28 januari - utbränd?

idag har varit en tuff dag , var hos étt läkar team för att utreda min migrän och dom kom fram till att jag hade den för att jag är utbränd jaha där ser man så nu är jag sjukskriven från säljar jobbet på avera , jag fick välja en grej från min vardag som jag ville ta bort och då vart de det för jag tänkte att om jag kommer extra jobba nåt mer på invito vill jag det mer en avera. så det var ett ganska tufft möte med mycket känslor som kom fram. sen for jag och åt på starz med janna och becca och efter det så  for vi på waynes och drack latta m.m riktigt myspys vilket jag behövde , sen så for jag till en kompis och tog det lugnt och såg på tv.  okey imorrn lär va en chill kväll efter som att jag vart sjukskriven så blir det ju inget möte med jobbet imorrn kväll , så becca och janna ville att vi skulle släppa loss o ha kul, vilket känns som en bra grej. och nu när jag ska varva ner så kommer jag ha mer tid för att skriva här i bloggen eftersom att jag varit så dålig på det förut måste jag ju komma igång igen! menmen ska försöka sova nu annars blir läkarna arga hah hare super bra!


26 januari 2010 - here we go!

Igår hade vi fullt upp i skolan först vanlig skoldag sen kök där vi satt och skulle planera upp menyer, sen så gick vi och åt middag på skolan klockan halv fem, sen så hade vi öppet hur klockan 18.00 där vi stod och lagade crepes men olika fyllningar , hah men vi åt mer en vad vi lagade tror jag för ute i restaurang matsalen fanns olika typer av  smakprover och alkohol fria drinkar som vi sprang och åt av och jag har bara en sak att säga om det GOTT! hah märks det att jag gillar mat?  så jag kom hem där runt 21.00 tiden igårkväll och satt och såg på paradise hotel ett tag. och imorse så vaknade jag och kunde knappt prata eller äta antar att jag fick igen för att jag ätit så mycket igår hah nämen mådde allvarligt ricktigt ricktigt dåligt så har legat i sängen och druckit te hela dagen mums! menmen hoppas på att jag kommer kunna gå till skolan imorrn annars gråter jag! men ska sova nu nattinatt!


love u mami


25 januari - hahah

hah sitter på skolan nu och tråkar börjar inte före 14.40 , skriver mer sen hejdå

22 januari - godmorgon

Nu sitter jag på naturkunskapen känner att jag inte kommer fatta någonting! menmen hade ju sovmorgon imorse men vart väckt av att becca ringde 8.00 och frågade om jag var på väg till skolan hah hon visste inte att vi hade sovmorgon lillgumman min! nu måste jag lyssna lite på min lärare annars kommer han nog få spader! hare super duper!

trött!

21 januari 2010 - nattinatt!

Idag hade jag sovmorgon och det var sjukt skönt! sen så hade vi samhällskunskap med vår konstiga lärare han är typ sexfixerad hah!sen så har jag fått springa nästan 100 gånger till datateknikerna pga virus och allt krångel med min dator så efter fjärde gången jag gick dit så konstanterade jag att min dator inte tycker om mig så myckethah.  sen efter skolan så gick jag och becca och fikade på wayens. sen så har jag pluggat hela kvällen. och lagt över mina bilder från kameran till datorn och installerat alla program som försvann när dom fixa min dator. menmen ska sova nu nattinatt!

mm kvällsfika!


20 januari 2010 - hihi sorry

Nu har jag inte skrivit här på ett bra tag , har helt enkelt inte haft tid men nu jäklar smäller de igen som jag kanske sagt många gånger förut men nu äre så! Nu har ju skolan börjat igen och det känns jätte bra faktiskt men i måndags så var jag ju lagom glad, efter 2½ timmes sömn den natten så for jag ändå till skolan som började 8.20 men då dyker inte läraren upp så då kände man sig ganska glad att man kunde fått sovmorgon , sen när vi kommer till andra lektionen så behöver inte vi som klarat provet vara där så då slutade jag efter 5 minuters lektion så då var jag lagom glad men aja thats life sometimes! idag har jag inte haft någon skola så de har varit nice ! var på teatern ikväll iallafall där vi håller på att planera en pjäs och de går ju framåt måste jag ju säga.  hah måste ju berätta om helgen som var på fredagen så var vi och festade hos victor och det kom sjukt mycket folk men så ringde någon polisen så vi var tvugna att dra vidare där vid hmm två va klockan kanske, så då drog vi till axel på efterfest där det vart sanning o konka hah vilket var väldigt hehe intressant  , sen så gick jag , becca och Robert hem till robert o käkade klockan 5 på morgonen sen så la vi oss o vilade till klockan var  6 då alla bussar började gå igen sen så var vi hemma vid 7 så vi dog när vi la oss i beccas säng hah vaknade sen mycket senare när de höll på att bli mörkt igen men en sak är säker vi hade sjukt kul!! men den här helgen blir det att ta det lugnt! menmen ska sova nu hare super bra!

12 januari 2010 - here we go

nu är allt som vanligt igen lovet är över o verkligheten börjar smyga på en igen. men vi går enligt höst schemat  så vi slutar tolv imorgon o får helg så de är nice för imorrn blire 18 års party för victor!  men idag blev jag ju ganska glad... kom till skolan tjugo över nio för att ha lektion så kommer jin
Jin - du vi har ingen lektion , hon kommer inte!
(jag får ett lite raseri utbrott o tar tag i jin.
Jag - säg att du skämtar med mig! har jag åkt från skogen för att sitta i två timmar till här?!
Jin- slå mig inte!
hihi jag vart kanske lite överdrivet upprörd men men ska plugga nu bye bye





men åhh!

kul att min mobil är borta helt putsväck! ojoj vilken dag igår alltså , men idag är jag sliten som en gris! ser säkert ut som en oxå hah! jaja idag har jag o janna bara chillat så de är nice!  imorrn vet jag inte vad vi ska göra men nåt lär de ju bli iaf!

3 januari 2010 - gott nytt år i efterskott!

hey nu har jag inte haft tid att skriva på ett tag men nu jäklar!  på nyår så hade vi middag hos becca ,det var jag , becca ,janna och stina det var nice vi åt först goo middagen! sen spelade vi smsroulette hah pinsamt kan jag säga men alla la sig till slut så jag vann kan man väl säga hah! sen så drog vi till victor på party de var as nice! vi spelade nåt som kallas pim , pam , pom men ingen fattade typ nåt så de gjorde vi inte så länge! sen så for vi ner till stan o såg på raketerna o sen drog vi till Tors kompis robin där var vi ett tag sen åkte jag o janna hem o så satt vi o tjafsade med pappa o hans kompis som var hehe lite fulla!  sen så gick vi o sov vid halv sex  på morgonen , sen så vaknade jag av att janna var uppe vid tio inte så mycket sömn så att säga! men vi låg o latade oss i soffan hela dagen o åg harry potter de var nice! menmen nu kommer lite bilder från årets gång!



hade ett bra slut på skolan med fint väder!

var på trästock!

for till bulgarien o träffa massa underbara människor

hade födelsedags fest!

hösten började komma o de vart dagsför myspys!

de blevparty på halloween!


julafton!


min look på nyår!


becca kocken!

vitchoklad pannacotta!



hah fin man är!
 så lämnade kameran resten av kvällen ville ju inte ha den stulen !


RSS 2.0