31 augusti 2010 - catch the day!

Den här helgen var väldigt speciell väldigt rolig men också väldigt dramatisk kan jag ju lova! Men bilderna från helgen är av önskemål privata så dom kommer inte visas här men lovar att det kommer komma bilder från andra fester! Men igår for vi med skolan till vrångö tror jag det hette, och det var riktigt trevligt men KALLT! vi var där till 13.20 sen tog vi båten över till fastlandet och därifrån åkte vi spårvagn och då hände något jag inte var bered på jag och per i klassen satt o snackade o då skulle jag vända mig om och säga en sak till becca så då pekar jag mot becca så hon skulle fatta för hon satt två platser bakom oss och då skriker helt plötsligt en kille som sitter bakom mig med sin killkompis "peka inte på mig! vafan peka inte på mig!" och jag bara vänder mig om utan att säga någonting, tänkte att det var bäst man vet aldrig vad han kunde gjort! Så glömmer jag bort att han sitter där efter ett tag o då vänder jag mig om för att säga en sak till becca o då skriker han igen "pecka för fan inte på mig!!! o tar ett reklamblad o klappar till min vänstra axel, det var kanske inte så farligt men jag vart rädd som fan!!  Men sen så idag har vi haft skola till 16.20 dyyrgt men imorgon har vi bara en lektion som tur är!

okey en bild får ni se men den är på mig! hahah

27 augusti 2010 - awesome city!

Idag var första skoldagen, alla såg lite spännda o nervösa ut när vi stod där vid busshållsplatsen och så klart var bussen nästan tio minuter för sent så vi kommer just i tid till skolan, där vi mötte vår nya klass, hah det kändes exakt som att börja första första ring igen, med det där nervösa pirret i magen,  och då skulle vi intervjua varandra och när det var klart så skulle vår rektor o mentor börja presentera varandra o när mentorn presenterar rektorn säger hon att han tycker mycket om (något namn jag inte minns, det var tydligen ett fotbollslag) och jag som inte är ett dugg intresserad av fotboll tittar som ett fån på rektorn o försöker fatta vad det är hon menar att han gillar och då säger rektorn o tittar rakt på mig "ja det är ett fotbollslag, du såg inte ut att fatta" (väldigt snällt sagt dock) och jag kände mig så DUM! åh jag ville bara sjunka ner  i golvet för då tittar alla på mig och det jag får ur mig är "hehe jag är väl ingen fotbollsfantast" nä det förstod dom nog innan jag sa det men jag var bara tvungen att försäkra mig om det... sen efter skolan så for vi till stan och kollade i affärer jag älskar göteborg behöver jag säga något mer?  Men sen när vi skulle hem gjorde jag också en väldigt duktig grej! Jag och becca kollar efterdom andra för vi hittar inte busshållsplatsen och då när jag ser dom blir jag så glad och får nåt ryk och börjar springa i klackskor (väldigt smart bara det med tanke på att det var små sten plattor vi gick på) och helt plötsligt halkar jag ner vid trottoaren just när det kommer en spårvagn tur nog hann jag hoppa upp, men det var fullt med folk och jag skrek som en gris aja men sån är jag klantig och högljud. ikväll har jag bara tagit det lugnt, jag och viktor lyssnade på lite skön musikal musik, sen såg vi alla som bor här nån sjuk film, skulle tydligen vara en läskig film men den var bara mysko o lite äcklig. men Iallafall så trivs jag jätte bra här , alla jag bor med är snälla o trevliga, jag tror vi är lite crazy i huvve allihopa! men nu måste jag sova så jag orkar upp imorgon godnatt!



två bilder på mitt rum här nere o en dålig bild på mig men den bju ja på!

22 augusti 2010 - Soon I'm gone

Idag har jag städat ur mitt rum , fick lite panik , har inte riktigt fattat att jag ska flytta och till en annan stad! hur sjukt är inte det?! Men kommer bli kul! I torsdags hade jag en hejdå/smygfödelsedags "fest" för släkten det var jätte trevligt fick mycket bra grejer för att flytta sängkläder , hygienartiklar och dyligt! sen satt vi och pratade i flera timmar, o juste janna var också med men hon är som en i familjen så! sen i fredags vare som lite sista natten med gänget, vi var hos tage och festade sen när jag skulle fara vart det mycket kramande! Och igår var vi hos min älskade kusin som fyllde 8 och att säga hejdå till henne var nog det jobbigaste jag gjort på länge , för hon är som min egen lilla tjej, jag ser så mycket av mig själv i henne så det var riktigt tufft! men nu ska jag gå ner o passa på o prata med
mamma irl medans jag kan godnatt! skriver när jag är framme och fixat internet!


18 augusti 2010 - I say a little pray for you!

Nu packar jag för fullt, hah när jag öppnade ena väskan så ser jag att mamma har varit o packat om allt o gjort allt mycket finare, åh älskar henne så mycket! idag har jag inte gjort någonting typ sovit, har varit så sjukt trött nu på slutet! igår var vi hos tage och såg film och sa hejdå till alla det var trevligt!, imorgon har vi en slags avsked/minifödelsedag för mig eftersom jag inte är här när jag fyller år utan har flyttat! Och imorgon kommer min syster hit, det ska bli jätte trevligt för det var jätte längesen hon var hemma hos oss, och det är kul att vi har fått tillbaka kontakten igen! men nu ska jag fortsätta packa!

maybe baby!

Sitter uppe fortfarande kan inte sova helt enkelt så sitter och kollar på glee bästa serien på länge! längtar tills andra säsongen börjar! imorgon ska jag fara o fixa leg de måste jag ha innan jag flyttar kan inte springa runt med passet överallt! sen så ska vi va några i innertavle (vet dock inte vart än) och säga hejdå. men nä nu får jag skärpa mig sov time nattinatt!

what goes around comes around!

Mina jobbar kompisar är allt för söta när jag kom till jobbet frågade dom vad jag gillade för tårta sen sprang mange och köpte en tårta som vi alla fikade tillsammans, dom har hjälpt mig och fått mig att bli en så mycket bättre kock och det kommer jag alltid vara dom tacksam för. jag kommer sakna dom jätte mycket, jag kommer sakna alla jätte mycket, det är jobbigt att packa och veta att jag kommer missa allt här. Men jag måste ta den här chansen när jag väl har den, för om jag inte far ner och testar iallafall så kommer jag ångra mig bittert en dag för då kommer jag inte veta hur det är. tror allt inte sjunkit in än men snart är det dags att fara. som tur är kommer pappa köra ner mig 117 mil men det kommer kännas så mycket tryggare skulle bara klanta till det om jag flög ner åka vilse med bussen och med all packning så hah! men nu ska jag sova nattinatt!

kommer sakna er!

On my own!

Nu håller jag på att packa känns sorgligt och jobbigt, men samtidigt spännande och roligt! Jag stänger ett kapitel i mitt liv och öppnar ett nytt. men som tur är har jag ju becca vid min sida så det känns ju lite tryggare att man känner någon i ens klass, eller ja rättare sagt två för linus ska också gå där nere. Jag har aldrig varit i göteborg så jag kommer gå vilse det första jag gör! Jag kommer dock sakna alla sjukt mycket men jag kommer ju tillbaka om ett år. Men känns konstigt att flytta utan mina föräldrar och syskon men iof dom hade inte fått plats i mitt lilla student rum på 8 kvadrat hah! men ska fortsätta packa nu skriver mer innan jobbet imorgon sista dagen på jobbet!

goodbye umeå

Igår var jag på syrrans bröllop sjukt fint bröllop, mycket party som de ska vara! men nåt som också är nytt är att jag ska flytta, jag ska flytta till göteborg om en vecka och gå sista året där , vart med lite kortvarsel och impuls men sån är jag, you never know with me. är super spänd och nervös, kommer bo i ett litet student rum men det kommer bli bra!

I could really use a wish right now

Nuså har jag varit hemma från jobbet ett tag, jag cyklade hem och det ångrar jag bittert , för jag är jätte mörkrädd och paranoid och det finns inte lysen påvägen hem till mig och det är skog runt hela vägen så jag cyklade som en idiot jag måste ha sett ut som en galning, men jag var så sjukt rädd! Jag trodde på riktigt att någon skulle hoppa fram ur skogen och mörda mig... men nu lite update om veckan som gått, ja jag har ju som sagt jobbat alla dagar förutom fredagen, men på onsdag så for jag och mormor o lunchade och shoppade lite innan jobbet det var kul, men ont i plånkan gjorde det, sen så ifredags for jag ner på stan träffade janna, becca och sofia o vi for o fikade, sen for vi och handlade kräftor till kräftskivan vi hade senare på kvällen, och sen for vi hem till becca o ja som sagt hade vi kräftskiva , men några kompisar och vi hade super kul! sen fick jag , janna , sofia och erik för oss att vi skulle fara ner och sätta oss på kajen och där satt vi säkert 3/4 timmar och bara snackade det var jätte mysigt för man fick som se soluppgången samtidigt, men sen så for vi och sov hos erik vid fyra/fem på morgonen och jag var tvungen att vakna tio för jag började tolv... men sen ikväll på jobbet så var jag på ganska dåligt humör men som tur så är en av dom jag jobbar med super snäll och får mig alltid att bli gladare , han peppar som upp en! men nu måste jag sova, men lägger först upp lite bilder åt er från i fredags (tog inte så många men ändå!)

Glada tjejor!!

vad gör jag där på sidan undrar jag...


hah den bju ja på!



ja jag är världens linslus och måste va med på alla kort ja....

hej har någon sett mitt liv?, för jag tror jag tappat det!

Helt ärligt vart tog mitt liv vägen? tror jag tappat det.. känns som jag är påväg att förlora alla mina vänner, jag har aldrig tid för dom, men hur ska jag ha det när jag inte ens har det för mig. just nu är jag nere i en mörk svacka men så är det väl ibland I guess.

RSS 2.0