familjen i umeå och vännerna såklart. Janna fyller ju år på onsdag så ska ut med henne på fredagen men blir nog att ta de lugnt med drickandet iallafall. Har jag berättat att vi har fått beställa våra stundentmössor och jag och lulle vart något övertaggade vi ville ta studenten på en gång men får vänta ett tag till. Nu ska jag gå o dra täcket över mig hare!

Man! I feel like a women!

Nu har jag inte skrivit på ett tag men har haft fullt upp! Ifredags så fyllde jag 18 år  och det var nog en av dom bästa födelsedagar jag haft, blir typ tårögd när jag tänker på hur fina vänner jag fått här nere! det började att jag vart väckt av min älskade becca som stod vid sängen med två paket och ett glas äppeljuice, och där i paketen fanns jätte fina armband och en ring! sen så for vi till skolan och när vi skulle äta i matsalen så ställer sig hela klassen och sjunger för mig , jag höll på att garva ihjäl mig! sen så for vi hem, jag gjorde iordning mig för utgång och då när jag sitter o sjunger för mig själv i mitt rum så kommer lulle/peterpan och becca in på mitt rum med världens finaste tårta och då var jag så nära på att börja grina, och det var den godaste tårtan jag någonsin ätit också¨! sen drog vi på pc och för festade där sjukt kul, sen så for vi på brygget och ddär vart det dans och skratt, och igår var det tänkt att vi skulle vara hemma och ta det lugnt men så vart det inte det vart utgång på gretas och jag har nog aldrig dansat så mycket i hela mitt liv det var så sjukt roligt! och vi klädde ut linus som vi bor med som transa, (alltså gretas är en gayklubb) och där av alla ställen lyckas linus få en tjej och han är utklädd som transa också , så de garva vi åt väldigt mycket under kvällen. och sen fick ja världens finaste grattis sms av victor som jag bor med i fredags!

min fina tårta jag fick av mina underbara vänner!

så såg jag ut i fredags!

jag och min fina victor!

det blev karatefyllaaa!

Ja igår var ju som sagt nollningen mot oss och vad ska man säga om de? jo det blev väldigt mycket alkohol, skratt o även lite drama.. vi fick springa omkring med soppåsar som kläder och aliminium på skrallen på avenyn o fråga om folk ville pussas med oss, dansa och en massa annat! sen  när vi var klara med det så for vi hem till lillhagen o där fortsarre festen, där vart det dans o ett sjujädrans kalasande, tror inte jag varit så full på länge! och nu säger jag det här så ingen ska misstolka jag tycker inte det är coolt med alkohol för fem öre , jag dricker för det är socialt och framför allt gott! men nu ska jag gå o ha sex med becca hare gött!

tog inga bilder i går på nollningen så här bju vi på en extremt snygg bild på några från klassen!

bad f***ing day!

Idag har det varit en sådan här dag som allt går fel, inget vill gå som du vill! Först var vi på debatt mellan alla olika partier som sitter i riksdagen och helt seriöst trodde jag att dom skulle börja slåss, men miljö o vänster partiet gjorde bort sig så sjukt mycket dom visste verkligen inte vad dom pratade om , det mesta dom sa var öhhmm... så dom vart jag riktigt besviken på! och sen for jag  o becca på stan och och där köpte jag ett par lösögonfransar från shock och sen hittade jag ett par skor som var sjukt snygga men fann så klart inte i min storlek.. sen så skulle jag testa en klänning jag tittat på och den satt så fult på mig så jag ville bara sjunka genom marken och sen när jag tittar i min shock påse så är ögonfransarna borta! så det mesta har gått snett för mig idag! men alla har såna dagar ibland. men jag vill iallafall passa på att gratta min barndoms vän viola som blivit nominerad till blogawards till bästa skönhets blogg så glöm inte att rösta på henne hennes blogg heter http://killercolours.blogg.se/ riktigt bra blogg!

den fick jag här om dagen gulligt va?! och nej inte av soialdemokraterna!

sjunde september 2010 - where is the love?

Helgen har varit sjuk! fredagen var dock lugn vi såg film o så, sen på lördagen vare klassfesten och den vart riktigt galen hah vilken klass jag går i säger jag bara vi är inte normala någonstans! sen på söndagen så for vi på liseberg o hade en heldag där och dom flesta var bakis och mådde pyton men det stoppade inte oss från att åka dom flesta bergodalbaner och allt sådant så vi hade sjukt roligt! synd bara att det stängde 20.00 men var nog bra för annars hade det blivit så sent o ingen orkat upp till skolan dagen efter! fast de gjorde vi väl knappt ändå! men nu sitter jag o lyssnar på nostalgi musik och ska snart dra till skolan o vi har en väldigt långdag idag vi slutar vid halv fem huvva men inte mkt att göra åt! men nu kommer lite bilder från helgen hare gött!



från sjölektionen förra veckan




2 september 2010 - Turn around

Idag har varit en ganska så lugn dag faktiskt, eller förutom imorse försov mig till kvart i åtta så fick skynda mig som fan sen så kommer en av dom vi bor med och säger att det är lugnt för bussen går 8.33 och då börjar jag lugna mig lite och så kommer en annan jag bor med och säger att bussen INTE går 33 utan 18 över så då blir att stressa igen och när tror ni den gick? Jo 33 menmen så blire ibland. sen hade vi bara en lektion sen for jag och några klasskompisar och åt lunch på ett ställe som hette kiwi det var en salladsbar som var riktigt trevlig faktiskt! sen så for Jag, Becca och Nicol och gjorde några bankärenden och sen vart det att shoppa, jag köpte en skön och fin svar mössa från cubus och ett par leggins från pieces o en mineral fondation sen så for vi hem och åt middag o har sett film och bara tagit det lugnt hela kvällen, spelat kort har vi också gjort! Har jag sagt att vårt vatten har börjar smaka klor så vi har fått bunkrat upp med ramlösa och sådant här i huset för kranvattnet går inte att dricka o så har det nu varit sen lördags natt och ingen har kommit för att kolla vad som är fel på vattnet! Men nog med tråkigheter, imorgon är jag LEDIG! känns super skönt, så ska vi senare på kvällen fara och se the baseballs på liseberg känns super roligt dom är ju så bra!! ska ta mycket kort och lägga ut här på bloggen!  men nu kommer bilder från dagensgång!

tyckte påsen från pieces var så söt så var tvungen att visa

inte från dagen då kanske men på denna skola går jag!

det här fick jag i brevlådan idag då mamma hade skickat ner lite glömda grejer så får jag detta halsbandet av henne älskar dig mami!

RSS 2.0