yeah!

tänkte visa hur jag ska se ut ikv!



chill out

party!

Nu är första knäppt! så nu blire att käka sen ut lägger ut bilder sen!

!

Nu har jag bytt batteri på min kamera så tänkte lägga ut nån bild på hur jag ser ut idag!


men vaf*n`?!?!

Hej nu har jag duschat och ska börja klä på mig , jag har ju sovmorgon idag så det är skönt, men när jag vaknade imorse ville jag bara dra täcket över huvudet o grina , det är molnigt och det hst snöat inatt! (inte mycket men ändå!) vilken valborg! vars är solen och värmen som var för en vecka sen, försvann den bara? men jag håller fortfarande tummarna för att solen ska kika fram underdagen! idag så har vi ganska lång dag och det känns väldigt drygt men det är inte mycket att göra åt! Men iallafall här kommer kvällens planer , först ska jag o beccis käka hos mig sen så ska vi dra på nån fest (vet inte exakt vilken än) men nu ska göra mig iordning för skolan jippie hejdå sötnosar!
härkommer en fin morgon hälsning från nån knasboll!

Becca då!

Becca smsa mig nyss o gjorde mig så sjukt orolig! i smset stod det fint jag sitter på frasses o det rinner tårar och jag trodde självklart det värsta och ringer på en gång o frågar varför hon grinar och då svarar hon lugnt "hah jag har åkt motorcykel" och det är inte första gången jag har blivit lurad av henne att det är något allvarligt men hon inte gjort det med flit , hah snart kommer jag inte tro på det när det är allvar! Men nu har jag solat o det var super härligt! Vi har ju solarium hemma så jag kan bara gå ner en trappa för att sola! Men det är ju dock inte lika starka rör i vårat solarium som i solariumen på suntan o sådana ställen. men nu ska jag plugga byebye!

den där lilla luringen!

pernilla dissar o hissar yeeeah



SKOR! Jag älskar skor och skon på bilden är faktiskt i min ego just nu så jag är väldigt lycklig! dom brukar ju säga att diamanter är en tjejs bästa vän men nono skor äre för min del. vill någon charma eller få mig på kroken så är det genom ett snyggt par skor inga diamanter (fast hehe smycken funkar ju oxå)

solarium eftersom jag har en hudsjukdom så måste jag sola mycket för att det ska försvinna och jag klagar ju inte över att man får en brun härlig färg på köpet om jag säger så!


den här bilden har faktiskt inget med skräpmat att göra (som jag förövrigt älskar) utom dom som hänger vid frasses eller dom byter ju ofta ställe men grundgänget dom så kallade frasse fjortisarna skapades där. och visst alla har vi varit i den fasen i vårt liv där man tycker det är coolto hänga på stan, men vissa (speciellt vissa killar) verkar ha fastnat i den där fasen och är 18-19 och hänger med 11-16 åringar o faktiskt stötter på dom som är vid tolv- 13 åriga tjejer bara patetiskt!

fullt löshår- tjejer som har lös hår som syns från 1 mils håll! men herregud gå till en jäkla frisör!  visst jag har aldrig haft löshår så jag vet inte hur svårt det är att sätta i dom men ändå man borde ju ändå fatta att det är fult eller? det känns som att vissa tjejer tänker såhär innan dom går ut " jöööh va snyggt nu hänger dom så det syns att det är fake wwwweeeeeiii!

TAGGA IMORGON NURRÅ!

Jag har varit så jäkla taggad på att festa i veckan och nu jäklar smäller det imorgon det kommer bli nice som f*n! idag har vi hade skola = näääheee nyhet! så anteckna! nämen alla ville typ slå ihjäl varandra på slutet hah tror både jag o linn var på väg att dra igång catfight mjaaau! nämen allt gick bara åt h-vete kändes det som. menmen nu är jag hemma från skolan och njuter av min lediga tid. och taggar helg! men vet inte vad jag ska ha på mig imorgon! hmm vem vet jag kanske bestämmer mig för att gå naken?! hah tänk vad folk skulle kollat! menmen skriver mer sen hare super gött!
nu kommer en låt som jag iallafall blir taggad av!

beathless

jag ska gå o lägga mig nu godnatt alla! jag har börjat lyssna ganska mycket på cascadas nya låter , känner som igen mig i dom så här kommer en jäkligt bra låt!

28 april 2010

Jag har haft en bra dag idag, vi hade servering och temat var tyskland så vi hade pippilotter och jag såg typ ut som emma i spicegirls och först kände jag mig sjukt dum när jag såg mig i spegeln men sen vänjde man sig och det förde typ tur med sig att ha pippilotter för jag fick ett jätte bra bord som gav bra med dricks, dom var jätte gulliga o ville ta med menyerna hem och veta hur vi gjort våra servettvikningar. sen så började vi göra iordning för morgondagen , fast imorgon är jag i kök o det känns mer som min grej! sen så for jag till en kompis o va där tills nu, vi såg på tv o tare lugnt! men nu ska jag hoppa in i duschen hare super!

så såg jag typ ut idag

godmorgon

nu har jag klätt på mig och druckit kaffe så nu bär det av till skolan hoppas alla får en bra dag!

jag vill inte bli stor!

Sitter o har värsta ålders nojjan just nu börja tänka på när min lilla syrra har kallat mig för en gammal kärring och typ menat det på riktigt då känns det inte bra. men jag är nog ganska mycket barn fortfarande hehe. jag vill inte bli vuxen inte än jag är inte bered på det känns som jag behöver tio år till hah menmen inte mycket att göra åt, eller min lärare snackade om nåt dom håller på att komma på inom forskningen som ska stoppa åldrandet hmm kanske ska ta det, eller får jag bli en extremt sexig gammal tant! va sägs om det?!
http://www.youtube.com/watch?v=CiC-icilXeE
den här länken är nog ett bevis på att jag fortfarande har lite fånig humor!
förestän är det någon som vet hur man får upp en ruta där man visar länken i bloggen istället? skulle vara super bra om nån skrev hur man gör!
hare super!


OMG JAG HAR FÅTT RYNKOR!

sommar tider hejhej

idag så försov jag ju mig som jag sa, sen så hade vi ett stort hål och det gick inte att sitta ute för det var så kallt det regna o snöa samtidigt vars tog sommaren vägen? sen så hade vi svenska o då satt hela klassen o hade en konversation på msn o man kan ju inte påstå att vi är normala direkt, men jag tycker om min klass ändå! sen så efter den så ser vi att solen har börjat titta fram igen o då kändes allt lite bättre igen, hade varit lite små grinig före. Så hade vi Kök/servering , jag hade servering och det tar på ryggen kan jag lova! och vi drog över till klockan 6 jippie! Men nu sitter jag och undrar över en sak , varför fattar inte killar ett nej , det är någon skum typ som skriver till mig , "kan vi inte träffas för lite skoj?;)" och då ljuger jag o försöker få honom att tro att jag är knäpp "nä jag är en utomjording o har pojkvän" och då skriver han "men vi kan väl ändå träffas jag stör mig inte att du har pojkvän , man måste vara lite farlig ibland ;) " men gud vilket pucko, kan han inte fatta vinken!

pernilla dissar yeeeah

Hahah vet inte ens varför jag gör det här alltså men aja!



den här mascaran är så himla bra, kommer nog aldrig gå tillbaka till min gamla igen! den heter isadora mascara flashy curl, den är super bra man får verkligen längre ögonfransar och den klumpar sig inte.


mjukglass , lucas du är sjuk som inte tycker om denna gudomliga skapelse finns inge bättre! tänk en solig sommar dag o en mjukglass mums!


att gå skolan till efter klockan 6 på kvällen nej tack det tycker jag inte om!

och finnar ofc, jag får inte så jätte ofta finnar men när jag väl får det satan så irriterande!


okey kanske inte var så jätte bra hissa dissa lista men men

27 april 2010 - godmorgon

Nu sitter jag på lektion o ser film den är väl sådär skulle inte ha hyrt den eller så. idag försov jag mig så jag fick skjus till skolan , för jag tänkte cykla men det var så jäkla dåligt väder ute huvva regn o rusk! men efter den här lektionen har jag två timmar hål nån som vet något kul man kan göra? idag går jag till klockan 6 jippiee! menmen jag har ju valt en sådan linje där man har konstiga tider. men ska se klart på filmen nu skriver mer sen hare bra!

kan det inte va så fint väder som de var förra veckan?

nattinatt

Nu är jag nästan helt klar med min läxa o ska hoppa i sängs är sjukt trött! men imorgon blire att cykla till skolan igen he taggar vi! men ikväll har jag inte gjort speciellt mycket pluggat lyssnat på musik och bara nördat mig vid datorn, men tänkte bara säga godnatt skriver imorgon när jag vaknat sov så sött!

dumma pucko motvind!

Idag så cyklade jag första gången till skolan yey me! hah nämen sen så hade jag två lektioner idag så slutade elva och sen for jag och solade , var ju typ vit som ett lik och då skojar jag inte! men när jag skulle cykla hem var det typ storm ute o mot vind då taggar man livet! det tog sjukt lång tid att ta sig hem jippie, idag så retade killarna i klassen mig för att jag fyller inte 18 förän i september och jag kunde inte följa med på krogen , men såg minsan på danne att han var lite små ledsen han försökte dölja de men danne jag ser rakt igenom dig mohahah! men nu ska jag spela lite facebook spel o vara nörd skriver mer sen hare bra!

danne då

nattinatt sov som en katt!

Nu så sitter jag här och känner mig jätte fräsch (kände mig ju inte så fräsch efter gårdagen förut) har smörjt in hela kroppen och lagt ansiktmask och badat fotbad, menmen imorgon blir det o cykla till skolan första gången i år jag taggar! men vi har riktigt kort dag imorgon jag har två lektioner sen slutar jag elva hah känns ju inte sådär jätte värt  vad gör man? idag har mitt internet krånglat hela dagen det har stängt av sig till och från hela tiden tror nästan jag blir galen! Men det vart ju inget pluggande ikväll heller jag orkade helt enkelt inte det ikväll men söndag är ju som sagt vilodagen. menmen skriver mer när jag vaknat imorgonbitti godnatt sov sött!

så här sliten har jag varit idag

mitt nya armband från jc.

ljuva söndag!

Nu sitter jag här hemma och tar det bara lugnt, ser som vanligt ghost whisperer, och börjar planera min vecka , jag har insett hur sjukt mycket partande det kommer bli den här månaden först valborg sen så kulturnatta och sen brännbollsyran ojoj alltså de här kommer bli dyrt! ikväll ska jag plugga lite grann och sen bara ta det lugnt men skriver mer sen hare super bra!

let the party start!

thihi kill lista!

nu kommer jag göra en grej jag inte gjort den jag gick i femman men här kommer fem killar jag skulle kunna sluka med hull o hår mums!

gerard butler- den här skotska snyggingen skulle man ju kunna dö för, kan inte låta bli o bli lite små förälskad när jag ser honom på den vita duken

richard gere - ojoj va ska man säga om den här mannen , han är så sjukt snygg så det går inte att beskriva , vill ha han i mörkret hos mig yeah!

orlando bloom - can u blame me? kolla på honom mumma!

taylor lautner - haha tror att det är ganska många som håller mer mig om jag säger gosh vilket leende!

och sist men inte minst svenska idol vinnaren erik grönwall, super söt kille allt jag kan säga!

25 april 2010 - herregud!

Ojoj igår var ju en väldigt speciell kväll, vi var o grillade på nydala väldigt mysigt men kallt! jag hade lust att lägga mig på elden! men så satt my och spelade gitarr o vi sjöng till äkta grillstämning! sen så stannade vi kvar till klockan två på natten sen började vi cykla mot teg, och då ramlade janna och knäckte sina nya solbrillor vilken osis alltså!! sen for vi till nicklas på "efterfest" hah jävlar vilket drag alltså! vi hittar honom däckad i sin trappuppgång så då tar jag o becca med honom ut o försöker få i honom vatten men det var som att försöka få i småbarn sin äckliga medicin, sen så gick vi upp till honom o satt där o snacka , sen for jag o becca hem vid 5 på morgonen och så vaknar vid klockan nio imorse och då bestämde vi oss för att gå ner på stan och käka hamburgare och mjukglass det var gött som f*n! och nu är jag hemma och sitter och lyssnar på musik och vill dö , känner hur jag håller på att bli sjuk, var nog inte så nyttigt för kroppen att sitta i sån kyla i flera timmar! men ikväll ska jag ha typ en myskväll medmig själv och basta och lägga hår inpackning och ansiktsmask! men nu ska jag gå o dö lite grann haha men skriver mer när jag vaknat till liv!

jag :P

hey o ho

Nu sitter jag och kollar runt på facebook och kollar på mina jätte gamla kompisar från början av högstadiet, och jag blir så paff hur alla har blivit så mycket äldre o har verkligen börjat bli vuxna, jag har ju alltid varit före alla i "puberteten" så blir så chockad  när jag ser hur alla har förändras för man har ju forfarande en bild av dom som dom var då men inte det inte , vissa har fått barn, vissa har flyttat till andra städer , shit tiden går så sjukt fort! jaja men idag har jag bara tagit det lugnt fick nåt ryk o börja locka håret o sminka mig så nu ser jag värsta över sminkad för en grillning men jag hade tråkigt o det var kul, jag håller tummarna på att det inte blir så himmla kallt ikväll för då kommer jag frysa!! får ta vinterjackan för att vara på den säkra sidan, det bästa som finns är ju att sitta med sina vänner och grilla o dricka öl men ikväll tror jag det blir nyktert måste ju spara mig inför valborg! Hah är det bara jag som känner mig jätte obekväm om det kommer okända killar fram till en o säger att man är söt och liknande? hah det hände mig igår på väg till min kompis o jag ville bara försvinna, fattar inte hur dom vågar bara gå fram o säga sånt , jag blir så sjukt generad.  men nu ska jag höra om maten är på g, men skriver mer när jag kommer hem eller imorgon om det blir allt för sent.

så här ser jag ut i dag

24 april 2010 - så trött!

hej hann inte skriva så mycket igår, igår tog jag det bara lugnt , men var dock inte hemma så skrev inte på bloggen, igår så var jag på invito o pratade med Pär om sommarschemat , och så fick  jag min lön så de kändes super bra har varit pank länge nu så! ikväll ska jag nog vara med becca o några o becca sa nåt om att grilla så de blir myspys! men ska gå nu men skriver mer sen hare bra

hey o ho

idag så har det varit en knasig dag, jag var kökchef och jag är för snäll för  mitt eget bästa ibland o kan inte styra o ställa som man måste när man är  kökschef.  sen så slutade vi vid fyra , och sen så for jag o mami o köpte pizza , eller jag tog en sallad för jag var inte sugen på pizza. men salladen var super god! idag såg jag också på ett program där dom testade poledancing som träning , och jag vart ändå sugen på att testa ändå kul! men nu ska jag göra lite andra grejer men skriver sen hare bra!


hah o dom skorna till kanske:P

22 april 2010- godmorgon!

Igår somnade jag ganska tidigt var så jäkla slut, och nu känner jag mig inte ett dugg ut vilad så har gjort en stor kopp kaffe, sen nu så ska jag börja klä på mig men vet inte vad jag vill ha på mig! hah vilka problem jag har! men iallafall idag ska vi va i köket o jag är kökschef idag så jag tänker då f*n inte så i disken i dag om jag så måste slänga in den som ska vara där! men som jag sa igår så har vi ju en praso elev idag och det ska bli jätte kul  o se vad det är för människa har bara hört lite från andra som träffat henne. men nu ska jag börja göra mig i ordning så skriver jag mer när jag kommer hem ha en super dag herrå!

kanske ska gå till skolan i min pyjamas? hah

ont det gör ont!

Nu är jag hemma o jag vill bara gråta har så ont!  idag fick jag stå i disken hela dagen för en viss person vägrade göra sitt arbete!!! kändes som jag skulle få en hjärtattack som tur har jag fina klasskompisar som kom o hjälpte mig lite då o då och gav mig kramar. Men jag vart så arg på min lärare som inte sa åt personen i fråga som skulle göra det att göra det! utan den personen gick o skrubba på samma fläck i en timme o sen bytte han fläck, alla var lagomt irriterade på den personen speciellt jag, varför jag inte nämner personens namn är för jag inte vill peka ut den, men den personen vet vem den är. men iallafall imorgon har vi franskt kök o så kommer det en praso elev o vi ska servera sniglar så då får praso eleven smaka det , ska bli kul o se minen! hah dom flesta dömer ju mat innan dom ens smakat vilket är fel, o då kan man defenetivt inte jobba som kock! men är sjuk trött nu så jag ska vila nu skriver mer sen hare!

21 april 2010 - godmorgon

God morgon nu har jag käkat frukost o klätt på mig, så nu ska jag dricka mitt kaffe sen så bär det av till skolan där vi ska ha kök hela dagen o därför har jag valt att vara osminkad med mjukiskläder för känns som när man är i köket kommer bara sminket börja rinna o då känner man sig mer ofräsh än vad man i vanliga fall gör. men det ska bli kul idag har vi italienskt tema vilket jag o oscar är väldigt glada över eftersom att båda hade sin praktik på italienska restauranger! men nu måste jag skynda mig lite om jag ska hinna med bussen hare super idag! så skriver jag mer när jag kommer hem.

hah sådär fin är jag idag!

nattinatt

Hah mina kompisar är så söta är redan sönder taggade på yran! men de är jag också men kan dock inte tagga lika mycket omdet skulle bli så att jag måste jobba men får ju in pengar då ist.men tänkte på en sak också i peter pan så säger mamman "oroa er inte barn ni vet att er pappa tycker... om er jätte mycket" vaddå tycker om älskar han dom inte?. men tänkte lägga ut ett recept på en slags italiensk spenat omelett som vi gjorde på skolan idag sjukt godfaktiskt.
för ca fem personer
10 ägg
färsk spenat mängd efter smak ju mer desto godare enligt mig.
3 dl parmesan ost
salladskrydda o aromat blanda ihop allt (blir det förtjockt till sätt mer ägg bara) o stek som små blättar!

ser ungefär ut så här.

20 april 2010 - har jag sagt att jag diggar min klass?

jag har haft en super dag först hade vi trafikant inte så kul, men vi hade dock kul på samlektionen. sen så bestämde vi i klassen oss för att köpa hamburgare o grilla tillsammans, super mysigt o gott! vi hade super kul! vi hade hål i två timmar så vi var där ute o prata o hade det super i solen! sen så hade vi svenska men jag kunde inte koncentrera mig menmen vad gör man? , sen så hade vi kök till klockan 18.00 och då har städet släckt alla omklädningsrum så det inte går o tända o det är ju inte super kul att byta om i mörker kan ja ju lova iaf! men här kommer bilder från dagen.




för jag har fått jobb!!!

Nu är jag så lycklig så jag kan inte sluta le, jag har nämligen fått heltids jobb i sommar på invito , dom ringde och frågade idag och jag sa självklart ja, jag trivs så bra där så hur kunde jag säga nej? längtar redan! en sak som är lite synd dock är att jag inte kommer kunna fara på dom festivaler jag hade tänkt men jag kommer dock ha råd med utomlandsresan jag hade tänkt mig! så nu kan det inte bli bättre eller jo om jag slapp den här jädrans läxan menmen inte mkt att göra åt skriver mer sen när jag är klar!

god eftermiddag

Nu så har jag plockat lite i mitt rum och så , var hemma från skolan idag men gör ju iof inte så mkt eftersom vi hade två lektioner idag o slutade i elva! men har haft ont i halsen idag så gjorde spenatsoppa till lunch mums! det är super gott och bra för kroppen speciellt om man har järnbrist, som många tjejer har så det är bara att trycka i sig så mycket spenat man bara kan så man slipper den där äckliga blutsaften! men ikväll ska jag plugga och sådant roligt men nu ska jag vila ett tag men skriver mer sen hare super!

nattinatt

Nu ska jag strax krypa ner i sängen och sova , så får vi se om jag mår bättre imorgon , hoppas det för jag vill faktiskt till skolan o träffa alla kompisar. en sak jag har ett stort problem med är att varje gång jag är sugen på godis o skräpmat så måste jag kolla på bilder på det o bli ännu mer sugen ,jag har ingen anning om varför men så är det , det är som en tvångsgrej som jag verkligen inte kan sluta med! men nu längtar jag så mycket till fredag för då kommer lönen! Hih har redan planerat att jag ska söka upp den största mjukglassen jag kan hitta o äta! men blir o lugna sig med partandet iallafall o vänta till mina vänner får sina pengar den sista menmen inte mycket att göra åt! Den här helgen har varit en riktig disney helg för mig har sett så mycket disney filmer så om jag skulle nysa skulle det komma ut disney repliker. Men dom är ju så sjukt bra! men ska sova nu nattinatt!

hell yeah!

Nu sitter jag o ser på atlantis , ikväll vart det bara rester till middag väldigt tråkigt men aja vad gör man? imorgon är det skola och jag är inte peppad för fem öre men aja sånt ä livet!
Lycklighets-testet

[ ] Du har en pojkvän.
[x] Du har ett eget rum.
[x] Du har en mobil.
[ ] Du har en iPod/MP3 spelare.
[x] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[ ] Du har fler än 2 bästa vänner.
[x] Det finns en pool i din gård. (räknas badtunna?)
[x] Du klär dig som du vill.
[x] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[x] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[ ] Du har aldrig blivit nedslagen.
[x] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[/] Ditt rum är stort nog för dig.
[x] Människor använder dig inte för den du är.
[x] Du har varit på konserter.
[ ] Du samlar på något normalt. '(samlar inte)
[/] Du längtar till skolan.
[x] Du önskar inte att du var någon annan.
[ ] Du spelar någon sport.
[x] Du brukar göra något efter skolan.
[ ] Du äger en bil.
[ ] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[x] Du är nöjd med ditt utseende.
[ ] Du har inget självförtroende alls.
[ ] Du har aldrig fått IG.
[x] Du vet vad som händer i världen.
[x] Du bryr dig om folk.
[x] Du är nöjd med ditt liv.
[x] Du kan mer än ett språk.
[x] Du har ett smeknamn.
[x] Du har ett husdjur.
[/] Du kan hela orden från 10 låtar.
[x] Du har inga “fiender”.
[x] Du är en ganska snäll person.

Total:22½
———————————
Total :

0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig.
10-20 - Du är inte jättelycklig men det duger. Du kan du känna dig ensam och sviken ibland.
20-35 - Du mår toppen, du är lycklig!

blir galen!

Åh jag blir galen är så sjukt sugen på godis så jag vill döö! f*n att jag ska bo i skogen där det inte finns någon affär eller liknande gahhh!!! menmen inte mkt att göra åt dock. nu sitter jag och tittar på alla bilder från stockholm och det gör ju inte så att jag får mindre godis sug utantvärtom där hade vi ju ton med godis!! men nu ska jagh gå o leta efter nåt sött! skriver mer sen hare

blir galen!

Åh jag blir galen är så sjukt sugen på godis så jag vill döö! f*n att jag ska bo i skogen där det inte finns någon affär eller liknande gahhh!!! menmen inte mkt att göra åt dock. nu sitter jag och tittar på alla bilder från stockholm och det gör ju inte så att jag får mindre godis sug utantvärtom där hade vi ju ton med godis!! men nu ska jagh gå o leta efter nåt sött! skriver mer sen hare

18 april 2010 - godmorgon!

Nu så har jag vaknat ,ätit frukost , haft ett litet tjafs med bror min om svensk historia (han hade fel)
nu ska jag snart börja plugga och sen så ska jag börja förbereda för en ny skolvecka med nya utmaningar! Och så klart ska jag ha lite söndags mys med disney film och annat mysigt! men nu ska jag gå o kolla va jag ska plugga men skriver mer sen! nu tänkte jag lägga ut ett nyttigt och bra recept på en bra frukost!
Havregrynsgröt!
1 dl fullkornshavregryn
2dl vatten
1 msk linfrön
1 msk russin
1 nypa salt
låt koka upp

tillbehör:
du kan ha ungefär vad du vill till detta men nåt som är super gott är äpple!
hacka ner ett halvt äpple ,rött eller grönt spelar ingen roll och lägg det över gröten och häll en dl mjölk över!

ha gärna en wasa sport macka med kalkon till
ÄLSKA <3

gud så jag skriver!

Känner att jag har riktigt skriv feber idag (hah lite komiskt eftersom jag faktiskt har feber) nämen känner för att skriva hela tiden! ikväll har jag verkligen bara skämt bort mig själv! har lagt in packning i håret som ska få ligga över natten , haft ansiktsmask , fotmask och bara njutit av lördags kvällen! det ända som har varit ett minus är ju febern så klart men det är inte så mycket att göra åt. Men kände att ansiktsbehandlingen jag gjorde på mig själv kändes nödvändig för jag har verkligen ätit hur mycket choklad som helst! så min hy som är super känslig lär ju dö hah menmen ibland så äre så! imorgon funderar jag på att träna om febern har försvunnit för alla vet att det är farligt o träna med feber så ajabaja på mig då isf! Men nu har jag faktiskt börjat fundera på att skaffa en ny blogg med helt annan inriktning eller vad man ska säga men är inte helt säker än men får se , känns som en idé som passar mig perfekt! så hoppas det blir av nu! men nu ska jag sova nattinatt!

hmm inte så charmigt kanske?

roses are red

Den här lördags kvällen vart bara lugn, har suttit och sett massa disney filmer och bara känt mig som liten igen som man ibland måste få göra faktiskt grymt härligt! Men tidigare ikväll läste jag katrin va hon nu heter i efternamns blogg och där sökte hon tydligen någon modell till hennes kille bingos klädkollektion, men man fick minsann inte vara platina blond för det var inte ok! hah jag började as garva, och tänkte , men vissa är ju det naturligt vad ska man göra då färga? hah aja men vissa är ju så! men tänkte för alla party människor ska jag lägga ut ett drinktips och jag som älskar absolut apeach så är det här en perfekt och väldigt sommrig drink! så här kommer den

Absolut Frozen Bridge


4 cl Absolut Apeach
mangopuré
grenadine

Häll samtliga ingredienser tillsammans med krossad is i en blender och mixa i ca 20 sekunder.
Häll upp i ett champagneglas och droppa lite grenadine över drinken.
Garnera med cocktailbär och servera med sugrör.

hahahah jag är så korkad ibland!

Hah måste bara skriva ett kort inlägg om hur korkad jag är i bland och att jag har kommit på bästa sättet att få vita läppar utan idomin! hah he på emla salva vetja! hah ville testa hur det kändes o he det på läpparna o jag känner ingenting o mina läppar vart likbleka! hah jagsuger!

hah no longer needed!

hahahah jag är så korkad ibland!

Hah måste bara skriva ett kort inlägg om hur korkad jag är i bland och att jag har kommit på bästa sättet att få vita läppar utan idomin! hah he på emla salva vetja! hah ville testa hur det kändes o he det på läpparna o jag känner ingenting o mina läppar vart likbleka! hah jagsuger!

hah no longer needed!

nostalgi!

Hello!  Nu sitter jag och har värsta nostalgi moment från när man var liten! jag sitter i mina rosa mjukisar och ser på landet för längesedan mer känsla kan det ju inte bli! super mysigt! känner hur otroligt lat jag är i dag det är så sjukt! men har faktiskt plockat upp lite i mitt rum och tagit hand om min stackars simba! ikväll vet jag inte vad jag ska göra faktiskt men det känns som det här kommer bli en riktigt lugn helg så får väl se vad som händer, ska iallafall inte bli en repris på förra helgen huvva!
menmen ska dra nu men skriver mer sen hare super!

älska!

17 april 2010 - don´t worry be happy!

Hallo! Jag hann verkligen inte skriva igår hade fullt upp! men igår hade jag verkligen en super dag kunde nog inte blivit bättre! eller okey om jag inte hade blivit dödad kanske (i lastman standing alltså!) men annars vi gick runt och dödade folk! hur kul som helst hade vi , det var spännande och roligt! sen så hade vi hur bra naturlektion som helst , vi skrattade så vi fick ont i magen! sen så hade vi bad som var roligt det med sen slutade vi och jag bara tog det lugnt. men den här dagen är inte lika bra min lilla simba (min katt) har blivit påkörd , visst han lever , men han kan knappt gå och har super ont så nu måste jag gå och ta hand om honom hare super bra!

16 april 2010 - time for school

Nu har jag käkat frukost (dagens viktigaste mål höhö) , sminkat mig , och gjort mig klar för skolan, sista skoldagen den här veckan ju så då har jag gjort mig lite fredags fin! sen idag har vi bad så då kommer håret bli jätte tovigt o allt men men nu måste jag dra skriver mer sen hare super bra !


nu vill jag döö!!

okey nu vill jag dö har suttit hela kvällen och skrivit 6 st a4 på datorn på en skoluppgift och då när jag nästan är klar så dör hela jävla datorn!!!! så allt försvinner

nu vill jag döö!!

okey nu vill jag dö har suttit hela kvällen och skrivit 6 st a4 på datorn på en skoluppgift och då när jag nästan är klar så dör hela jävla datorn!!!! så allt försvinner

nu vill jag döö!!

okey nu vill jag dö har suttit hela kvällen och skrivit 6 st a4 på datorn på en skoluppgift och då när jag nästan är klar så dör hela jävla datorn!!!! så allt försvinner

nu vill jag döö!!

okey nu vill jag dö har suttit hela kvällen och skrivit 6 st a4 på datorn på en skoluppgift och då när jag nästan är klar så dör hela jävla datorn!!!!

15 april 2010 - för jag är inte död nejnejnej!

Idag så lagade vi ganska konstig och enligt mig inte så super god mat tyvärr ,men andra tyckte det var super gott men jag tyckte desserterna var alldeles för söta och lite mastiga , sen så resten av maten är bara inte mat som jag riktigt diggar , Men sen så fick vi sluta tidigare för att gå på ett slags möte med företagskursen ,  som visade sig vara tio min sen var det slut på dagen , och på skolan är det ju lastman standing och jag är inte död en hah känner mig stolt! men nu är jag hemma o ska bara ta det lugnt! men skriver mer sen här kommer bilderna från sthlm!

på väg med bussen

vilken underbar syn vi fick när vi kom fram åretsförsta blommor!

mysigt på balkongen

träffa robin o gick på stan med honom

nu är det jag som är kuuuung!

Så nu sitter jag och ser fröken sverige hah faktiskt lite små komisk film! alltså jag känner hur ovan jag är skolan nu efter lovet för jag har varit knäckt varje kväll nu när skolan har startat verkligen inte gjort någonting! inte bra alltså! men ibland har man sina lata veckor o det är ju ganska bra tror jag!men har iallafall duschat och lagt ansiktsmask så jag känner mig fräsch och ren och redo för en ny skoldag! och imorgon vid tre tiden börjar östrafestivalen som är en jätte bra grej som skolan ordnat , men bra musik och roliga grejer och alla pengar skänks till haiti så funderar på att dra dit faktiskt! men nu tänkte jag lägga ut ett väldigt enkelt recept som jag kan utan till och därför kan jag inte ge några exakta mått eftersom jag brukar höfta men allt beror på hur mycket sås man vill ha o allt sånt! och i min familj så är vi ofta runt 5-7 personer som äter så då brukar vi köra på! så ni får utifrån det !
PASTA CARBONARA!
6 ägg
5 dl grädde
parmesanost (går lika bra med västerbottensost min familj tycker till o med att det är godare)
5 packet bacon
1 halv vitlök
och så mycket  spagetti man vill ha!
salt och mycket mycket svartpeppar!
så här lagar du!
vispa äggen och grädden ihop salta efter smak , peppra rejält. hacka baconet och stek tillsammans med viklöken men låt dock baconet stekas ett tag innan du slänger i den hackade vitlöken, riv osten ,sätt ungefär en näve av den rivna osten i ägg o gräddsmeten, när baconet o vitlöken är klar (efter smak hur man gillar sitt bacon) så silar du baconet så allt fett rinner bort sen så sätter du baconet i smeten och heller det över pastan sluta med att strö riven ost över det , hur gott som helst lovar jag!


14 april 2010 -vår!

Igår var jag för trött för att skriva ett inlägg men igår var det en slapp dag vi hade ju tema dag och då började med att vi lyssnade på några som gjorde en slags redovisning om hur kvinnor borde kunna bete sig som män o sådär, sen skulle vi rita en bild av vad vi tyckte jämndställdhet är , sen hade vi två timmar lunch där vi satt ute och solade det var så sjukt varmt och skönt! sen så såg vi lilja 4-ever shit vilken hemsk och konstig film det är! tror halva aulan satt o blunda vissa scener! sen så slutade vi 14.40 och då bestämde jag mig att gå hem från skolan och det är lite mer än en mil och jag hade högklackat aj! men bra träning hah! sen idag hade vi första kökslektionen gud va jag har saknat att vara i köket men det märktes att det var länge sen alla hade varit där man hade som glömt bort vars alla grejer låg! Men det är alltid kul i köket o vi har så fina lärare så det blir aldrig tråkigt! men sen så gick vi o ställde oss i kö till en skolgrej vi anmält oss till och det var sjukt mycket folk som trängdes och knuffades och jag har klaustrofobi så jag fick sjukt dåligt humör och sa saker man inte ska säga fy skäms på mig! hah men ingen är perfekt! sen så när vi slutat så gick vi in till stan och där såg jag ett bekant ansikte som alltid är lika trevligt att träffa! sen så satt jag med lillsyrrans pojkvän på stan och då kom polisen förbi o alla börjar säga "öh dom förtjänar spö ! fyfan för polisen!" , alltså varför hata polisen så sjukt mycket? Dom är ju till för att hjälpa o finnas till för folk?! dom gör ju inget för att vara elak! Men visst det finns poliser som verkligen inte passar för yrket som tror att dom blir någon slags super hulk, men så är det ju ialla yrken det finns alltid någon som inte passar där ! men nu ska jag se på Ghost Whisperer men lägger ut stockholms bilderna sen hare super!


om det kom en sån här polis skulle dom nog inte klaga!

natti natt

Nu sitter jag o är dö slut , ser fortfarande GH , och kan inte låta bli att kommentera här hur jäkla vacker Jennifer Love Hewitt är (hon som spelar huvudrollen) nu låter jag kanske super homosexuell men jag tycker att man kan tycka en annan tjej är vacker utan att det är något fel med det så de så! och kan lova jag är hel hetro hah! ikväll har jag varit sjukt lat men så får det va ibland! men nu ska jag faktiskt gå o lägga mig så jag orkar gå till skolan imorgon! nattii!

min favorit skådespelerska !


12 april 2010 - because you loved me!

Nu ligger jag och ser på ghost whisperer riktigt bra är det! jag hade ju lite fel angående skoldagen den var inte lång alls, tvärtom den var riktigt kort , vi hade två lektioner så vi slutade elva , så då for jag hem och lagade lunch hur god som helst vart den! och sen så har jag pluggat lite! men idag har det ju varit riktigt bra väder med riktig vårkänsla som gör så att man känner dom där små fjärilarna i magen starta o man känner sig nästan lite små kär , men man vet kanske inte alltid i vem, men vem vet snart kanske man vet det? men helt ärligt älskar våren måste ju va härligaste årstiden , alla lukter , allt som blommar!  åh kan det bli bättre?! jo om man har en glass i handen mums! men just nu är jag sjukt sugen på godis men jag bor ju 5 km bort från närmaste affär så he går inte! menmen får ta en frukt istället det är ju iallafall nyttigt o gott! men imorgon på skolan har vi någon slags temadag har ingen aning vad vi ska göra men vi lär ju iallafall sluta tidigt!  hah gud va jag låter lat! men ibland får man väl va det eller? men nu ska jag fortsätta se på GH skriver mer senare hare super bra!

ser det inte lite gott ut ?

hah är jag inte allt för cool?

11 april 2010! - tillbaka!

Nu är jag tillbaka från  min lilla blogg pause som det vart har känt att jag tog lov från bloggen också , men jag har iallafall haft ett super lov! först var jag o becca i stockholm, bussresan dit var lång men ändå mysig o rolig och vi stannade på nåt frasses på vägen och det var nog det värsta jag käkat , men då hade vi ju iallafall ett och ett halvt  kilo godis! sen när vi kom från var det 8+ och kvällssol , så gick vi och köpte jordgubbar och choklad och doppade jordgubbarna i chokladen, och så badade vi bubbelbad och drack vin o hade de super  mysigt!  sen gick vi o la oss tidigt , sen så for vi och shoppade och hittade hur mycket fina grejer som helst som jag sen ska lägga ut , vi hade det super bra där nere och beccas släkt var super fina o snälla!  sen så kom vi hem på tisdags kvällen och då satt jag o prata med min familj , och jag har bara tagit det lugnt o slappnat av det här lovet exakt vad jag behövde känner jag! så imorrn blire skola ska bli kul o träffa klassen igen men samtidigt små drygt att börja med en jätte lång dag  på måndag!
men skriver mer sen hare bra!

så fina kanske dom inte blev men gott vare!

stockholm!

Nu sitter jag o håller på att packa för imorrn bär det av till stockholm! där blire shopping o chill!  menmen på onsdag ska jag på arbetsintervju men måste dra nu har lite bråttom skriver på tisdag när jag kommer hem seeyah !

RSS 2.0