29 mars 2010!

nu sitter jag o pluggar och har haft ansiktmask och tare bara lugnt , sen så ser jag på andra avenyn där en gravid kvinna dricker vin! huvva! sen såg jag en dokumuntär om linnéa som blev våldtagen och sen hånad! fyfan alltså! men iallafall i helgen så hade vi super kul med party och lugn  , party på fredagen och vi var galna! först var vi på förfest med jens o dom och sen så for vi till fredriks 18års fest! hehe vi tog en kundvagn men det stod ju bara där och skräpa (a) och på lördagen tog jag det bara det lugnt, och igår var jag hemma hos becca o såg ballar av stål!  och idag så gick vi skola till elva sen satt jag i caféterian men janna,becca och pontus! sen for jag hem vid halv två och vilade! och snart då jäklar blire stockholm och då ska jag o becca bada bubbelbad och bara ha det skönt! men nuu ska jag plugga hare bra!

kanske detta i helgen?

stockholm here we comes

24 -Mars 2010!

Hej nu har jag äntligen kommit hem från teatern är så sjukt trött så de var skönt att bara får slappa vid datorn ett tag! så då sitter jag o ser på scrubs o samlar poäng på gratisbio! vill ju få poäng så jag får ett present kort på nelly eller ett biokort helt gratis!!! hur värt är inte det kanske?! det ända man behöver göra är att vara aktiv besöka sidor och så kan man handla via dom om man brukar handla på internet så är det ju sjukt värt! för då slår man ju två flugor i en smäll , shoppar  och får poäng utan extra kostnad! det finns sjukt mycket kul på gratisbio! så bli medlem här
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=260132

nu jäklar!!!!

nu jäklar har jag tagit kort på lite kläder o nu är det till salu på tradera så här har nu länken!
http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=109658698

take my breath away!

Nu sitter jag hemma och lyssnar på disney musik , måste ju vara det bästa som finns!! men iallafall! ikväll har jag först varit på teatern och innan det gjorde jag nåt så onyttigt så de är nästan komsikt , jag tryckte i mig en hamburgare på sju min o track två burkar cola , sen så gick jag o några o köpte godis o mumsade på det! men jag fick veta att vår teateruppvisning är nu kommande lördag och vi är verkligen inte färdiga känns det som men det blir nog bra hoppas jag... sen gick jag hem till becca på teg och där satt vi och såg ballar av stål och käkade chokladbollar mums! så idag har inte varit den nyttigaste kan jag ju lova menmen vad ska man göra`? och nu sitter jag här och ska nog gå ner o göra varmmjölk exakt som igår! och imorgon ska jag o becca ut på stan och lämna ut cvn till sommarjobb så håll tummarna för oss hare super bra!

Hah syns det att jag är trött?

var bara tvungen att ta kort på dom här fina korten på mig o bror min

21 mars 2010

Den här dagen vart ju inte exakt som jag tänkt mig men den blir nog bra ändå! fick nyss ett sms från min teater lärare om att vi hade rep ikväll så ska dit klockan fyra o kommer vara där till åtta, nu Sitter jag o har färgmedel i håret (håller på att göra slingor) är så trött på min vinter hårfärg så nu får jag se hur det här blir om det blir nå bättre. sen så har jag inte hunnit kolla igenom mina kläder måste ha lite hjälp med det så jag passar nog på imorgon när jag är ledig att göra det. men nu ska jag se klart på allt för min syster , grymt fin film! hare super bra!

varm mjölk o film!

Nu sitter jag och ser på the hot chick  och dricker varm mjölk med eucalyptus i mums! sen så är det bed time!! ikväll har jag sett harry potter o  halvblods prinsen sen så har jag bara tagit det lugnt! menmen nu ska jag fortsätta att se filmen men tänkte lägga ut ett recept på soppan jag gjorde igår (ett tips  ha pizzabröd till , det blir super tsms!)

Riktig Pekingsoppa.



Ingredienser
Portioner: 4

12dl vatten
3 tärningar hönsbuljong
kycklingfileér
250g färska champinjoner
½ purjolök
1 röd paprika
1 burk bambuskott,230g
2msk tomatpuré
1msk socker
1msk sambal oelek
2krm ättikssprit
1msk potatismjöl

Detta recept är en av våra läsares favoritrecept. Det är ej provlagat av ICA Köket. ICA tar inget ansvar för att receptet är korrekt.

Gör så här
Koka upp vatten och buljongtärningar.Dela kycklingfileérna i tärningar och lägg ner i buljongen.Koka i 5 minuter.Skiva champinjonerna.Skjölj och strimla purjolöken.Dela kärna ur och strimla paprikan.Lägg ner alltsammans med bambuskotten och tomatpuré i soppan och koka i 10 minuter.Smaka av med socker,sambal oelek och ättikssprit.Red av med potatismjöl utrört i lite kallt vatten.Ge soppan ett snabbt uppkok.Lägg gärna i lite räkor när soppan är klar men koka den ej mer efter det.(de blir sega då).



Jag har bestämt mig!

Nu har jag bestämt mig! Imorgon blir det att rensa ut garderoben o lägga ut på tradera så ni kan ju kolla här efter länk imorgon om ni är intresserade! sen ska jag ta en riktig bloggar dag med känner att jag velat ha en hel dag med det men inte haft tid!  så nu jäklar blir de åka av! juste har jag sagt att jag ska till stockholm under påsk lovet kommer bli sjukt kul!! men nu ska jag gå ner o snacka lite med mami som kommit från jobbet hare super bra!


20 mars 2010!

Nu ligger jag i sängen och ser på ghost whisperer , jag vaknade klockan halv två idag och var lite smått irriterad för ingen väckt mig , men min familj visste tydligen att jag inte sovit något inatt menmen vad gör man? Just nu har jag ont i huvudet men hoppas på att det går över snart. men det är ju nåt som går just nu så inte konstigt att man känner sig lite  hängig men nu ska jag fortsätta se på GW men skriver mer sen hare super

18 Mars 2010

ojoj vilken dag! det började med samhällskunskap med vår lärare som verkar tro att jag är efterbliven hah menmen kanske är det vem vet? sen så hade vi svenska där gjorde jag inte mycket alls  vart jätte slamsig av mig men blir så närjag är övertrött ,menmen nu sitter jag o ser på TV och  kollar runt på internet men nu är jag dö slut så skriver mer sen hare superbra




körde på bruna linser idag

Mmm te

Nu ligger jag i sängen och har gjort te och väntar bara på att den ska svalna, så börjar jag kolla runt på min facebook och ser att en tjej jag känner kan  baka så otroligt coola tårtor det vill jag oxå kunna! fatta vad kul! sen så sitter jag och dräglar över ett par skor jag har spanat in länge o vill ha så mkt men när man lever på studiebidraget går det ju tyvärr inte alltid men ska försöka spara ihop till dom eller iaf ett liknande par. nä nu ska jag dricka mitt te o se simpsons hare super!



tänk  o kunna baka den här tårtan !


vill ha!

andas ut , andas in!

Nu så är städandet klart och det är äntligen rent! åt middag för en liten stund sen och har varit i duschen sjukt skönt! Idag medans jag städade så satte jag på en gammal britney cd och rockade järnet! Det vart faktiskt mycket roligare att städa när man hade lite nostalgisk musik till! Iallafall så mår jag mycket bättre nu så imorgon blir det skolan och det ska bli hur skönt som helst! Ja galen som jag är tycker jag skolan är rolig hah! justja idag när jag städade märkte jag att jag har samlat på mig lite för mycket onödiga kläder så ska nog sälja lite på tradera snart, men sen hittade jag nåt väldigt intressant en gammal fejk päls jacka som mamma hade när jag var liten och den var faktiskt snygg så kanske nåt nytt att ha på sig en kall kväll hmm vem vet? nu är det ju inte så långt kvar av den här veckan redan lill lördag ju! och imorgon är sista skoldagen för veckan för på fredag är det utvecklingssamtal och då ska jag och papi gå och käka lunch efter det så det blir kul + så ska han köra runt mig och lämna ut CVn mohahhah det har jag inte sagt till honom så han lär ju bli överaskad , posetivt vet jag inte , men det borde han ju om han inte vill försörja mig hela sommaren och det är jag nästan 100% säker på att så är inte fallet! Hoppas verkligen på att jag får nåt av dom jobben jag sökt annars äre illa! Men det löser sig nog. men nu ska jag gå ner o vara lite social mot min systeryster! hare super!


rent !

ställde upp några av mina skor som jag inte använder nu på vintern men till sommarn då jäklar!

17 mars 2010 - hugs and kisses!

Nu har jag äntligen piggnat till efter att ha sovit oroligt några få timmar inatt så vaknade jag 10.00 och kände mig jätte sliten (hade feberfrossa inatt) men efter två alvedon o en koffientablett så känns det bättre och jag har blivit lite rast lös av att inte göra någonting så har nu börjat med att städa mitt rum medans jag fortfarande mår bra! kändes att jag kan ju göra det nu när jag är hemma så! Menmen nu ska jag fortsätta med att städa skriver mer sen hare super hugs and kisses!


blir galen av att vara hemma!

16 mars 2010 - jippiee

Har inte skrivit på hela dagen nu men det är för att jag legat död i feber hela dagen inte så jätte kul menmen vad gör man? kändes ju riktigt synd att missa skolan men ibland blir man sjuk o det kan man inte göra något åt så har legat i soffan hela dagen och sett på en ny kanal som heter boomerang som visar alla gamla tecknade serier från när jag var liten så det är min nya "sjuk" kanal riktigt kul att se såna serier som man inte sett sen man var sju typ! Men får se om jag mår bättre  imorgon och åker till skolan då annars får jag ta och göra någon slags super kur så jag blir frisk men ska sova nu så jag orkar med morgodagen natti natt!



15 mars 2010 - tack gumman

Okey nu kommer jag bara skriva ett kort inäll menmen ändå! idag har varit en jobbig dag , har mått pyton hela dagen , fast vi slutade elva sen gick vi och såg en musikal som spelas på skolan, sen gick jag hem till mormor och nu sitter jag här och ska sova så natti natt på er. och tack janna som fixade min header på bloggen älskar dej<3

13 mars 2010!

Igår så var jag bara hemma och tog det lugnt, hade haft så sjukt ont i huvudet så jag orkade inte med någonting och det var för att den här tempur kudden jag fått av mormor dödade min nacke , men nu har den faktiskt blivit helt okey! menmen det vart iallafall så att vi skulle beställa pizza från roberto som är en riktig italiensk pizzeria och då sa jag åt mamma att bara ta något och då tänkte lilla mamma att jag hade ont i halsen och att pasta carbonara skulle vara lättare att äta( och jag älskar den rätten) men då när hon åker och hämtar pizzorna visar det säg att carbonaran var en pizza det var alltså exakt som pasta carbonara men på pizza! och det var ju inte gott kan jag ju säga så då satt jag o surade för mig själv ett tag (som den bebisen jag är) nä men var så sjukt trött o sliten så jag ville bara grina  så då vart det lilla felet , hundra gånger värre än vad det egentligen var, men sen vart jag super glad när Erika och Fredrik kom o hälsade på och så hade dom med sig söta lilla amanda , och jag fick hålla i henne , åh jag fick sån barn längtan hah men inte än inte! Men sen så vart hon trött o somna , och då satte Erika henne i min famn och det är nog något av det mest underbara som finns! sen så somnade jag där vid tre tiden inatt så jag var ganska trött imorse , men jag började städa nere i köket och då fick jag nåt ryck att jag skulle städa hela  mellan våningen från topp till tå innan mamma kom hem och göra henne glad och det gjorde jag också! och nu sitter jag här men ansiktsmask och gör mig fin hahah! nämen känns som att det behövs eftersom jag har varit och städat och var typ svart i ansiktet sen!Menmen skriver senare när jag vet vad som händer ikväll hare super bra!



hah jag när jag städar? (kanske inte men skulle vare lite komiskt)

11 mars 2010 - vilken kväll!

Ojoj den här kvällen har varit speciell kan jag ju lova! men först ska jag berätta om gårdagen! först så for jag efter middagen till becca och där så satt vi o snackade , sen så gick vi till hennes bror och träffade han och hans tjej och sen så gick vi till beccis igen o började göra oss iordning för kvällen sen så kommer janna och blir översakad när vi säger att vi ska dra och festa hihi! Så då bär det av till en fest på sofiehem , det var faktiskt grymt kul med många roliga personer och där så vart det dans till väldigt blandad musik! sen så går vi hem vid två på naten , till hedlunda och det tog ett bra tag kan jag ju lova! men sen så när vi kommer hem till beccis så äter vi mackor och sen så går vi och lägger oss trångt o mysigt vart det hah! sen så gick jag  o becca idag och köpte godis så sjukt gott! och nu till varför min kväll har varit helt sinnessjuk! det började när vi skulle käka middag då mamma får ett samtal av min lillasysters kompis mamma (lite invecklat iknow) och säger att dom inte kom hem till middagen utan var på ersboda! så alla får panik och blir jätte rädda o vi kör och letar dom och ringer dom i flera timmar sen tillslut ringer dom och mår jätte dåligt och är väldigtväldigt fulla så då vart det att hämta två fulla 13åringar för pappa inte så kul men när syrran kom hem så tog jag hand om henne satte på henne nattlinne och gav henne lite mat och stoppade henne isängs , min gissning är att dom två inte kommer må bra imorgon menmen som man bäddar får man ligga! men ska sova nu är helt slut nattinatt


,min nya tempur kudde känns jätte konstig att ligga på

7 mars 2010 - trött

Nu är det söndag och det känns nice eftersom vi inte har någon skola i veckan weei! Helgen har varit super! i fredags var vi ju ute och körde skoter hah fast vi lyckades fastna hah! sen så grillade vi o hade det mysigt! sen så for jag o festade med mina underbara kompisar! Sen igår  så tog jag o janna det bara lugnt vi såg filmen om 11 september hah fast vi somnade efter halva så :P och nu ser jag simpsons o tare lugnt skriver mer sen!


jag nu!

5 mars 2010 - VARMT!

Nu sitter jag och är fullt på kläd från top till tå men dubbla långkalsonger , tre tjock tröjor , tre sockar m.m på mig och det är VARMT! kan jag ju lova menmen va ska man göra? ska ju ut och åka skoter nu med familjen, det ska bli mys (om jag och pappa lyckas hålla sams!)  vart väckt klockan åtta imorse av mina kusiner som ville se barntv så har varit uppe sen dess. menmen nu ska jag ner och göra go ficka men skriver mer sen ha en super bra dag!


jag idag då!

helt galet!

Nu fick jag äntligen lite tid över åt att sätta mig vid datorn! Idag så kom iceball och hälsade på , på skolan så då fick hon vara med på våra lektioner , när vi såg frankenstain eller hur det nu stavas  och när vi hade föreläsning i typ två timmar hah! sen så tidigare på dagen hade vi samhällskunskap och vår lärare gör mig totalt galen! och det är väl därför han alltid jävlas med mig antar jag! Menmen efter skolan for jag och handlade med mami och min faster och då gick vi in en snabbis på apoteket och hah jag såg att dom hade börjat sälja sexleksaker där kändes ju lite små komiskt men samtidigt lite pinsamt att min mamma och faster började kolla på dom..... hah menmen älskar dom ändå!Sen så när vi kom hem vart det att umgås med mina små kusiner ,dom är så töta! och sen så efter middagen fick jag läsa godnatt saga för dom och sjunga vaggvisor , super mysigt kan jag ju lova! sen så såg vi på sveriges värsta bilförare hah sjukt roligt faktiskt men ingen kan väl vara så dålig på riktigt eller? men nu ska jag sova skriver mer imorgon är galet trött nattinatt!


jag och min lilla stoffe

4 mars 2010 - wohoo/ natti natt!

Nu har släkten kommit så det vart att prata med dom en stund och sen fick jag mami o papi att skriva på papperna , och nu sitter jag och undrar vad jag fortfarande gör uppe klockan är halv ett och jag är trött! och jag har dessutom ett möte klockan nio imorgonbitti med studievägledaren , så det blir ingen sovmorgon för mig inte! (har sovmorgon egentligen till halv elva , hmm känns det vart det hmm ja) menmen nu ska jag sova  och det tycker jag alla som sitter uppe nu och läser detta oxå ska göra! gå och lägg er! nattinatt!


3 Mars 2010 - men lilla mamma då!

Hej nu sitter jag och lyssnar på musik och tare bara lugnt efter teatern! Idag var vi på snack med syon om våra val i trean och då fick vi veta att vi har chansen att fara antingen till Göteborg eller helsingborg i trean och plugga där sista året o göra apun på ett fartyg o ta studenten o allt och den idén gillade jag starkt kan jag lova! så då tog jag hem ansökningspapprerna och lilla älskade mamma vart ledsen o började gråta! Hon började säga att hon inte klarar sig utan mig! Och jag försökte lugna henne och säga att chansen är väldigt liten att jag kommer in eftersom det är elever från hela sverige som söker detta!Och jag vill som söka för det är en kul grej och att jag alltid kan tacka nej men det hjälpte ju inte, min älskade lilla mamma! menmen nu kommer min faster och hennes familj alldeles strax , har inte träffat dom sen i sommras så ska vara lite social med dom , men ska bli kul att se deras reaktion på hehe "värmen" här! Dom är ju från stockholm och mina kusiner har aldrig varit i norrland på vintern! Och sist när dom var här , var i maj och då hade dom med sig täckisar o grejer hahah!
men ska gå nu byebye!

Älskar dig mamma inget kommer ändra på det!

2 mars 2010! - hey baby!

Nu sitter jag här ny duschad o känner mig som ny igen! idag har jag inte gjort så mycket har haft studier hemma studier hah så hmm jag har .. pluggat! menmen senare ska jag kanske träffa janna , så får vi ser vad vi hittar på! menmen nu ska jag gå skriver mer sen hare super bra!


jag o lovisa för några helger sen!

1 Mars 2010!

Hallå! Jag ligger och ser på American Dad , idag har jag varit sjukt , hade feber o sånt inatt huvva menmen nu börjar det kännas bättre. Men spelar inte sån stor roll egentligen för vi har hemma studier imorgon. menmen idag så har jag sett på family guy och simpsons riktigt mysigt faktiskt , även fast jag hatar att vara sjuk.
Menmen nu ska jag berätta lite om min helg, i fredags tog jag det bara lugnt såg på film o sånt! , sen på lördagen så var jag på fest hos victor och där gick det ju vilt till kan jag ju lova , folk strippade o var nakna eller hade underkläder på sig, men jag gjorde dock inte det! hah men lite små kul vara , förutom när min killkompis kom naken mot mig , det hade jag gärna inte sett! hah menmen vi hade super kul iaf! sen igår tog jag det bara lugnt! men ska se på american dad nu hare super bra!


RSS 2.0