30 september - money money money

Ja nu har jag fått mitt studiebidrag känns jäkligt skönt! men nu har jag och janna just käkat frukost vi orkade inte fara på idrotten idag för sen hade vi hål till ett så de kändes lite drygt. sen idag ska jag på stan och se om jag hittar nåt fint men nu ska jag klä på mig och göra mig iordning för att fara till skolan hare super bra.

29 september - skola o läxa idagdå!

Hey igår så for jag direkt efter skolan till stan och köpte en T-shirt och ett linne och ett hårband alltihop var super fint! (lägger upp bilder sen) och sen på kvällen såg jag på idol , jag säger bara en sak hejja Tove ! och igår på skolan fick jag tillbaka provet från svenska provet och ja jag fick ig med två j*vla poäng från g , men jag tror aldrig de har varit så många iklassen som fått ig på ett prov som på de här hmm. men då blir de att sätta sig på caféstation och plugga. och idag efter skolan har jag absolut ingen aning vad jag ska göra ,nån kanske har nåt förslag vad som går att göra i lilla umeå?  men ska nog plugga lite gran inför serverings provet imorrn. men de går nog bra men ska dra nu hare super duper bra.

 


28 september 2009- måndagsbarn!

Hey den här helgen har jag bara tagit de lugnt och myst! på fredagen var jag och mr.x hahah tycker de låter så otroligt töntigt att kalla honom de men innan jag vet att de verkligen är vi, så heter han så här, hemma hos honom och tog de lugnt såg idol, sen på lördagen kom mina kusiner och hälsade på och käkade , sen så såg jag och mr.x på hulken  och gick på en promenad, sen på söndagen så tog vi de bara lugnt och såg the hills hela dagen, och nu ska de ju börja vissa nya the hills avsnitt de låter ju super duper men de verkar som att de kommer handla mest om spencer o heidi , usch spencer vilken vidrig idiot alltså! Han är ju verkligen en elak människa jag fattar inte att heidi stannar hos han. men iaf idag blir de skola , sen så blir det stan ska handla lite grejer på ginatricot fick ju ett present kort där så de blir nice. sen så vet jag inte vad jag ska göra , bara chilledilla och plugga lite kanske. men ska börja gå till skolan nu men skriver mer på typ lunchen hare super bra!
ett riktigt måndagsbarn?! http://www.youtube.com/watch?v=NtJxy0zc7nU


 go serverings kläderna!

25 september 2009 - snabb inlägg!

Idag har vi haft servering och jag fick två hundra kroner i dricks av ett bord de är jäkligt bra hoppas de fortsätter att gå så bra, sen ikv ska jag bara ta det lugnt och se på film typ känns ändå skönt efter förra helgens bravader. imorgon kommer mina söta älsklings kusiner till oss älskar dom! men skriver mer sen hare super bra nu
 här kommer lite bilder från förra helgen

 

 


23 september - åldersnojja vid 17?

Hey Idag har jag inte hunnit skriva nåt har haft fullt upp , hade först idrott på morgonen och vi körde beach volley och de  var på sand ute och vi var barfota och jag tror mina fötter dog de var så kallt. och sen hade vi servering och imorrn ska vi ha 69 gäster och vi är typ 6 pers som serverar sjukt stressamt! sen så har jag haft teater och där fick jag världens ålders nojja för vi börjar prata om att de är bara tre terminer kvar av teatern sen slutar vi där för gott och de känns grymt skumt eftersom jag har gått där sen jag var tio, då börja jag inse att jag börjar nog bli vuxen om bara två år är tonåren slut shit livet går sjukt fort. Ibland vill jag bara vara åtta år igen och tillbaka till tiden då man skickade lappar och frågade chans på varandra och lekte kurragömma så till dom som fortfarande har chansen var barn så länge ni kan de är denn bästa tiden i ens liv. men nu ska jag dra hare super bra


22 september 2009 - middag med tjejorna

Nu har jag duschat och ska börja fixa till mig för att äta med tjejerna på caféstation sjukt mysigt spec nu när de regnar. sen så ska jag hem och skriva en artikel till skolan, sen funderar jag på att läsa en bok jag börjat på som verkar jätte bra den heter "när ingen ser" och handlar om en liten pojke som blir sexuellt utnyttjad ,sjukt hemskt!
idag hade vi två prov , ena gick verkligen inte bra men de andra gick faktiskt hyfsat bra de handlade om svenska språkets historia så jag hoppas jag får bra på de.
men nu ska jag gå men skriver mer sen hare super bra

22 september 2009 - ett prov över nu , ett kvar

Nu så har jag gjort projekt o företagande provet de gick ju inte så bra , men jag får hoppas på de bästa. nu är de svenska provet kvar bara så nu ska vi plugga lite till det. men ska dra skriver mer sen.


22 september 2009 - Två prov o en födelsedag

Har  nyss vaknat och ska snart börja gå till skolan idag har vi två prov som jag har totalt glömt att plugga till , de har blivit en sån gång när man säger "a men jag pluggar imorrn ist" och så gör man aldrig de  men därför  ska jag träffa janna o becca lite före vi börjar o plugga så förhoppningsvis går de bra. Idag  fyller Janna år så grattis gumman♥ så senare idag ska vi dra på café station o fika. jag älskar café station de är så mysigt att bara sitta o snacka med sina kompisar där o bara känna lugnet , dom andra caféerna som finns här i umeå känns så spända. Igår så satt vi o kollade på tv typ hela kvällen sen så gick vi och la oss  vid typ tio sjukt skönt faktiskt. men nu ska jag börja diska sen så ska jag börja gå till skolan i den här kylan usch!
men hare super bra.


21 september 2009 - I´m baack for ever!!

Hej nu var det ett bra tag sen jag skrev men har verkligen haft fullt upp! men lite  update på mitt liv  dom senaste två månaderna , Just nu är jag super lycklig , de är går bra i skolan och allt verkar flytta på åt rätt håll , har träffat världens finaste kille nämner inte hans namn här innan jag är helt 100% på om de är seriöst men de känns då som de , tycker om honom jätte mkt och har alltid gjort så de är bara att hoppas att allt fortsätter som de gör nu. I helgen så hade jag min födelsedags fest vi var inte så många men de var super kul så tack till alla som gjorde min kväll ni är underbara!  ja så nu är man 17 men de känns ju inte precis som en stor förändring i livet precis. Men igår var jag hos janna och vi satt och åt chips o spelade farmville vi är verkligen nördar på de sättet vi är typ över seriösa hah. sen ikv ska jag till ja va ska man kalla honom  här på bloggen innan jag är säker på om de är nåt jaja han får väl bli kallad Mr.X hihi små fånigt javet -.-. sen en sak jag måste bara få skriva nu är det ända som lyckats gjort mig små irriterad på idag är är alla dom här små tjejerna som vill bli som typ kissie , dessie o dom som gör allt för att bli känd bloggare dom svarar till och med på  sånt vissa av dom kända bloggarna inte gör. t.e.x varför sitta o berätta om att man är av med oskulden och hur många man gjort de med och hur man vill fara och köpa cigg och börja kasta skit på dom kända bloggarna för att få mer uppmärksamhet och mer läsare och dom här tjejerna är 13 år gamla , okey jag kanske inte var världens ängel när jag var i den åldern men om jag hade gjort nåt jag inte fick gick jag inte o skröt om de. och visst att vissa av dom kända bloggarna kastar skit på varandra men varför måste dom här små tjejerna som inte har nåt med dom här bloggarna och inte någonsin träffat dom här bloggarna lägga sig i och börja smutskasta dom och leta upp pinsamma bilder och lägga ut på sina bloggar, orsaken till att jag skriver om det här är för att min älskade lilla syster har börjat göra så här och hon tror att det är helt ok att skriva öppet om sitt sexliv och vilka man hatar , och sånt och skriver hissa o dissa lister och de är som inte mot typ saker utan mot människor nä jag tycker inte de är okey. men ska gå nu hare super bra.




3 sep 2009

Hey nu var det ett bra tag sen jag skrev men har haft så mycket i skolan nu , vi har börjat ta emot kunder nu så vi har fullt upp. och så har jag klippt lugg som lever helt sitt eget liv svin jobbigt men men de fixar sig väl. Nu är jag med Becca o Janna hemma hos mig o tare bara lugnt och i helgen ska vi nog festa de blir nice! men ska dra nu hare super bra♥


RSS 2.0