nu är det jag som är kuuuung!
Så nu sitter jag och ser fröken sverige hah faktiskt lite små komisk film! alltså jag känner hur ovan jag är skolan nu efter lovet för jag har varit knäckt varje kväll nu när skolan har startat verkligen inte gjort någonting! inte bra alltså! men ibland har man sina lata veckor o det är ju ganska bra tror jag!men har iallafall duschat och lagt ansiktsmask så jag känner mig fräsch och ren och redo för en ny skoldag! och imorgon vid tre tiden börjar östrafestivalen som är en jätte bra grej som skolan ordnat , men bra musik och roliga grejer och alla pengar skänks till haiti så funderar på att dra dit faktiskt! men nu tänkte jag lägga ut ett väldigt enkelt recept som jag kan utan till och därför kan jag inte ge några exakta mått eftersom jag brukar höfta men allt beror på hur mycket sås man vill ha o allt sånt! och i min familj så är vi ofta runt 5-7 personer som äter så då brukar vi köra på! så ni får utifrån det !
PASTA CARBONARA!
6 ägg
5 dl grädde
parmesanost (går lika bra med västerbottensost min familj tycker till o med att det är godare)
5 packet bacon
1 halv vitlök
och så mycket spagetti man vill ha!
salt och mycket mycket svartpeppar!
så här lagar du!
vispa äggen och grädden ihop salta efter smak , peppra rejält. hacka baconet och stek tillsammans med viklöken men låt dock baconet stekas ett tag innan du slänger i den hackade vitlöken, riv osten ,sätt ungefär en näve av den rivna osten i ägg o gräddsmeten, när baconet o vitlöken är klar (efter smak hur man gillar sitt bacon) så silar du baconet så allt fett rinner bort sen så sätter du baconet i smeten och heller det över pastan sluta med att strö riven ost över det , hur gott som helst lovar jag!
PASTA CARBONARA!
6 ägg
5 dl grädde
parmesanost (går lika bra med västerbottensost min familj tycker till o med att det är godare)
5 packet bacon
1 halv vitlök
och så mycket spagetti man vill ha!
salt och mycket mycket svartpeppar!
så här lagar du!
vispa äggen och grädden ihop salta efter smak , peppra rejält. hacka baconet och stek tillsammans med viklöken men låt dock baconet stekas ett tag innan du slänger i den hackade vitlöken, riv osten ,sätt ungefär en näve av den rivna osten i ägg o gräddsmeten, när baconet o vitlöken är klar (efter smak hur man gillar sitt bacon) så silar du baconet så allt fett rinner bort sen så sätter du baconet i smeten och heller det över pastan sluta med att strö riven ost över det , hur gott som helst lovar jag!
Kommentarer
Trackback