hej hå så det kan gå

Nu har jag jobbat sen klockan 11.00 imorse  så tolv timmar vart det ihop jobbat idag det blir bra med pengar iallafall, sen efter jobbet fick jag se något som var väldigt jobbigt men det var nog bra för mig att se det nu kan jag helt gå vidare, nu är det ett avslutat kapitel som aldrig mer ska öppnas. blir nog bäst så, jag vart bara ledsen och allt gjorde ont, men nu känns det som att allt kommer bli bra! så för att få en liten egotrip  så kommer det bilder på mig thihi


hah fick frågan på jobbet idag om mina läppar var äkta o ja dom är 100% äkta:P

long time no see!

Nu sötisar är jag tillbaka från trästock och har börjat med vardagsrutinerna igen (sitta upp till tre , vakna tio , dra till jobbet tre hah ) vi hade iallafall superkul där borta  och om jag säger så här folk levde upp till till meningen party all night long, nämen det var riktigt nice, skönt folk, härlig musik och ja hehe bra dricka! fick ju lön när jag var där  så det blev ju lite pengar som flög iväg men det är sånt man får ta när man är på festival!  men nu kommer lite bilder därifrån!

påvägen dit









17 juli 2010 - allt faller på plats

Nu så sitter jag här, borde sova kan inte vänt på dygnet så typiskt mig! hah men iallafall ikväll/igår så jobbade jag och nu börjar det äntligen kännas bra igen jag känner att allt klickar som det ska, jag trivs med dom jag jobbar med och tar allt med en nypa salt som man ska. Jag har verkligen börjat trivas igen och hoppas att dom jag jobbar med tycker om mig men det verkar dom faktiskt göra.  sen nästa vecka blir det trästock det taggar jag sjukt mycket! men nu måste jag verkligen göra annars kommer jag inte kunna koncentrera mig imorgon! godnatt sov som en katt!

14 juli 2010

Nu är jag ledig idag och imorrn, så idag så sov jag och janna till tolv sen så stack vi till stan jag köpte ett spets linne och våtservetter till trästock sen så for vi och handlade rostbiff och potatissallad till middag mums! och snart blir det att cykla till nydala där vi ska fira erik som fyller 18 år dag grattis bigboy! nästa vecka äre trästock det taggar jag som f*n! men nu ska jag dra hare super!

FY I FAN FÖR ATT VARA JAG IBLAND!

Den här kvällen har inte alls varit bra inte inte inte varit bra säger jag, känns som alla tror att jag är någon super människa som orkar hur mycket som helst men det är jag inte! Ibland vill jag bara att dom ska förstå att jag orkar inte så mycket som dom tror , ibland orkar jag inte med att dom håller på som dom gör och allt. Sorry att jag låter som en bitter fitta men ibland är jag så kluven jag har alltid vetat vad jag velat göra av mitt liv, men nu är jag inte lika säker längre.. nu börjar en gammal dröm bubbla upp ur mig och någonstans inuti mig är den en röst som säger att jag ska testa den drömmen och se hur det funkar, men så är man väl ibland kluven, men jag är inte van att vara det så kanske därför jag inte tare så bra! men nu ska jag sova godnatt!

update!

Nuså var det ju ett tag sedan jag skrev här i bloggen men känner att jag har så pass mycket med mitt arbete och privat liv så bloggen kommer lite bakom allt det så jag skriver när jag har tid att skriva. Men nu hade jag tänkt ge er en liten update om vad som händer i mitt liv och sådant tjafs.
Allt rullar på som vanligt på jobbet, folk går ut och äter som galningar så det är ganska mycket som händer nu i sommar på Invito. sen så fyllde robert 18 förra helgen så då hade vi en fest och då kom Tove och Malin som just kommit hem från usa, har saknat dom sötnosarna, så har marie kommit upp från göteborg och hon ska stanna här ett tag så det är great! Sen så har jag ju några lediga helger i sommar (rättare sagt tre) och då ena helgen ska vi på trästock festivalen, Jag taggar förra året var jätte kul men jag tror det kommer bli bättre i år faktiskt! men nu borde jag sova är helt slut! skriver kanske innan jobbet imorgon sov sött!

RSS 2.0